• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.05.2017

19:43

VUČIĆ IZ BRISELA UPOZORIO: Haradinaj će najverovatnije biti izabran za premijera, ZNAĆEMO DA SAČUVAMO NACIONALNE INTERESE!

Politika

VUČIĆ IZ BRISELA UPOZORIO: Haradinaj će najverovatnije biti izabran za premijera, ZNAĆEMO DA SAČUVAMO NACIONALNE INTERESE!

Podeli vest

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je da će ratni zločinac Ramuš Haradinaj najverovatnije biti izabran za premijera takozvane vlade u Prištini, poručujući da će to Srbiji stvoriti veliki broj problema, ali istovremeno i ističići da će Beograd znati da sačuva nacionalne interese

Uoči zajedničke neformalne večere sa Federikom Mogerini i drugim liderima u regionu, Vučić je za RTS rekao da je zadatak Srbije da nastavi da vodi pametnu i odgovornu politiku.

- Za nas je veoma važno da pokažemo ono što smo uspevali do sada, da budemo staloženi i da se mir i stabilnost obezbedi, to ljudima deluje polubesmisleno, ali moraju da znaju da je pred nama težak period. Ljudi treba da znaju da je oslobođena grupa za zločine u Klečki nad Srbima, imamo izjave Aljbina Kurtija, a favorit za kosovskog premijera je Ramuš Haradinaj. Treba da budemo sasvim svesni, gotovo je izvesno da će Haradinaj biti premijer i to otvara probeme - naveo je Vučić. 

 
Informer

Prema njegovim rečima, postoje pritisci na Srbiju sa tri strane, kada je u pitanju odnos sa Prištinom i želja za "ubrzavanjem procesa". 

- Postoje direktni pritisci spolja, drugi to rade preko svojih medija i dela civilnog sektora, kao i dela političkih stranaka, a treći je preko političkih organizacija čijem članstvu težimo, kao što je Evrospka unija. Za nas je važno da imamo aktivnu poziciju, da izrazimo naša htenja i da se ponašamo u skladu s Ustavom, da budemo čvrsto na evropskom putu, ali i da imamo svoje nacionalne i državne interese, da štitimo suverenitet i teritorijalni integritet, kao i najvišu vrednost jednog naroda - a to je sloboda - rekao je Vučić. 

Bilateralni susret sa Mogerinijevom

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Briselu sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini, uoči neformalne večere sa premijerima Zapadnog Balkana.

Bilateralni sastanak Vučića sa Mogerini počeo je oko 19.45 sati.


U toku uključenja u okolini su se čule sirene, što je Vučić i prokomentarisao: 

Tramp je u Briselu, nije čudo da je buka, demonstranti su na drugoj strani, siguran sam da se on strašno uzbudio zbog toga, koliko i mi...

Potom je ponovio da "nikada nijednu lošu izjavu ni protiv kog lidera niti zemlje u regionu nije dao". 

- Oni jesu o Srbiji, a mi smo ovde čistog obraza. Valjda će neki da razumeju da se budućnost gradi kroz poštovanje drugoh, a ne kroz sopstveno veličanje - zaključio je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kosta

pre 6 godina

Ratni zločinac Haradinaj najverovatnije biti izabran za premijera takozvane u vladi u Prištini, poručujući da će to Srbije stvoriti veliki broj problema, ali istovremeno i ističići da će Beograd znati da sačuva nacinalne interese.

KiM je Srbija

pre 6 godina

У фашистичкој Европи што си већи кољач Срба то брже напредујеш, европејски нема шта, само шта ће Србија тамо међу таквом "елитом"?

posmatrac sa severa

pre 6 godina

E to je zapad i zapadnjacki odnos do nas Srba. Zapad bira ko ce biti predsednik i premijer u Pristini ne siptari.

Mirko Oro

pre 6 godina

Kosta: Pa to bi bila bruka za međunarodnu zuajednicu kada bi ratni zločinac bio izabran za premijera kosovske vlade.

Boban

pre 6 godina

Skandalozno je da će ratni zločinac biti izabran za premijera ali mi ćemo znati da zaštitimo nacionalne interese i da se bnorimo za naš narod na KiM.

Lemi

pre 6 godina

Bez obzira na sve verujem da ce se Srbija izboriti i da cemo nastaviti pravim putem kojim idemo na celu sa Vucicem.

Sale

pre 6 godina

Neka nam je i Bog u pomoci, zlikovac dolazi na vlast .

Marija

pre 6 godina

Haradinaj je najveci zlocinac koji postoji na zemaljskoj kugli!

Darko

pre 6 godina

Ne znam gde je pamet tom narodu, toliko su zaslepljeni i puni mrznje, pa zar im nije u interesu da zivimo u slozi i miru? Dolazi nam najveci ratni zlocinac na vlast, neka nam je Bog u pomoci. Ne sumnjam da Srbija nece imati snagu i podrsku mnogih da ocuva sve sto je sveto Srpsko .

Laza

pre 6 godina

Sigurno da neće biti lako sa Haradinajem koji je težak zločinac ali Srbija će znati da zaštiti svoje interese nastavićemo da se ponašamo odgovorno i da rešavamo probleme.

Stanislava

pre 6 godina

Srbija će sačuvati svoje interese, naš narod nesme više patiti zbog zlobe Haradinaja, Srpska vlast će štititi svoj narod

Marija

pre 6 godina

Svi se mi nadamo da ce ipak Srpska lista pobediti, a ovaj zlocinac da ce biti kaznjen!

Mogul

pre 6 godina

Skandalozno je i opasno po region činjenica što će ratni zločinac Haradinaj postati premijer Kosova. Srbija mora ostati smirena kako bi uspela da sačuva svoje nacionalne interese i mir i bezbednost regiona.

Jovana

pre 6 godina

Loš odabir će napraviti ako im Haradinaj bude premijer jer kada je mogao činiti zločin nad Srbima ko im garantuje da neće oni biti sledeći žrtve od ruke Ramuša?!

Voja

pre 6 godina

Moramo biti pametni i staloženi ali u isto vreme da budemo spremni da silno odreagujemo ako budu krenuli nešto na silu!n

Jelena

pre 6 godina

Dok se Srbija zalaze za zajednicu , za red mir i stabilnost, oni postavljaju ratnog zlocinca na vlast i to ni manje ni vise nego Haradinaja koji je direktno najodgovorniji za trgovinu ljudskim organima, za mnogo najgnusnijim radnjama kako bi izazvao sukobe i gradio veliku Albaniju .

Olja

pre 6 godina

Neka se stide odabira oni koji daju glas da Haradinaj bude premijer! Beograd ne odustaje od borbe što je znak da nema razloga za brigu!

Branko

pre 6 godina

Nazalost to je najgori scenario po nas, a najveca sramota za Evropu koja bi tako nesto dozvolila.

Mile

pre 6 godina

Uvek smo znali da odbranimo naše interese,pa znaćemo i sada!!n

viva

pre 6 godina

To su saopstili g.Vucicu u Briselu,sto znaci da je sve izrezirano i da se trazi od Srbije da to prihvati.Nema nam nista novo sa trulog zapada.Vise mi nije jasno kakve pregovore vodimo.Oni ce prihvatiti ovog ubicu za premijera pa zar to ne govori sta je ustvari EU.Leglo ...???

Sanja

pre 6 godina

Mi cemo braniti nase interese ko god bio predstavnik Pristine u Briselu.

Ivana

pre 6 godina

Srbija konacno ima svoj jasan i uspesan put i nista je nece skrenuti sa njega iako su izazovi sve veci i veci.

Mare

pre 6 godina

Srbija se bori za mir i stabilnost ali isto tako nece dozvoliti da neko ugrozava njen suverenitet i teritorijalni integritet niti njene gradjane.

Fedor

pre 6 godina

Oduvek nam je bilo vaznije sta branimo nego to ko je protiv nas , tako je i sada samo su oruzja drugacija , naucili smo koristiti i diplomatiju .

VOJISLAV

pre 6 godina

gospodine vucicu pa ti vec sada ovim priznanjem da ce srbija imati probleme sa zlikovcem nagovestavas kao da nemamo nikakvo sredstvo za to da sprecimo,pa ako je tako zasto ne izjavite da necemo saradjivati o dialogu oko kosova dok je on na vlast udaris im svima kontru pa cak i evropi pa neka se cesaju gde ih svrbbi sve,

Jelena

pre 6 godina

Srbija ce se bez obzira na sve ponasati odgovorno

Lola

pre 6 godina

U ovoj situaciji moramo se pametno i odgovorno ponasati

rolex

pre 6 godina

A zasto se svi nesto cude?Sta ovde nije jasno,Ko ga je oslobodio?Pa isti ovi iz EU i logicno je da bude njihov kandidat.Malo postaje degutantno ovo stalno cudjenje.Ponovo postavljaju iste uslove kao 1999,tada je bio referendum posle tri godine,a sada ovaj za premijera.Ali ovo je jos jedna potvrda da nam nikada nisu zeleli dobro.

S16

pre 6 godina

Ovo je skandal. Sramna Evropo javi se sad. Ubica premijer kosova. Nemam reci.

damjan

pre 6 godina

Suverenitet i integritet nam niko ne može platiti. Ako nemamo slobodu, onda nam nije ni potrebna država!

Vrscanka

pre 6 godina

Uprkos Haradinaju Srbija mora da sacuva mir i stabilnost.

Vojislava

pre 6 godina

Srbija mora da ostane smirena i jedinstvena , jedino tako možemo zaštititi srpske interese na KiM-i.

Kaja

pre 6 godina

Sasvim izvesno , inace nebi ni rusili predhodnu vladu!

Dragan R

pre 6 godina

Nezamislivo je bilo pregovarati i sa Tačijem, pa se sa njim grlimo, večeramo i ,,pregovaramo,,. I Tači je bio na poternici i postoje brojni dokazi da je počinio strašne zločine (između ostalog sumnjiči se i za trgovinu organima nestalih Srba) pa smo sve zaboravili. Isto će biti i sa Haradinajem, a država koja sebi dozvoljava takva poniženja ne može se ničemu dobrom nadati. Zašto smo besneli na Francusku kad je oslobodila Haradinaja ako smo sami spremni da sa takvim zločincem sednemo za isti sto? Ako smo već morali da razgovaramo sa kosovskim šiptarima, a morali smo i trebali smo, zašto smo sebi dozvolili da to bude na najvišem nivou? Kad pristanete da razgovarate sa nečijim premijerom i predsednikom onda zaista ne možete da birate sagovornike, biraju vam ih drugi (oni koji su ih izabrali na funkcije). Nikome ne sporim da brani i podržava ovakvu politiku, ali za mene je ona sramna i katatrofalna po naše nacionalne interese.

bolest

pre 6 godina

Šta je sa ovim svetom? Sa Evropom? Sa demokratijom? Sa humanošću? Sa znanjem? Sa pravdom i istinom? Dekadancija. A naši b92-5. oktobar umetnici i intelektualci koji podržavaju haradinaj-tači-učk i dalje time zaslužuju novac i vlast u senci.

Mirjana

pre 6 godina

Vucic uvek u pokretu, energican, radan, vredan...zato ga i volimo.

Lazar

pre 6 godina

Srbija se neće nikda odrećisvoje teritorije a EU i ostalima neka je na čast i obraz što će Haradinja biti premijer.

Slavoljub

pre 6 godina

Skandal ogromnih razmera. Stidi se Eu za sve lose sto si nam ucinila. Ubica premier vojske Kosova. Strasno.

Nikolija

pre 6 godina

Samo Vucicu verujem, jedino je on sposoban da vodi Srbiju u bolju buducnost.

Slavoljub

pre 6 godina

Protiv Haradinaja samo odlucno i sa stavom da svi znamo ko je on. Pocistice njega Vucic samo polako.

Danilo

pre 6 godina

Sa zlikovcima i zlocincima kao sto je Haradinaj samo oprezno.Ne smemo nasedati na provokacije,trenutno je najbitnije ocuvati mir i stabilnost u regionu.

Sima

pre 6 godina

Bice strasno ako ovaj krvnik bude izabran za premijera Kosova.

Dragan

pre 6 godina

Vucic je pametan jer nije bitno sa kim pregovaramo vec za koliko veliku stvar pregovaramo.

akis

pre 6 godina

Ma tamo ce svako biti premijer,samo da zestoko udari po nama.

eugenik

pre 6 godina

Leci ce Haradinaj na rudu,to do sad je samo skupljanje politickih poena.

Sija

pre 6 godina

Neverovatno je da se tako uzdize jedan zlocinac.

mina

pre 6 godina

To je sramota, šta će poduzeti EU po tom pitanju

Bilja

pre 6 godina

Svakim danim sve gore i gore provokcije na strani Pristine.

pecenjara

pre 6 godina

koja je razlika izmedju tacija i haradinaja?

Dajana

pre 6 godina

Srbija ce znati kako da se nosi sa situacijom, ako do toga dodje.

Stevan

pre 6 godina

Evropa mora da zna da nema nikakve razlike izmedju teroriste u Mancesteru , teroriste u Nici ili Parizu i Haradinaja , to su iste zveri.Mi cemo nastaviti da branimo nase interese.

luzeri

pre 6 godina

ne, evropa ne zna. inače bi mi, ovde, trebali da svaki dan od '92 organizujemo kolektivne molitve za srpske žrtve, neprestano. jer, nad nama se sprovodi kontinuirani terristički napad svim sredstvima. sila, meka i tvrda, svakakva, spoljašnja, unutrašnja, kulturna, obrazovna,... ali,ne. mi, ovde, ne znamo da se organizujemo. ni za jednu srpsku žrtvu, ni za jasenovac,jame,jadovno... ni za žeteoce, goraždevac, ni za etnocid u hrvatskoj, ni za sarajevo, ni za tuzlu...koji smo mi, ovde, idioti!!!!!! a celi svet treba da se moli za mančester i pariz... ako sami sebe ne poštujemo, zna se kakav je odgovor-malj i jama,siromaštvo i poniženje.

Olivera

pre 6 godina

Bruka i sramota. Pljuju u lice čitavom slobodoljubivom svetu.

Higija

pre 6 godina

Za nas je veoma važno da pokažemo ono što smo uspevali do sada, da budemo staloženi i da se mir i stabilnost obezbedi, to ljudima deluje polubesmisleno, ali moraju da znaju da je pred nama težak period. Ljudi treba da znaju da je oslobođena grupa za zločine u Klečki nad Srbima, imamo izjave Aljbina Kurtija, a favorit za kosovskog premijera je Ramuš Haradinaj. EU mora da na vreme prepozna problem, vreme je da se očuva mir na Zapadnom Balkanu.

Slavoljub

pre 6 godina

Samo Vucic moze da se odupre ogromnim pritiscima koji ce nam slediti u skorije vreme. Sreca je da smo njega izabrali za predsednika jer jedini on moze u kostac sa ovim svetskim protuvama.

Janko

pre 6 godina

Da li bi Britanci bombašu iz Mančstera da li neku vlast?

rea

pre 6 godina

Za nas je veoma važno da pokažemo ono što smo uspevali do sada, da budemo staloženi i da se mir i stabilnost obezbedi, to ljudima deluje polubesmisleno, ali moraju da znaju da je pred nama težak period

Pjer

pre 6 godina

Ako se to desi ,odmah prekinuti sve pregovore sa Prištinom,dok se Haradinaj ne uhapsi zbog ratnih zločina !!!

Vesko

pre 6 godina

Svoje cuvamo , tudje nam ne treba.Ne vidim ja veliku razliku izmedju Tacija i Haradinaja , ostaje nam dabudemo uporni da Briselskim sporazumom resavamo obicne dnevne probleme nasih gradjana na KIM za sve ostalo tu je i dalje vazeca rezolucija SB UN 1244.

diks

pre 6 godina

Pristina je stvarno izgubila kompas, dopustiti da jedan zlocinac bude premijer je van svake pameti. Ocigledno je da zele da naruse mir i stabilnost regiona.

Nidža

pre 6 godina

Ne plašimo se Haradinaja. Zločinac će završiti u zatvoru.

Zoki

pre 6 godina

Srbiji zaista predstoji tezak period. Kosovo ce dobiti teroriticku vladu, Makedonija je pred raspadom a premijer se zalaze za separaciju drzav, Albanija najavljuje formiranje svog istorijskog plana velike drzave, a na sve to EU cuti.

Zoran

pre 6 godina

Aleksandar Vucic je zaista umeren, miran lider koji je za sada svoju karijeru posvetio smirivanju regiona i napredku zajednice ekonomije. Zalosn je sto EU dozvoljava da teroristi otvoreno prete bez ikakve kazne, da neko ko bi trebao da odgovara za genocide i zlocine slobodno seta Evropom. Gde su one Evropske vrednosti o kojima sun as bombardovali 2000tih.

niki

pre 6 godina

Stvarno je malo jezivo i u najmanju ruku cudno da jedan zlocinac bude premijer vlade u Pristini.Ali mi moramo pored tolike nepravde da ostanemo pribrani i sigurni u sebe i pokusati da pored svega toga ostvarimo svoje normalne ciljeve.

Vila

pre 6 godina

Bice to novi izazov za Srbiju.Ali kad je na celu drzave patriotsko rukovodstvo Srbija ce znati kako da se nosi s tim i sacuva nacionalne interese.

perica10

pre 6 godina

Srbija ce nastaviti sa mudrom i odgovornom politikom.

kole

pre 6 godina

Znaci opet testovi za Srbiju? Nema veze, na kraju mi pobedjujemo.

Aleksandar

pre 6 godina

Nikada mi ne mora da priznamo Kosovo kao drzavu i to svima treba da bude jasno.

Darko

pre 6 godina

Mi trebamo da tezimo EU ali Kosovo ne moramo nikada da priznamo. To im je Vucic upravo i rekao.

Gorana Micic

pre 6 godina

Treba u najvecem mogucem smislu da se odupremo pritiscima i da zarad opstih interesa svog naroda Srbija izbegne konflikte.

kiki

pre 6 godina

Haradinaja postavljaju amerikanci,nismo mi od juce .

Ana

pre 6 godina

Srbija ima stabilnu i jaku Vladu i znace, kako da odreaguje u ovakvim situacijama. Eu je dopustila da on i napusti Francusku, da bi ovo mogao da postigne. A Haradinaja, treba da privede licu pravde, onog momenta kada pokusa bilo sta pokusa da uradi, protiv Srba i Srbije.

Nina

pre 6 godina

Gledajte te poglede, da se moze pogledom ubiti ..... a gledajte nju pokusava da smanji tenzije. Mislim da se tamo vazduh moze seci. A tek sta ce biti ako sa Haradinijem budu morali razagovarati I zdraviti se, sve zarad EU. Pa ko ce imati stomak za to????? Pa ne mora se sve sto EU pozeli I ne moraju se trpiti sva ponizenja.Zaboravlja se da su oni bombardovali drzavu!!! Ima I drugih zemalja, ima I drugog sveta a oni sto hoce u EU vec su tamo otisli ili neka se pokatolicavaju i nose fasisticke oznake pa eto im otvorena vrata EU. Koliko jos ponizenja mogu Srbi da izdrze, koliko jos ljudi ce odvesti u Hag na izmisljene optuzbe a EU stiti njihove kriminalce I teroriste. Samim tim sto su seli za isti sto sa Tacijem svi su se svi ponizili I njega su time okarakterisali vrednim razgovora. A sta sa Haradinije, hoce li I njemu pruziti ruku I sesti za isti sto????

Istina

pre 6 godina

Ako ubiješ jednu osobu, ti si ubica. Ako ubiješ dve do pet osoba, ti si serijski ubica, pomračenog uma. A ako ubiješ na hiljade ljudi, ti si Ramuš Haradinaj, politikantski ,,predstavnik" satelitske, samoproklamovane teritorije, koga uvažavaju visoki, niski, pa i najniži, predstavnici EU. Haos!!!

TheDarkoyobo

pre 6 godina

Sve će se to dovesti na svoje mesto, kad tad. A ovakvi, kao Haradinaj, će biti u zatvoru sa dugogodišnjom kaznom. Samo treba nastaviti ovim putem.

Sneza

pre 6 godina

Haradinaj kao premijer je jos jedna provokacija albanaca, treba pametno odgovoriti.

zoran miljkovic

pre 6 godina

Колико кукумавки у овим коментарима,јадни смо и бедни само плачемо и запомажемо.КОГА ВУЧИЋ БУДЕ ОДРЕДИО ЗА ПРЕМИЈЕРА,БИЋЕ ПРЕСУДНО. Победи ли Руски човек,формира се војска Косова,заузима се север успоставља се комплетна државна институција.Буде ли обратно,ПРОАМЕРИЧКИ човек,моћи ћемо да бранимо Србе на северу,али мени не мирише на РАЗУМ.

karcika

pre 6 godina

Pregovori nemaju alternativu,sa odgovornom i pametnom politikom izboriti se za nacionalne interese.

Nenad

pre 6 godina

Krajnji rezultat na kraju će biti da ćemo morati sa šiptarima da se razračunamo oružjem. Nažalost, ali to je tako.

Stanko

pre 6 godina

Haradinaj je obican zlocinac i krvnik koji moze da izazove velike problema.

Sloba

pre 6 godina

Osoba kao sto je Haradinaj moze samo da pogorsa situaciju.

Slucajna

pre 6 godina

Cista katastrofa, sreca u nesreci sto Vucic vodi politiku mira pa ce se nekako balansirati !

danko

pre 6 godina

Mozeli neko zaustaviti ovaj drugi cin zlocina koji cine Haradinaj i Taci, sta je sa EU, SAD, Briselom, sta je sa zemljama koje imaju teroristicke napade od strane ekstremista, zar mislite da ce vas neko postedeti narkomanije koju ce sprovoditi sa Kosova albanska mafija, koja zeli st vece narko trziste?

Sonja

pre 6 godina

Ono što možemo predpostaviti za to se i možemo pripremiti.

Joka

pre 6 godina

Onog trenutka kada Haradinaj bude izabran za premijera,pocece problemi ne samo Srbiji nego i kompletnoj EU.

Branko

pre 6 godina

Naši nacionalni interesi se moraju zaštiti bez obzira ko će biti premijer u Prištini. Srbija je spremna za svaki scenario.

Hamza Šaljić

pre 6 godina

Mogu da biraju koga god hoće , Srbija će sačuvati svoje nacionalne interese.

SirijusPejn

pre 6 godina

Smejurija zvana pristinska vlada u pokusaju.

Borko

pre 6 godina

Haradinaj premijer? To komplikuje mnoge stvari :(

Zoki

pre 6 godina

Bas nas provociraju :/ Koliko god se nasa vlast trudila da na civilizovan, miran nacin resava pitanja, toliko oni neprekidno postavljaju zvrcke i proveravaju nase granice tolerancije... Evropa bi mogla malo objektivnije da se ponasa...

Sale

pre 6 godina

Haradinaj je zaista potencijalni faktor destabilizacije

mostonga

pre 6 godina

Haradinaj i njegova politika, ne mogu biti utrašnji poslovi Kosova, jer KiM je deo Srbije.

loki

pre 6 godina

Ratni zločinac za premijera? Evropa treba da podnese ostavku i više nikada da ne pomene Srbiju!

Milica

pre 6 godina

Očuvanje mira, suvereniteta i slobode je od najvitalnijeg značaja.

Vasa

pre 6 godina

U slučaju da Haradinej postane Premijer a vrlo verovatno da hoće uopšte neće biti dobro .

Kid

pre 6 godina

Strasno je kako EU ima dvostruke arsine, sada je jasno zasto su ga oslobodili u Francuskoj.

Darko

pre 6 godina

Nije to dobra vest za Srbiju ali nekako ce se to pregurati

Mare

pre 6 godina

Srbija svakako mora da sacuva svoje nacionalne interese je prvi i osnovni cilj Srbije.

gorana

pre 6 godina

Da se razumemo Haradinaj neće biti problem samo Srbije nego celog regiona, a i EU,

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17