• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

02.06.2017

11:28

INFORMER OPET POBEDIO! Jahjaga se uprpila, NE DOLAZI U BEOGRAD!

Politika

INFORMER OPET POBEDIO! Jahjaga se uprpila, NE DOLAZI U BEOGRAD!

Podeli vest

Bivša predsednica lažne republike Kosovo Atifete Jahjaga koja je lično trebalo da učesvuje na promociji knjige "Želim da me čuju" danas u Beogradu, ipak neće doći u prestonicu Srbije! Da podsetimo, Informer je prvi pisao o stravičnoj provokaciji koju bi predstavljalo njeno gostovanje na tribini o tome kako su "Srbi organizovano silovali Albanke!

 

Bivša predsednica Kosova Atifete Jahjaga obratiće se danas javnosti na promociji knjige "Želim da me čuju", knjizi memorara žena koje su preživele mučenje tokom poslednjeg rata na Kosovu, saopšteno je iz Inicijative mladih za ljudska prava, ali neće dolaziti u Beograd!

Agenciji Beta je u Inicijativi rečeno da će se naći način da se Jahjaga, iako ne dolazi u Beograd obrati publici festivala "Miredita, dobar dan".

Jahjaga je u svom saopštenju tvrdi da je njen ulazak u Srbiju onemogućen iz "apsurdnog razloga", ali nije navela o kom razlogu se radi, dok organizatori festivala "Mirëdita, dobar dan", Inicijativa mladih za ljudska prava, tvrdi da će se ona, ipak, danas obratiti beogradskoj publici.
 

Bivša predsednica lažne države Kosovo Atifete Jahjaga trebalo je da učestvuje na NVO skupu u Beogradu na kome će govoriti o tome kako su Srbi navodno tokom rata organizovano silovali Albanke?!

 

 

Jahjaga je u našu prestonicu trebalo da dođe na poziv plaćeničkih, antisrpskih NVO i danas u Centru za kulturnu dekontaminaciju govori na promociji knjige "Želim da me čuju: knjiga sećanja sa pričama žena koje su preživele mučenje u ratu na Kosovu".

Glavni finansijer ovog događaja je zloglasna američka fondacija "Rokfeler", a u organizaciji učestvuje soroševska "Inicijativa mladih za ljudska prava", koja je između 2014. i 2017. godine od zapadnih vlada i ambasada na ime donacija dobila 1.004.237 evra

Protiv dolaska Jahjage protestvovali su i predstavnici i pristalice pokreta Zavetnici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boca

pre 6 godina

Kosovo i Metohiju sve zemlje sveta mogu da priznaju ali oni će biti država samo ako ih prizna država Srbija.E tako stoje stvari.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Независно Косово је пројекат НАТО, и представља само прву степеницу ка стварању ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ...под патронатом НАТО. Пројекат Велика Албанија ... - подразумева ГЕНОЦИД над српским народом који би се нашао евентуално у оквирима такве фашистичке државе...Зато немамо права да било шта размишљамо у вези Велике Албаније...него да... - пуцамо...!! Да пуцамо из свих оружја које имамо,и да их сатремо...Уз Божију помоћ и српску слогу...Свето Православље и Светосавље...Друге нам -- нема...!! Они имају избор....Срби немају...!! Морамо као и 1941. на оружје - да бисмо преживели...и одбранили се...

BICE DOCEKANI KAKO SU ZASLUZIL

pre 6 godina

Neka slobodno dodje i povede Haradinaja, oni su nam uvek dragi gosti pogotovo Haradinaj.

Nina

pre 6 godina

Zasto vlast dozvoli unosenje takve knjige u drzavu?? To je samo obicana propaganda sa kojom zapad nece da stane a ti Siptari I te placenice su obicne sluge sto rade prljavi posao za njih. Ubedjena sam a I vedela sam snimke sta je zapadnim politicarima I novinarima sto ih pokrece ali ne mogu napisati jer nece objaviti.

Barbara Liry

pre 6 godina

Da ne brkamo demokratiju i anarhiju? Gde je cenzura u Srbiji? A, o zabrani nevladinih organizacija, za koje znamo i ko ih finansira, vec je izlisno i pitati. To nije represija drzave. To je sada postalo pitanje i rehabilitacije dokazanih zlocinaca Srbije i Srba kao i upornog nastojanja da nam se "prekraja" Istorija. Drzava mora uraditi, ne nesto, nego sve, kako bi zastitila istorijsku istinu.

Sargarepac

pre 6 godina

Propade prilika da prezalim koje jaje...vredelo bi zasuti je da smrdi kakva joj je i dusa...\n

perica

pre 6 godina

"Uprpajte" vi izdajnike koji u Bg. omogucavaju ovakva omalovazavanja i vise u toga !

ma nek

pre 6 godina

ne znam zašto beograđani ne pozovu i tompsona pa da nas, sve zajedno, siluju o ubijaju i dalje.

Aleks

pre 6 godina

Ako Gospodja Jahjaga donese uz njenu knjigu i knjigu: " Žuta kuća-trgovina ljudskim organima" i knjigu: " UÇK zločini nad hrišćanskim stanovništvom", onda može slobodno da dodje!

vlada

pre 6 godina

Odustala, jer je saznala da neće biti "silovana"!

re

pre 6 godina

...svi vidimo da svakodnevno "na račun"srbije i srba se plasiraju razne nedopustive uvrede od strane albanskih političara idr na balkanu...srbija mora da donese neku vrstu zakona "laesa majestas"("povreda suverenosti") kako bi se država srbija i srbi zaštitili od neprimerenih kriminizovanih napada...time bi se krivično gonili svi bez obzira o kome se radi a koji iznose neosnovane uvrede na račun srbskog naroda...ako to mogu nemci možemo i mi...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija