• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.06.2017

22:49

ZAVETNICI NEĆE JAHJAGU: Rešeni da spreče promociju njene knjige!

Politika

ZAVETNICI NEĆE JAHJAGU: Rešeni da spreče promociju njene knjige!

Podeli vest

U Centru za kulturnu dekontaminaciju održava se festival „Mirdita, dobar dan" u okviru kojeg je planirana promocija knjige čiji je autor bivša kosovska predsednica Atifete Jahjaga, a Srpski sabor Zavetnici najavili su večeras da će sprečiti njeno održavanje

- U okviru festivala ''Mirdita, dobar dan'' koji promoviše nepostojeću kulturu nepostojeće države Kosovo planirana je promocija knjige, čiji je autor bivša predsednica tzv. Kosova, Atifete Jahjaga, a koja se bavi temom navodnih masovnih silovanja Albanki od strane vojske SRJ na Kosovu i Metohiji- kaže se u saopštenju.

Predstavnici i pristalice pokreta Zavetnici će, kako je najavljeno, sutra u 17.00 časova biti u Centru za kulturnu dekontaminaciju i "neće dozvoliti još jedno poniženje građana Srbije i celog srpskog naroda".

Zavetnici tvrde da je "Centar za kulturnu dekontaminaciju sedište antisrpske delatnosti u Beogradu" i navode da "neće dozvoliti propagiranje laži o srpskom narodu i nametanje kolektivne krivice, a pogotovu ne da to rade oni koji su upravo takve zločine nad srpskim narodom činili i opravdavali".

(FOTO/VIDEO) SRPSKA OMLADINA OČITALA LEKCIJU ŠIPTARSKIM SLUGAMA: Pogledajte nesvakidašnji performans isped Doma omladine!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 6 godina

siptarima smeta amblem srbije na majicama a nama treba siptarka da sedi usred Beograda i jos siptarsku kulturu klanja srba i kvalitetu organa da nam predaje .KAO STO RECE BRAT RUS  IMA LI UOPSTE SRBA U BEOGRADU.n

pauna

pre 6 godina

ima jedan uslov dok predstavlja knjigu pokazati dokumenta o silovanju srpkinja od drugog svetskog rata do sada.blizak rodjak radio je u okruznom sudu i preizrenu i bavio se istrazivanjima silovanja srpskih zena od drugog svetskog rata do 1998 god,kao i siptarki u arhivima sudova po celom k i m bilo je na stotine zena i dece silovanih najmladja devojcica od sest godina od strane siptara.siptarka ni jedna nula.od strane srba.bilo je i nekoliko muskaraca silovano od strane siptara.interesantno niko se ne bavi ovom temom a verujem da u arhivima bivse udbe i vojno obavestajnim podacima postoje zabelezeni slucajevi.sve zarad bratstva i jedinstva nije se reagovalo advekatno.inace rodjak je govorio tecno turski i albanski.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija