• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

06.06.2017

14:31

(VIDEO) BRAĆO SRBI, 1999. NISMO MOGLI, ALI  RUSI ĆE SADA BRANITI KOSOVO: Deputat ruske Dume Viktor Zavarzin tvrdi da Putin neće prodati Srbiju kao Jeljcin!

Politika

(VIDEO) BRAĆO SRBI, 1999. NISMO MOGLI, ALI RUSI ĆE SADA BRANITI KOSOVO: Deputat ruske Dume Viktor Zavarzin tvrdi da Putin neće prodati Srbiju kao Jeljcin!

Podeli vest

Predstavnik komiteta Državne Dume za odbranu Viktor Zavarzin, govoreći u Skupštini Srbije na temu Kosova i Metohije, podsetio je na NATO agresiju 1999. i pregovore sa SAD. Kosovo ćemo, poručio je on, braniti, ali čekamo vaše odobrenje

Mi na svim poljima ne odobravamo nezavisno Kosovo. Rezolucija 1244 - postoji. Samo se mobilišite, a mi ćemo vas podržati, poručio je Zavrzin. 

- Govorio sam da će udari da budu po civilnim objektima - rekao je ruski parlamentarac, istakavši da je posle početka agresije video samo bombardovanje civilnih objekata, putničkog voza, fabrika, kao i aerodroma Slatina u Prištini.

RUSIJA STIPENDIRA 100 UČENIKA IZ SRBIJE za fakultete po izboru!

Napomenuo je i kako su Srbi dočekali ruske vojnike.

- Rusija, koja u tom momentu nije bila mnogo jaka, uradila je sve što je mogla - dodao je on.

Odgovorno tvrdim, kaže on, da je to bila agresija. 

- Doći će vreme i NATO će za to da odgovara. Pogotovo, što nije bilo odobrenja UN čime je narušeno međunarodno pravo. Otuda kasnije i revoluije u boji i tako dalje - izjavio je Zaverin.

DMITRIJ ROGOZIN O NAORUŽAVANJU SRPSKE VOJSKE: Spremili smo tor, buk i S-300, SAD JE SRBIJA NA POTEZU!

On je istakoa i da Moskva nikada nije podržala nezavisnost Kosova. 

-Znam Tačija i znam šta je on radio. KFOR je zauzeo jednostranu proalbansku poziciju. Trgovina oružjem, narkoticima - svega je toga bilo, zašto je NATO zatvorio oči -  napomenuo je on.

Govoreći o potencijalnoj evropskoj integraciji Srbije, Zavarin je savetovao "biti veoma opreznim" u odnosima sa EU i NATO.

(VIDEO) PUTIN: SRPSKU NIKO NE SME DA DIRA: Dodik otkrio šta mu je rekao predsednik Rusije, NATO sada može samo da mrzi Banjaluku!

- Kosovo ćemo braniti, ali čekamo vaše odobrenje. Mi na svim poljima ne odobravamo nezavisno Kosovo. Rezolucija 1244 postoji - rekao je Zavarin, oprezno komentarišući razne pokušaje Beograda da reši pitanje Kosova.

- Sami se mobilišite, a mi ćemo vas podržati - rekao je deputat Državne Dume.

Takođe je rekao, sećajući se devedesetih godina, da Srbi treba da se ponose svojim vojnicima tog vremena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zvezda

pre 6 godina

Браћо Руси заједно ћемо ослобађати наше Косово и Метохију, то је наш Јерусалим од кога никада нећемо одустати.

Nesa

pre 6 godina

Knjige postoje da bi se citale i tada covek moze da se ukljuci tek u diskusije a ne da "donosi zakljucke".

baba

pre 6 godina

sad i ne treba kada su ameri usli dzabe niste na vreme to uradili i ......

vlada

pre 6 godina

Budite sigurni da VELIKA većina Srba razume i zna u kakvoj je situaciji bila tadašnja Rusija, posle izdaje Gorbačova i Jeljcina, i ne sumnja u vašu iskrenu podršku, koja je kroz krucijalne periode istorije bila i dokazana! Još jednom, većina veruje da "zajedno" možemo sačuvati bratsko i pravoslavno prijateljstvo, kojem će i naše rukovodstvo doprineti! Neka živi veliki Ruski narod, na čelu sa predsednikom V.V. Putinom!

Paja

pre 6 godina

A ne lupaj srece ti, koga rus brani i kinez hrani taj ce da se usreci.kakvi rusi i kakvi bakraci kosovo je nezavisna država,ako je kosovo srbija idi setaj po pristini sa srpskom zastavom!

Nonsense

pre 6 godina

Натовац да ћутиш, КиМ је света српска земља и биће ослобођена кад-тад од окупатора уз помоћ Русије као и увек.

Vladimir

pre 6 godina

Ne mogu sad da setam, ali za koju godinicu :) A ti ces se tada njihati na laganom povetarcu.

nikola

pre 6 godina

Volim Rusiju i VELIKO hvala Rusima , ali ... Ne dao bog da nas oni brane...Kako bi to moglo izgledati vidimo u Donbasu...

RINGISPIL

pre 6 godina

Rdjavom k..... i dlake smetaju. Da ste hteli mogli ste. Nama vise ni kožne gace ne pomazu kao kaže nas narod.

Anarhista

pre 6 godina

Људи упорно говоре да нису могли...

Bojan

pre 6 godina

Pa videt ćemo, valjda za vreme našeg života da se popravi ta nepravda koju su nam doneli zapadnjaci-anglosaksoni u saradnji sa vehabijama i mudžahidima. Srbija-Rusija-Belorusija-Grčka UNIJA! A posle da nas samo povuku za ono što sami nemaju a žele da ga osete do grla :D

vlada

pre 6 godina

I ne samo anglosaksonci, nego i skandinavci. Samo Danska nije oni nisu skandinavci, oni su valjda iz Beneluksa.

Fosil

pre 6 godina

Jelcin nas je prodao , za 4 milijarde dolara , od tih para je njegova kcerka , kupila zamak u Nemackoj .

Mile

pre 6 godina

Ako se Srbi ne prodaju nemcima i ako cvrsto htednu da brane Srbiju, imaju gde da dobiju pomoc i podrsku. Ako se prodaju, Rusi su dzabe krecili.

dejan

pre 6 godina

pa ko vam brani da dodjete i sad ali nemojte gologuzi. zna se sta treba prvo da posaljete a onda ajte polako i vi .

dejan

pre 6 godina

nego sta nego da se ponosimo nasim vojnicima koji su u tom periodu branili srbiju . bez njih sada bi te docekao neki hans iz minhena ili u najboljem slucaju neki podunavski svaba.

Vrca

pre 6 godina

Sta je ovom narodu?Koje bre Kosovo?,Koliko vojske i policije bi svakodnevno boravilo na Kosovu,koliko para dnevno manje u bufzetu,koliko poginulih bi bilo?Prema situaciji na terenu treba da formiramo zajednicu Srpskih opstina,pripojimo ih Srbiji,kao i Republiku Srpsku,a onda iskopati bunkere prema Siptarima(Kineski zid)

DxD

pre 6 godina

Istina je da nam Jelcin nije hteo prodati S-300 ili BUK M-1,ali je ipak,uz pomoc srpske vojske,poslao i instalisao mehanizovanu brigadu iz Ugljevika,R.Srpska,na pristinski aerodrom.A,tu rusku vojsku je vratio Putin 2003 uz priznanje generala Ivasova da to bila teska greska.I sada bi Rusija da vrati vojnu bazu u NIs.Putin je te 2003 god povukao i bazu sa Cube pa bi se sada vratio,ali,kasno..A,sve je to radio kako bi "relaksirao" odnose sa SAD. A,koliko nas Rusi vole pokazala je jucerasnja anketa Levada centra u Moskvi na pitanje ko su prijateli i neprijhatelji Rusije.Nas Srba nema ni medju 0,01 % prijatelja Rusije,Rusi nas uopste ne primjecuju dok ne dodje u pitanje njihov interes.

serbian

pre 6 godina

Putin je povukao vojsku iz "kfora" kad je čuo da su srbi izručili svog predsednika u hag ,šta bi tek njemu uradili.n

drago

pre 6 godina

Pa i napali su nas zato sto je Rusija,tada,bila slaba.Zna srpski narod,to,veoma dobro!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija