• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.06.2017

17:10

VUČIĆ RASTURIO TAČIJA, IVANOV PODRŽAO SRPSKOG PREDSEDNIKA: Šiptarski predstavnik u Kranju NALETEO NA TVRDO!

Politika

VUČIĆ RASTURIO TAČIJA, IVANOV PODRŽAO SRPSKOG PREDSEDNIKA: Šiptarski predstavnik u Kranju NALETEO NA TVRDO!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić žestoko je odbrusio predsedniku lažne države Kosovo Hašimu Tačiju tokom sastanka lidera jugoistočne Evrope koji se održava u Kranju, saznaje Informer. Sprskog predsednika podržao je i njegov makedonski kolega Đorđe Ivanov

Kako Informer saznaje, Tači je bez imalo blama odvalio kako Srbija ne zaslužuje da uđe u Evropsku uniju jer ne priznaje Kosovo, na šta mu je srpski predsednik odmah odgovorio:

- O čemu pričate?! Hoćete za premijera onoga kome je sudio Hag?! Svi svedoci su poubijani, je l to demokratija?! - 'patosirao' je Vučić Tačija, nakon čega je predsednik lažne države Kosovo zaćutao kao zaliven.

Kako ističe naš izvor koji je prisustvovao ovoj situaciji, sprskog predsednika podržao je i Đorđe Ivanov, prvi čovek Makedonije, koji je optužio EU da od njegove države traži da pogazi evropske vrednosti i prihvati šiptarsku 'tiransku plaformu'.

Podsetimo, Tači je pokušao da isprovocira zvanični Beograd i izjavom da 'ne može da zamisli da EU primi Srbiju pre Kosova', što je Vučić danas u Kranju prokomentarisao rečima da se radi o trik izjavi.

- Ako kažem da je to smešno, rekli bi da mi priznajemo da Kosovo nije Srbija i da ne želimo da uđemo zajedno. Ako ja kažem ući ćemo zajedno, onda će drugi ljudi reći da mi želimo da kažemo da smo na istom nivou i da smo do istog nivoa evropskog puta stigli dokle je stigla Priština - rekao je Vučić i dodao:

- Samo neka se oni jedino ili isključivo bave Beogradom i Srbima, naše je da radimo i sarađujemo sa njima - istakao je predsednik Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vuk

pre 6 godina

Borba za mir je jedino sto preostaje, diplomatija razgovori i ocuvanje mira. Nadam se samo da ce EU i SAD pokusati da primire Kosovske predstavnike

Lala iz Banata

pre 6 godina

У Приштини влада .... - Црни "Пришт"...!! Једини лек за такву заразу је ... - "бомбацилин", ... - Made in Putin....!!

deftones

pre 6 godina

primetio sam godinu i vise tvoji komentari su uvek puni mrznje prema albancima hrvatima i drugih zbog takvih kao ti uvek nadrlja pravedan

Lala iz Banata

pre 6 godina

У "правној" заблуди си сине...! Ја мрзим албанске фашисте и хрватске нацисте...!! Не разумете метафоре: "Црни Пришт" је асоцијација на набујали ФАШИЗАМ у ПРИШТ-ини....са којим не сме бити компромиса, као што га није било нити 1944-1945.г. СМРТ ФАШИЗМУ...и врло "принципијелној" коалицији Хрватских и Албанских Фашиста, која траје у континуитету, од 1941.године... !! Још једном сине, поздравља те твој Лала из Баната, који мрзи само ФАШИСТЕ .... - свих националности...!! А, што се тиче Хрвата и Албанаца, они тек треба још да дођу до своје самосвести, као цивилизован део људске цивилизације...И ја им желим да то остваре...ускоро...!! За сада су.... - "једном ногом на дрвету"...!!

u magnovenju

pre 6 godina

Čitam to što je napisao i nisam primetio mržnju.

stefanovic Momcilo

pre 6 godina

Pa nadaj se i dalje,USA i Evropa to i potsticu.

Radivan

pre 6 godina

Gde su tu gordi Crnogorci? Pa nije moguce da su toliko prodane duse ? Sram ih bilo ? Ne treba ici na more u Crnu Goru neka idu šiptari !Nemsm adekvatnu reč da nije uvredljiva a da ih okarsktetisem? Jednostavno gde je to njihovo čojstvo? Pa i njih ce šiptari okupirati !Onda cc preci u Beograd????

zika

pre 6 godina

NE na more u Crnunattogoru opametimo se jednom.

Vitez Kojo

pre 6 godina

Na zalost ovakve informacije su mlacenje prazne slame..samo prisustvi Tacija je dovoljno qrgument za legalizaciju drzave Kosovo od skoro svih prisutnih..dali se to nekome dopalo ili ne..

perica

pre 6 godina

Tacno i straso je zalaganje slovenije da afirmise "drzavu" KiM !

Igor

pre 6 godina

Bravo za predsednika Vucica, pokazao je kako se brani nacionalni interes. Srbija i Makedonija treba da zajedno saradjuju jer imamo isti problem sa siptarima.

u magnovenju

pre 6 godina

To je sastanak država? Ako jeste, šta će Šiptari tamo?

JA

pre 6 godina

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic zestoko je obrusio LAZNOM Predsedniku lazne drzave a NASE POKRAJINE, KOSOVA I METOHIJE.......

Sančo Pansa

pre 6 godina

Da li ima neko ko bi mogao da mi objasni; (jer niko do sada od vlasti to nije pomenuo) zašto Vučić napokon ne izvadi na sto Rezoluciju 1244 SBUN?! To je odobreno u UN i svi smo potpisnici, a u njemu je navedeno da je KiM neotuđivi dio Srbije!

Vrca

pre 6 godina

Mi nazalost nikada necemo dobiti nazad celo Kosobo!Ja bi pripojila Srbiji teritoriju gde zive Srbi,pa postavila kineski zid-zaposlila one koji sede po kaficima

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17