• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2017

15:00

NE ZNA SE KO KOGA... Ješić zezao Vuka zbog Belog, a Beli navalio na Jankovića i DS zbog Ješića!

Politika

NE ZNA SE KO KOGA... Ješić zezao Vuka zbog Belog, a Beli navalio na Jankovića i DS zbog Ješića!

Podeli vest

Funkcioner Demokratske stranke Goran Ješić brutalno se na Tviteru našalio na račun propalog NATO kandidata za predsednika Vuka Jeremića, jer je na izborima osvojio manje glasova od "izmišljenog lika", a onda se prozvanim osetio Luka Maksimović, poznatiji kao Beli Preletačević

- U kom trenutku shvatiš da si neuspešan u poslu kojim se baviš? Kada te izmišljeni lik otrese na izborima ili kada shvatiš da si slupao 5m€ za 6% - napisao je Ješić na Tviteru, nedvosmisleno aludirajući na izborni rezultat Vuka Jeremića.

Ali, umesto propalog NATO kandidata, zbog "izmišljenog lika" prozvanim se osetio Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, pa je opleo po Saši Janković, koga je na izborima podržao Ješićev DS:

- Ili kad misliš da si uspešan jer imaš više glasova od izmišljenog lika, a baviš se tim poslom 20-30 godina?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rolex

pre 6 godina

bravo Beli care.ovi u DS kao da su klonirani.Kad ih covek pogleda ,svi nekako isti.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17