• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.05.2017

17:55

LUD ZBUNJENOG, PA TAKO U KRUG: Sale Prangija i Stečajni Radule HOĆE, ALI NE ZNAJU KAKO!

Politika

LUD ZBUNJENOG, PA TAKO U KRUG: Sale Prangija i Stečajni Radule HOĆE, ALI NE ZNAJU KAKO!

Podeli vest

Nekadašnji lažni ombudsman, a sada i lažni opozicionar Saša Janković poznatiji kao Sale Prangija, uz podršku u vremenu izgubljenog Saše Radulovića, koga narod zove Stečajni Radule, ne odustaje od ideje da nekakvim protestima oskrnavi čin inauguracije izabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Hteli bi to da urade Sale Prangija i Stečajni Radule, ali samo kad bi znali kako. Vest o tome da će protestovati na Trgu republike, prokomentarisao je Goran Ješić iz DS tvrdeći da gluplju stvar u životu nije čuo, te da ga organizacija najavljenih protesta podseća na onu izreku...LUD ZBUNJENOG.

 

 

PAROVIĆ: Janković, Radulović i ekipa, po nalogu Brajana Ji Hojta zagovaraju sukobe i destabilizaciju Srbije! 

 

 

Twiter

 

 

 

Čitava prepiska velikih opozicionara se nastavlja u maniru burleske, jer se dotični ne mogu da dogovore ni oko vremena ni mesta okupljanja.

 

 

Tačku na dogovor stavlja Goran Ješić tvrdeći da nije obavešten o tome i da je sve GLUPO ZA MEDALJU.

 

 

Podsetimo da su propali dosovski kandidat Sale Prangija i lider pokreta Dosta je bilo Stečajni Radule otvoreno pozvali na opšti haos u centru Beograda 31. maja, na dan kada će izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiti predsedničku zakletvu

 

 

Twiter

OVI IDIOTI HOĆE KRVAVI SCENARIO U CENTRU BEOGRADA: Ludilo opozicionih liderčića dostiglo vrhunac!

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta (NSP) Miroslav Parović osudio je najavu protestnih skupova na dan polaganja zakletve novoizabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ocenivši da je u civilizovanom svetu običaj da se pobednicima izbora dozvoli da na normalan način započnu svoj mandat.

U osudi ovog čina pridružio se i Čedomir Jovanović predsednik LDP, koji je osudio prljavu nameru dvojca Radulović-Janković da za svoje političke interese iskoriste mnogo ranije najavljeni protest studenata.

ČEDA JANKOVIĆU: Arogancijom i nadobudnošću nikoga nećeš impresionirati!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mara

pre 6 godina

Svi ste ista go.na,Ceda se stalno ulizuje Vucicu kao posledni bednik,navikao covek da trosi silne pare zaradjene na mufte,pa ne bira sredstva kako opet da dodje na vlast, ne smeta mu ni da puzi na cetiri noge a Prangija i Radule bi da ruse vlast na inaoguraciji.Bas bi volela da vidim kako ce to njih desetoro koji bi dosli na protest da sruse Vucica,ha,ha,ha,debilizam nekih intelektualaca je poseban i originalan ali na sramotu istih.\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija