• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.05.2017

21:59

(HIT FOTO) SEKSI EDI ZAPALIO BRISEL! Estradna zvezda iz Tirane oduševila lidere Zapadnog Balkana na večeri kod Federike Mogerini!

Politika

(HIT FOTO) SEKSI EDI ZAPALIO BRISEL! Estradna zvezda iz Tirane oduševila lidere Zapadnog Balkana na večeri kod Federike Mogerini!

Podeli vest

Visoka predstavnica EU Federika Mogerini priredila je specijalno iznenađenje za lidere Zapadnog Balkana u Briselu! Na neformalnu večeru pozvala je i popularnu estradnu zvezdu iz Tirane Edija Ramu...

Premijer Albanije šokirao je prisutne kad se večeras pojavio u zgradi Evropske službe za spoljne poslove (EEAS) obučen kao turbo folk zvezda!

Rama je poziv Mogerinijeve na neformalnu večeru izgleda shvatio suviše neformalno, pa se u Briselu pojavio u plavom sakou ispod kojeg je imao crnu majicu sa printom.

Ali apsolutni hit bile su pantalone u Dino Merlin fazonu i cipele-patike sa belim đonom.

Informer


Ramin seksi Edi stajling izazvao je šaljive komentare kolega sa Zapadnog Balkana, među kojima je bio i premijer Srbije Aleksandar Vučić.
 

Informer

Ne znamo da li je Seksi Edi tokom večere nešto zapevao, ali da je Mogerinijevoj i kolegama iz Beograda, Sarajeva, Podgorice, Skoplja i Prištine popravio raspoloženje, to nema nikakve sumnje.

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 6 godina

Pa on se sprda sa EU i sa nasmejanom Mogerini,pokazuje, pedercina siptarska, koliko postuje "kurtoazni" sastanak ili ti' veceru premijera zapadnog Balkana !!!!

nada

pre 6 godina

Koji klovn !!!!!!!!!!!!! Misli da je bio top a svi se smejali zato sto je bio flop !!!!!!!!!!!!

Naki

pre 6 godina

Obuko se se ko kad je posao na pijacu dziber ostaje dziber ceo zivot

Hron

pre 6 godina

Јооој сељане, мајко моја ! Made in Albania

sale

pre 6 godina

pravi siptarski klosar da mu nije mozda jos bio Ramus haradinaj krojac prava siptar kolekcija

Scwarcwolf

pre 6 godina

Vojvodina Republika to je resenje za nas iz Vojvodine.Srbija je iluzija i sarena laza Nepostoji.

Mara

pre 6 godina

Covek se obukao u svoju nacionalnu nosnju,sta je tu cudno,nije kao nas Sutanovac koji bi da sakrije cirilicu a zenu decu i tasta bi prodao za porciju cvaraka,seljacina jedna.Bravo za Ramu,covek reklamira svoj nacionalni identitet a mozda je hteo i da se sprda sa EU posto mu vise ne ide na ruku. \n

Mimi

pre 6 godina

Пошао човек на "параду", стајлинг је сасвим примерен догађају.

Rasa

pre 6 godina

cak su i albanci odavno shvatili da evropska unija je samo za ismejavanje i nista ne vredi jedino Srbija ili bolje receno politicari Srbije evropi nemaju alternativu zato tako i prolazimo i zato smo toliko i cenjeni

mile

pre 6 godina

Neko ga je prevario da lepo izgleda,najblaze receno,smesan je.\n

Gipsy Style

pre 6 godina

Nista cudno, oni su poznati po specificnom nacinu oblacenja...Ne bi me iznenadilo da je obukao trenerku i tikepa :)

Nina

pre 6 godina

Meni to izgleda da se zaista sprda EU ili definitivno smrce. Pogledajte taj blesasti izgled lica a tek Mogerinijeva da uzemlju propadne. Dali je to potrebno EU da shvate sa kim imaju posla?

kostadin

pre 6 godina

Pogledajte dugmiće na rukavu sakoa. Svako dugme druge boje . Koja je analiza tih dugmadi.

gospon

pre 6 godina

Zašto ste takvi???Pa zna se ko je izmislio turbo folk i takav stil oblačenja.Srbija.

dule

pre 6 godina

ljudi nemoj da se primate - zna taj jako dobro sta radi...\n

Marija

pre 6 godina

Ugladjeno, nema sta ... kao da je izasao iz disko kluba

Mogerini

pre 6 godina

Ma Mogerini je pobedila sandalama i "cevapima" sto vire iz njih.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17