• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.05.2017

10:04

(VIDEO) DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Čekamo da se Vašington izjasni da li stoji iza SKOTOVIH UVREDA NA RAČUN INFORMERA!

Politika

(VIDEO) DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Čekamo da se Vašington izjasni da li stoji iza SKOTOVIH UVREDA NA RAČUN INFORMERA!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostovao je u Jutarnjem programu TV Pink i još jednom pozvao američku administraciju da reaguje povodom šokantnih izjava američkog ambasadora Kajla Skota koji je Informer nazvao ološem

 

U razgovoru sa voditeljima programa Deom Đurđević i  Predragom Sarapom, Vučićević se zapitao da li je moguće da se tako ponaša predstavnik zemlje koja je "kolevka demokratije" i u kojoj je sloboda medija zagarantovana.

- Ovo je veliki skandal - rekao je Vučićević i objasnio da je Skotu na najnormalniji mogući način postavljeno pitanje.

- Postoji video-snimak na kome se vidi i čuje da mu naša novinarka postavlja najnormalnije pitanje. Međutim, čim je čuo da je ona iz Informera, počeo je da vređa - rekao je Vučićević i dodao da će Informer tužiti Skota.

 

 

- Čekali smo dva dana da vidimo da li će nam se izviniti, a pošto to nije učinio odlučili smo da ga tužimo - rekao je Vučićević.

On je takođe otkrio da se Informer obratio i Vašingtonu, tražeći objašnjenje da li je reč o zvaničnom stavu američke administracije.

- Juče smo dobili najavu odgovora iz Vašingtona gde se kaže da će za zvaničan odgovor trebati dva, tri dana, tako da u ponedeljak očekujemo zvaničan stav američke vlade, odnosno odgovor na pitanje da li oni zaista misle da su neki mediji u Srbiji ološi, zato što se možda ne slažemo sa njihovom politikom  - rekao je Vučićević i dodao:

- Američki ambasador, koji u svakoj prilici drži lekcije o odnosima sa medijima premijeru i izabranom predsedniku Aleksandru Vučiću, kako se navodno vrši nekakva cenzura i pritisak na medije, demonstrira najgoru bahatost i oholost, najgoru diskriminaciju prema medijima. Zamislite da je to rekao neko drugi...  - rekao je glavni i odgovorni urednik Informera.


ŠTA JE JOŠ REKAO VUČIĆEVIĆ PRILIKOM GOSTOVANJA NA TV PINK POGLEDAJTE NA SNIMKU:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dejan

pre 6 godina

skoti je malo nervozan . izgleda da ste ga pogodili de treba . nastavite dalje.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ако ћемо поштено, Ми смо њега ПРВИ УВРЕДИЛИ...рећи данас некоме да је... - "Скот", па макар и био Скот... ипак је - увреда...!! Е саде, ако би променио презиме, рецимо у "Курцолугоња" ?! Ја му онда никад не бих рекао да је... - Скот...!!

Rasa

pre 6 godina

Bravo Care Dragane tako treba bez straha po silnicima koji misle da mogu da rade sta hoce i bez postovanja uvode strah Nauci ih Dragane da" postovanje donosi postovanje a ne sila" !!

sima

pre 6 godina

Ne treba im dozvoliti da se izvuku sa ovim. Ako je ovo zvanicni stav Vasingtona jako sam zabrinut za stanje demokratije u SAD.

re

pre 6 godina

...suština demokratije bi trebalo da bude pravilo većine...a sada vidimo po napadima na demokratski izabranog predsednika trampa iz klinton-obaminog tabora da to ne važi...i vidimo da je američka demokratija pretežno proceduralna a mnogo manje suštinska....pa se zato dešava da 2% stanovništva "prave i upravljaju" demokratijom po svojoj meri...i ovakvi skandali su mogući manje više zavisno od države...pa srbija nije izuzetak...

Vladimir

pre 6 godina

Put do pakla je često popločan dobrim namerama! Ne sumnjam u vašu dobru nameru da zaštitite pravo drugačijeg mišljenja i slobodu govora ali, nemojte insistirati na decidiranom odgovoru i stavu velike sile ako niste sigurni da će vam se odgovor i dopasti! Onda nema nazad! Taj odgovor bi mogao da se pretvori i u zvaničan stav Amerike prema zvaničnoj politici Srbije, i da trenutni tok dogadjaja usmeri u neželjenom pravcu. Vodite računa, za najgore stvari koje su se desile Srbiji, uvek su se tražili razlozi u sporednim dogadjajima, i oni su predstavljali povod i opravdanje za primenu "brutalne politike". Srpski rečeno, teraćete zeca, a isteraćete medveda...

branko

pre 6 godina

prema svemu sudeci I izjavama, ambasador Skot je "skot".

AS

pre 6 godina

MA DRAGANE "OŠINI" PO NJEMU BEZ MILOSTI. IZVRNI GA NA POSTAVU.

vlada

pre 6 godina

Vučićeviću, sve možeš objasniti u jednoj rečenici, a to je da što god amerikanci pripisuju drugom, to njima fali! Jednostavno "bolesno društvo"!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija