• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna

06.06.2017

23:56

AMBASADORI BRANE SRBE NA KOSOVU: Šiptari pretnjama i zastrašivanjem pokušavaju da utiču na izbore!

Politika

AMBASADORI BRANE SRBE NA KOSOVU: Šiptari pretnjama i zastrašivanjem pokušavaju da utiču na izbore!

Podeli vest

Pokušaj zastrašivanja i primoravanja članova zajednica kosovskih Srba da glasaju na određen način na predstojećim izborima na Kosovu i Metohiji su zabrinjavajući, navedeno je u zajedničkom saopštenju ambasada Francuske, Nemačke, Italije, Velike Britanije i SAD

- Tokom proteklih dana i danas primili smo niz zabrinjavajućih izveštaja o pokušajima da se utiče na rezultate izbora na Kosmetu putem pretnji i zastrašivanja.

Takve akcije potpuno su neprihvatljive. Pozivamo sve one koji su u tako nešto uključeni da odustanu, a kosovske vlasti i policiju na potpunu istragu - navedeno je u saopštenju.

Iz ambasada je poručeno da svi građani Kosova moraju da imaju pravo glasa "prema svojoj savesti i bez zastrašivanja, mešanja i straha"

- Ovi izbori su prilika za građane Kosova da izaberu vlastite predstavnike. Kao članovi međunarodne zajednice, radićemo sa onima koje vi budete izabrali - saopštile su ambasade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arsa

pre 6 godina

Raseljeni srbi sa Kosova i Metohije nemaju pravo glasa.Da li neko to i spominje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija