• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.05.2017

20:22

STOJANOVIĆ PORUČIO JABLANOVIĆU: Beograd podržava Srpsku listu, a ne gramzive pojedince!

Politika

STOJANOVIĆ PORUČIO JABLANOVIĆU: Beograd podržava Srpsku listu, a ne gramzive pojedince!

Podeli vest

Zamenik premijera Kosova Branimir Stojanović rekao je danas da su poruke zvaničnog Beograda Srbima na Kosovu u vezi prevremenih parlamentarnih izbora veoma jasne - da Vlada Srbije podržava samo Srpsku listu a ne gramzive pojedince poput Aleksandra Jablanovića i Slobodana Petrovića

- To znači da će država Srbija stati iza jedne liste i da ne prihvata bilo kakvu podelu. Priznaje jedino kao legitimnu i verodostojnu Srpsku listu. Sve ostalo je falsifikat i predstavlja izraz ličnih, usko političkih interesa pojedinaca koji stavljaju svoj interes iznad interesa srpskih naroda - rekao je u Prištini za Betu Stojanović, koji je kandidat na Srpskoj listi.

Upitan kako komentariše navode lidera Patrije kosovskih Srba Aleksandra Jablanovića da je "Srpska lista prevazidjen projekat i promašena misija", kao  i očekivanja lidera Samostalne liberalne stranke Slobodana Petrovića "da Beograd u procesu kosovskih izbora odigra fer ulogu", Stojanović je rekao da oni time žele da poruče da je "država Srbija potpuno propala ovde i da su Srbi potpuno propali ovde".

- Sasvim je jasno da kada ti pojedinci nisu uspeli da ostvare svoje gramzive i sitne interese unutar Srpske liste, sada žele to da urade na neki drugačiji način. Sve što govore o politici, sve što govore o tobožnjim stvarima za koje se zalažu je čista farsa. Samo se radi o ličnim interesima tih pojedinaca - ocenio je Stojanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 6 godina

Ziv ti meni bio sinovac(sin od moga brata od tetke Vukasina Stojanovica).

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija