• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.05.2017

11:56

(VIDEO) ŠIPTARI U PANICI ZBOG VOJSKE SRBIJE: Traže od Brisela i SAD da ih zaštite, tvrde da se SPREMAMO NA KOSOVO!

Politika

(VIDEO) ŠIPTARI U PANICI ZBOG VOJSKE SRBIJE: Traže od Brisela i SAD da ih zaštite, tvrde da se SPREMAMO NA KOSOVO!

Podeli vest

Vlasti u Prištini poslale su dokument na adrese svih 28 članica EU, ali uskoro će identičan papir poslati i SAD, u kojem optužuju Beograd da se priprema za rat, a kao primer navode vojnu vežbu koju je Vojska Srbije održala 9. maja - na Dan pobede nad fašizmom, na poligonu u Nikincima


Tako oni koji danima prizivaju stvaranje "velike Albanije" optužuju srpsku stranu zbog mirnodopskih manevara, što je poseban politički nonsens.

Prema saznanjima Večernjih novosti potvrdu tačnosti ove informacije dao je i premijer Aleksandar Vučić, koji je upitao da li to znači da se Srbiji želi zabraniti da pokaže svoju vojsku i naoružanje u svojoj zemlji na Dan pobede nad fašizmom.

CIA UPOZORAVA VAŠINGTON: Ako Albanci krenu na sever Kosova SRBIJA ULAZI U RAT, a Rusi šalju oružje i specijalce!

Pakleni plan   

Albancima u svemu pomažu pojedine i tajne službe sa zapada. One su, tvrde naši izvori, i osmislili plan da se Srbija ponovo medisjki satanizuje i optuži da se sprema za rat.

Kako saznaje Informer, Tači Haradinaj i ekipa su svesni da u eventualnom sukobu sa srpskom vojskom nemaju ama baš nikakve šanse pa na sve načine pokušavaju da obezbede zaštitu od Vašingtona i Brislela.

Sagovornik informera iz bezbedonosnih krugova, međutim, upozorava da Albanci nisu odustali od stvaranja Velike Albanije, ali su svesni da je od presudnog značaja za njihov projekat da za zapad i dalje ostanu žrtve Srba koji moraju da se brane i da traže zaštiti od velikih zapadnih sila.

(FOTO/VIDEO) SRPSKA VOJSKA POKAZALA MOĆ! Veličanstvena vojna vežba na poligonu Nikinci potvrdila SNAGU SRBIJE!

- Oni na svaki način žele da Srbiji vežu ruke i da Beograd prisile da nemo posmatra njihove aktivnosti na stvaranju Velike Albanije. Upozorenje premijera Vučića da neće dozvoliti napad na Srbe na Severu Kosmeta očigledno su dobro razumeli, ali od tog plana nisu odustali. Kad na to još dodamo i situaciju u Makedoniji razumljivo je zašto se Tači i ekipa plaše da bi Srbija mogla da vojno interveniše kako bi zaštitila svoj narod - jasan je naš sagovornik.

Beta

RAT NA BALKANU JE POČEO: Srbija nema mnogo vremena da se pripremi za odbranu!

Vežba u Nikincima, gde je srpska vojska pokazala da je ubedljivo najjača vojna sila u regionu odlično je poslužila za novi medijski napad na Srbiju. 

Svesni da nemaju šanse

Tači Haradinaj i ekipa su svesni da u eventualnom sukobu sa srpskom vojskom nemaju ama baš nikakve šanse pa na sve načine pokušavaju da obezbede zaštitu od Vašingtona i Brislela

Ne sme se zaboraviti i da Albanci i posebno Hrvati, dužu veliku halabuku po svetu na svaku informaciju da će Rusija i Putin Srbiji poslati migove, protivavionske sisteme Buk ili S 300. 

Albancima u svemu pomažu pojedine i tajne službe sa zapada. One su, tvrde naši izvori, i osmislili plan da se Srbija ponovo medisjki satanizuje i optuži da se sprema za rat.

- U suprotnom ne bi se ponovo aktivirao Vilijam Voker, čovek koji odrađuje prljave stvari za CAI, niti bi u svoj tim za pregovore ubacili osobe poput bivše američke državne sekretarke Medlin Olbrajt ili Finca Martija Ahtisarija koje naš narod pamti samo po zlu - jasan je naš sagovornik.

Da Tači i Haradinaj imaju realne razloge da se plaše Vojskle Srbije, ukoliko pokušaju da ponovo napadnu Srbe, pokazuje i naredni video 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kosovo je Srbija

pre 6 godina

Pa zar nije AV Vucic to i obecavao, cim stignu MiGovi

nada

pre 6 godina

U svojoj kuci Srbija ima pravo pokazati svoje oruzje i svoju snagu a ako se siptari plase neka zacepe njuske i ne provociraju !!!!!!!!!!!!!!! Zajednica Srpskih opstina se mora sprovesti u delo i sve sto je dogovoreno ! Nece im pomoci ni Brisel ni Amerika jer Srbija ima cvrst stav i jakog premijera i buduceg predsednika ! Kratko i jasno receno - NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA !!!!!!!!!!!!

samo pitam

pre 6 godina

čekaj malo, zar nije celo kosovo srce Srbije?

mosad

pre 6 godina

ŠIPTARI U PANICI ZBOG VOJSKE SRBIJE: Traže od Brisela i SAD da ih zaštite, tvrde da se SPREMAMO NA KOSOVO Albanci nikad nisu u panicu oni su najhrabri borci u citavom regionu al za pleme kako sto e ovo srbsko ne mare mnogo kao da ne postoite ne baraju pomoc od nikoga sami su dovolno hrabri da uniste ovo dubre pleme sa karpata

AS

pre 6 godina

KALIMERO NE BUDALI. ODUVAĆEMO VAS ZA 2 SATA. DŽABE PLAČETE I DOZIVATE POMOĆ. NIKO VAM NEĆE POMOĆI.

Mihajlo

pre 6 godina

Hej, pazi da ne pukneš od mržnje i straha. Čuvaj snagu za bežaniju preko Prokletija.

DEDA RAKA

pre 6 godina

Nek' razmisle Arnauti zašto Srbin sada ćuti, Amerika sada sluti da se Srbin ne naljuti. Računajte i na mene Arnautin ako krene!

RINGISPIL

pre 6 godina

Srbi su miroljubiv narod i NIKADA I NIKOGA nisu napadali radi pljacke i otimanja, uvek su nas napadali ZATO treba osvetiti svaku stopu karvlju natopljene Srpske zemlje i svaki grob i kolevku. Znaju siftari sta su radili neduznom Srpskom narodu i znaju da MI ZNAMO STA SU RADILI zato se i boje i treba da se boje, u konacnom obracunu istina ce pobediti. A njihova zvezda VODiLJA SE UPRAVO GASI NA KAPTOLU bas centru svetskog zla. Nekim nacijama kokain bas dobro pomuti razum ali to je njihov problem.

milos rankovic

pre 6 godina

FRKA BILO JE VREME PRVI CU DOBROVOLJNO DA SE PRIJAVIM DA IDEM NA KOSOVO I BRANIM SVOJU BRACU IMAM 38 GOD I SVE BI DAO DA OTERAMO OVE SIPTARE SA NASE SVETE ZEMLJE

muamer

pre 6 godina

Ako ti je stalo da ti kosti trunu na Kosovu onda se javi. Niste im mogli ništa kada vam je vojska bila na celokupnoj teritoriji Kosova a ti bi sada nešto da glumiš heroja ovde.

AS

pre 6 godina

KO TO KAŽE DA NISMO MOGLI? RAZBUCALI SMO VAS KO DETE ZVEČKU PA VAM JE ZLOČINAČKI NATO PRITEKAO U POMOĆ. NA NJIH OVAJ PUT ZABORAVITE JER SU BRAĆA RUSI TVRDO REŠILI DA NAS ŠTITE TAKO DA NATO OTPADA JER NEĆE U SUKOB SA RUSIMA ZBOG VAS. NAJEBALI STE AKO SE NESMIRITE.

Poskok

pre 6 godina

Muamer tebi samo jedno zelim da kaze ti si inbecil kratko jasno aj siktet u Avaz novine ovde nemas nista da trazis

Lala iz Banata

pre 6 godina

Што не прођосте на "Кошарама"...? Било Вас је 3 на једног, уз НАТО авијацију која нас је тукла данима...Па добисте тамо по "тамбури" да се памти...! После је и НАТО догао "руке од вас" кад је схватио, да од подршке Шћиптарији - нема вајде... Да сте пре свега нељуди...несој... А како од несоја могу бити БОРЦИ...? Само криминалци и терористи... онако мучки из заседе, како су Вам и дедови ратовали...!! За прави рат Ви никада нисте и нећете бити...јер немате основно.... ЧАСТ...

Vasko

pre 6 godina

Samo idi i srecan ti put. Ja cu da te posmatram, duboko zavaljen u fotelju i da se smejem slatko.

ZN

pre 6 godina

Nisu oni u panici, znaju da Srbija nema nameru nikoga da napada, već namerno dižu prašinu kako bi imali opravdanja za formiranje sopstvene vojske. Samo je to cilj, ništa drugo. A i bez toga dobiće zeleno svetlo, dobiće svoju vojsku i mi svi to znamo, kao što znamo da će Brisel zatezati ulazak Srbije u EU sve dok se ne stvore uslovi da istovremeno sa Srbijom uđu i Albanija i tzv. država Kosovo, a možda i BiH i Crna Gora i Makedonija. Primiće nas u paketu, jer im je najavljeno da će biti problema sa svim albanima ako mi krenemo prvi. Ne treba biti mnogo pametan, niti politički analitičar, svako ko redovno prati vesti i ima mozga vidi o čemu se ovde radi. Uzgred, šta mi radimo i koga zasipamo pismima za sve što nam se događa?

muamer

pre 6 godina

Koga bi to Srbija mogla da pošalje u rat i povratak Kosova? Besne horde penzionera? Pa u Srbiji više nema mladih ljudi, bela kuga i napuštanje Srbije.

AS

pre 6 godina

I PENZIONERI SU VAM DOVOLJNI. O VAŠOJ HRABROSTI SE NAVELIKO PRIČA. NAPADATE ŽENE I NEJAČ A HRABRI STE KAD VAS JE DESET NA JEDNOG. MALO VEĆE LOVAČKO UDRUŽENJE ĆE VAS RAZBITI

neverujem

pre 6 godina

a gde je to rusko oruzje? putin izgubio olovku pa ne moze da potpise? nisu siptari u panici vec smo mi lakoverni i naivni... oni spremaju predstavu da su zrtve... i uspece im jer je zapad iza njih... nisam uedjen da je rusija tako konkretno iza nas... sem verbalno...\n

Vlad

pre 6 godina

Vazda bili junaci pa posle traze pomoc i kukaju :) \n

Galileo

pre 6 godina

Ti Migovi i sistemi ce stici sa povecanjem penzija, odnosno vracanjem uzetog od penzionera, dakle verovatno nikada.

zeljko

pre 6 godina

I treba da se plase, znaju i oni a i ovi koji su ih podrzavali 1999 sta ce se desiti ako bude nekog rata.

perica

pre 6 godina

Sta sad necete Nis ili ljigavo da nam ga nato uzme pa vama da !?

dolic

pre 6 godina

DOLAZE KLINTONOVA I OLBRAJTOVA DA DIGNU SUKNJE I DA SIPCIMA DAJU MORAL DA BI IM POMOGLA DA IMAJU VOJSKU KOSOVA

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija