• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.05.2017

22:10

SKOT GUBI ŽIVCE! Američki ambasador naredio saradnicima: UĆUTKAJTE INFORMER!

Politika

SKOT GUBI ŽIVCE! Američki ambasador naredio saradnicima: UĆUTKAJTE INFORMER!

Podeli vest

Američki ambasador Kajl Skot zatražio je od saradnika da, kako znaju i umeju, ućutkaju Informer!

Kako prenose naši izvori iz Ambasade SAD, Skota nervira to što cure informacije iz njegovog okruženja, a posebno je pobesneo zbog toga što insistiramo na njegovoj odgovornosti za prostačku uvredu (ambasador je prošlog četvrtka javno, na konferenciji za štampu rekao da je Informer "ološ"!).

 

 

- Skot strahuje da bi Stejt department mogao da se ogradi od njegovog neprimerenog ponašanja. Nije očekivao da će Informer danima insistirati na izvinjenju. Iznenadio se kad je video da ste tražili objašnjenje od Vašingtona, jer je shvatio da se našao u problemu - prenosi naš sagovornik. Prema njegovim rečima, Skot je održao neformalni sastanak sa saradnicima na ovu temu:

- Naložio je dvojici kolega da kontakiraju s političarima i novinarima i pokušaju da utiču na pisanje Informera. Priča se da mu je nedavno iz Vašingtona javljeno da će verovatno biti vraćen. Ne znam da li je to tačno, ali je činjenica da je Skot jako, jako nervozan...

U Ambasadi SAD nisu hteli da komentarišu naša saznanja.

 

 

Na drugoj strani, glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević kaže da Skot neće uspeti na ućutka naše novine.

- Gospodin ambasador po svemu sudeći zaista misli da je gospodar Srbije. Najpre javno uvredi Informer, a onda mu smeta kad o tome pišemo!?! Da nije strašno, bilo bi smešno. Skotu mogu da poručim da nas niko ne može da ućutka. Pisaćemo o njemu i njegovoj bahatosti i insistiraćemo na odgovornosti - ističe Vučićević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sargarepac

pre 6 godina

Sto se u Srbiji kaze: prdnuo si u cabar Skote...pa gde ces na Srbina jadan...\n

zakeralo

pre 6 godina

ma sto je prdnuo ni po jada nego sto ga je probusio pa se nadaleko culo

Laza

pre 6 godina

Navikao čovek da se bahati pa još naređuje da se ućutka Informer izgleda mu smeta istina i umesto da se izvini on se još buni što je vređao novine i sve građane Srbije.

Milan

pre 6 godina

Pa ovo da nije smešno bilo bi žalosno. Vaša ekselencijo zar se tako ponaša jedan ambasador koji je kako kažete tolike godine u diplomatiji!?

rasa

pre 6 godina

Kakva ekselencija to je obicna eksencija koja nije dobra ni za zimnicu

Aleksa

pre 6 godina

I on sebe naziva diplomatom iz savremenog društva!? Pre bih rekao bezkarakteran mali potrčko.

Dušan Silni

pre 6 godina

Skot se malo zaneo! Amerika ne podržava njegov stav tako da očekujem da će ga razrešiti sa dužnosti.

Jovana

pre 6 godina

Skot je mislio da može da upravlja medijima u Srbiji?!Grdno se prevario!

Daxa

pre 6 godina

Urednici "Informer"-a budite sto glasniji narod je uz vas.

Bojan

pre 6 godina

Može da bude nervozan koliko hoće može da pokuša da ućutka Informer to mu neće poći za rukom ali će morati da se izivini zbog strašnih uvreda koje je izrekao.

Olja

pre 6 godina

NIje dostojan ambasador Skot da ima to ambasador ispred!

IvanaK

pre 6 godina

Sramota...odakle stranom zvanicniku pravo i mogucnost da ucutkuje domace medije u zemlji koja mu je domacin?

Ljube

pre 6 godina

Kako odakle mu pravo, pa on je ambasador Amerike i njima je sve dozvoljeno, čak i poželjno, da se mešaju i određuju ko je dobar a ko loš momak. Bahata bagra ...

Buca1966

pre 6 godina

Da je Skot inteligentan shvatio bi da on treba da cuti .

Milan

pre 6 godina

Svakakav Skot daje sebi za pravo da se mesa u unutrasnje stvari Srbije

Dragan

pre 6 godina

Informer je najtirazniji list u Srbiji,Skot ce morati da ucutka pola Srbije onda,sto mu nece biti lak posao.

Dule

pre 6 godina

Ovo je necuveno da se ambasador neke drzave ovako ponasa u drugoj drzavi...neka neko objasni Skotini da se malo zaneo

Mile

pre 6 godina

Proterivanje i veeeelika odsteta. Samo ga to moze oprati. Naravno uz veeeeliko izvinjenje u svim Srpskim, americkim i svetskim medijima (tv, radio i novine). Da se lepo opere, da na njemu ne ostane mrlja. A sto ce svi da zapamte, to mu je za nauk.

BorisDe

pre 6 godina

Ameri umislili, da mogu kao skot da vladaju nasom zemljom i da rade izza nas protiv nas samih a da nam se pri tom i smeskaju. Pa sta oni misle da smo mi glupi? Prosli smo mi tu skolu umetnog komercijalnog kezenja i znamo mi veoma dobro ciji je nasmesak prijateljske naravi a ciji je arogantan i podrugljiv i ko zeli da nas unisti. Skotino jel cujes ili se arogantno kezis sada i smeskas opet bas kao ona vestica albright tada u Rambouilletu? Niste vi ni vasi osetili sta to znaci SRPSKI INAT, ima da vas nema fašiste/ubice/genocidasi i trovaci nase zemlje, nato teroristi nikad vam nece uspeti ubiti nas duh i nasu borbu za opstanak nase suverene drzave sa sve ukupno vasim zionistickim vatikanskim slugama! Mi smo za Srbija-Rusija-Belorusija-Kina PAKT. Pamtimo mi veoma dobro, ko nas je demonizovao i sirio lazi protiv nas tako u Bosni pa tako i na Kosovu. NATO je isao u EKSPANZIONISTICKI POHOD sa sirenjem NATO baza i nije se drzao kodeksa, koji glasi "mi cemo pomoci nasim NATO clanicama u slucaju sukoba", a tad ni Bosna pa ni Albanija nisu bili u NATO-u uopste. Pomogli ste vasim mudjahidima i vehabijama bas kao sto sad pomazete isis-u i umerenoj opoziciji glavoseca. Kome ste vi pomogli osim svojim interesima protiv nas Srba? Idi i kazi to tamo u Ameriku ako imas muda ali ti si OLOŠ pa zelis to da prebacujes drugima a ISTINA te ne zanima. Skotino idi pij pivo u Ameriku i stavljaj ga u karton da se ne vidi, idi pišaj u žbunje i primaj 1000 dolara kazne DEMOKRATINO, ti ces nama da solis pamet o nekakvoj demokraciji i ljudskim pravima koje ameri sirite BOMBAMA. Vi uopste demokratiju u Americi nemate pa vas boli. Stoko jedna lazljiva koruptivna anglosaksonska. Pamtimo mi sve i ucit cemo decu nasu da pamte vase zlocine a nekad smo bili PRIJATELJI. Pogledaj malo istoriju i KOGA STE VI BOMBARDOVALI:

E U

pre 6 godina

Toliko reči,i psovki nisam skoro čuo,i to bez istine i razloga.Ko nam je pomogao posle rata 1945 g.? Dok su ruski graničari pucali na naše graničare,Tito je odbio Maršalov plan pomoći od USA,čime je podigao industriju i standard porušene zapadne Evrope.Mi u školi smo ipak jeli tkzv."Trumanova" jaja i sir sa čokoladom u školskim kuhinjama,besplatno.Živeli smo od para iz USA, dok je Tito bio živ i to bez naknade i kamate.Imali smo fabrike, svi su bili zaposleni,dok su neprijatelji socijalizma išli na Goli otok.Danas nemamo fabrike,puno nezaposlenih,mladi beže u inostranstvo.Da li je to perspektiva gospodine što psujete g. Skota ?

Sneza

pre 6 godina

Skot moze da se ponasa tako bahato u nekim Africkim zemljama mozda, u Srbiji se zna red.

andreas

pre 6 godina

Pojedinci sa Zapada na sve nacine pokusavaju da uguse slobodu medija u Srbiji a pogotovo kada izvestavaju istinu o mnogim stvarima koje oni pokusavaju da zataskaju.

Sanja

pre 6 godina

Srbija je suverena zemlja i niko ne moze da se mesa u njene unutrasnje stvari a posebno kada je u pitanju osnovna vrednost poput slobode govora.

kole

pre 6 godina

Kako bi bilo da mi njega malo proteramo pa da lize rane preko okeana?

Dragance

pre 6 godina

Mister Skot, pobogu pa gde su Vam americki maniri i bonton ?!

Dana

pre 6 godina

Skot je postao žestoko nervozan. Istinu ne može ućutkati pa ni Informer.

sale

pre 6 godina

Toliko se unervozio da se zaneo da ima preveliku moć. Neka putuje odakle je došao. Samo nam je loše učinio.

brane k

pre 6 godina

Prvi put da neko ne kleči pred američkim ambasadorima pa ih nervoza uhvatila.

Nera

pre 6 godina

Oho, izgleda da se gospodin zaboravio , da nije u Americi nego u Srbiji!

aleksa

pre 6 godina

Ovakvo ponasanje ne dolikuje jednom ambasadoru...

Stole

pre 6 godina

Skot vise ne moze da sakrije svoju patologiju - bedna dusa!

Jami

pre 6 godina

Samo vi radite , kako ste radili i do sada! Broj citalaca je vasa potvrda koliko vredite! Skat neka preti u Americe , ne kod nas!

Kondor

pre 6 godina

I kada je dolazio , mi smo znali šta je on , Skot ostaje Skot!

dejan

pre 6 godina

Sramotno je šta sebi dozvoljva Američki ambasador!!n

joca

pre 6 godina

Žao mi je što je on u ovoj priči najveći ološ!!n

Vrscanka

pre 6 godina

Dragi Skote pa zar se vi ne zalazete za slobodu medija.

mina

pre 6 godina

Neka prestane da vrši pritisak na medije koji mu se ne sviđaju

Srba

pre 6 godina

Braco Srbi verujte mi !!!! Koliko god budemo izdrzali van NATO pakta toliko cemo i POSTOJATI !!!. Ako kojim slucajem u nekom trenutku budemo usli u NATO pakt, od tog trenutka brojite dane do naseg nestajanja- verujte.

pera rogonja

pre 6 godina

Nepodnosim amerikance ali vi ste za svaku osudu.Da nisam izicavao Ambasade nesto bi i povetovao.Neverovatno kolko se umisljate.Van svake pameti je vase pisanje.\n

Sreten

pre 6 godina

Amdasador se mnogo usilio došao je u Srbiju da vređa novinare i građane Srbije i da nam soli pamet što je u najmanju ruku nedopustivo.

Mara

pre 6 godina

Skot je u ovoj zemlji gost i ne treba da se meša u unutrašnje stvari a kamoli da vređa bilo koga ovo je skandal šta je uradio i za to mora da odgovara.

boki

pre 6 godina

Skot se upleo u svoje gluposti i tu sada povratka nema jer sledi odgovornost za učinjeno.

SONJA11

pre 6 godina

On igra kako mu Amerika svira i vrbuje domace izdajnike koji mu pomazu u toj "igri"...

Deda Hrandzo

pre 6 godina

Sve on to namerno radi kako bi isprovocirao nasu vlast.

Slavisa

pre 6 godina

Skot moze samo da sanja da ce ucutkati nas Informer. Srbija je slobodna zemlja, ne moze to tako.

Gujda123

pre 6 godina

Jos ocekuje da mu iz Informera stigne izvinjenje sto ih je vredjao. Sramota!

S16

pre 6 godina

Sta vise hoce ovaj covek. Neka se ostavi Informera. Krivo mu je sto ce morati da odgovara jer je podneta tuzba protiv njega.

Cvetin Rosic

pre 6 godina

Dokazao je da je nikakav covek i da je obican prevarant koji se bavi manifetlucima.

mile

pre 6 godina

Informer je glas naroda i istine pa samim tim teško ga je ucutkati .

Dejan

pre 6 godina

Ne moze protiv istine nista da uradi Skot. Srbija ne naseda vise na americke fore.

steva

pre 6 godina

Informer nisu mogli da ućutkaju ni mnogo jači od jednog običnog ambasadora Skota ,istina boli ali to je već njegov problem.

Zorica

pre 6 godina

Zavrsio je Skot svoju karijeru u Srbiji. Dzaba mu sto se ljuti.

Tisa

pre 6 godina

Niko, a ponajmanje Skot, ne moze da ucutka Informer.

Radovan

pre 6 godina

Ma samo da plate odstetu !?To je za njih nsuka kriminslci?Oni samo jure sboj interes i to na veliku stetu mnogih naroda?Nato treba prosto sa obih prostora potisnuti?Njima se cini da je to nemoguce ?I makedoniju unistavaju?Sve su to zlocini ?Skot je u pravom smislu skotiba?Izgubio je on sve?

AS

pre 6 godina

DRAGANE NE ODUSTAJ. SAMO "OŠINI" PO SKOTINI. NEKA NAUČI DA JE GORI OD NAS I DA NIJE NIŠTA VREDNIJI OD NAS.

Mirko Oro

pre 6 godina

Ovo je stvarno bruka i sramota. Ovaj Skot bi da ukida Medije u Srbiji koji mu ne odgovaraju.

Mikica

pre 6 godina

Skotov nastup mu sprema povratnu kartu za Ameriku ali on je to i zaslužio svojim neprimerenim postupcima.

bane

pre 6 godina

Kao i svi engleski potomci kurvi i robijaša Skot je obična pi.da. Jaki samo sa mnogo većom silom nego protivnik. Zato i vole šiptare. To je torta od istih govana.

Helena

pre 6 godina

Ne može niko da ućutka najtiražnije dnevne novine.

Saša

pre 6 godina

Eto i posle će Amerikanac da nam nešto priča o demokratiji i slobodi medija , velika sramota i za njega i za narod koji predstavlja.

Mihailo

pre 6 godina

Jel ponovo bio na sorosevskom fakultetu kod dekanke novinarke i penzionisanih vojnih lica profesora sa sumnjivim naucnim zvanjima. Sramota.\n

riki

pre 6 godina

vucicevicu,treba preci u kontra napad,trebamu,ogganizovati demostracije ispred ambasade,skupljati potpise,neda ode vec dase protera iz srbije.idiotu treba zagorcati boravak u srbiji za sva vremena ito sto pre,vucko citaoci i narodje je uz tebe,pozivam sve dase peticijom resimo skotova iz americke ambasade.

kiki

pre 6 godina

Nije navikao da u Srbiji postoje novine koje pisu istinu i kojima se ne moze naredjivati kako da rade,napolje iz Srbije majmune huskacki .

Milica

pre 6 godina

Čovek ne zna naš jezik, pa nije ni siguran šta je objavljeno i u kojoj meri, jer ne ume da prevede.

Cole

pre 6 godina

Treba da se izvini Informeru,ne prilici ambasadoru takav recnik.

Dejo

pre 6 godina

Koliko se meni čini on je i do sada preko svojih medija pokušavao da ućutka Informer ali naravno bezuspešno.

Mića

pre 6 godina

Informer izgleda čini da Skot polako gubi niti koje je držao do sada u Srbiji.

Vasa

pre 6 godina

Ambasador pokušava da uguši istinu i glas naroda u Srbiji, neće mu to proći.

nina

pre 6 godina

Zar on ne shvata koliko je jadan zbog svojih izjava.

milan

pre 6 godina

Kad nije po njegovoj volji onda mu smeta informer i istina koju mu niko drugi ne kaže.

sasa

pre 6 godina

Sta je sledece, naredice likvidaciju novinara ili urednika, sta je ovo...???

mikica

pre 6 godina

Očigledno je stekao naviku da diriguje i komanduje pa je želeo da iskaze svoje moci i na ucutkivanju Informera ali se izgleda malo preracunao.

velja

pre 6 godina

Nijedan ambasador bilo koje zemlje nije tako vulgarno iznosio svoje stavove.Skot se poneo u duhu svog prezimena.Treba mu reći star srpsku zzreku Mnogo je mačku goveđa glava.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija