• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

09.06.2017

13:15

(VIDEO) BIVŠI UREDNIK KURIRA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Rodić je ološ, njegove hrvatske novine su pogubne za srpski narod!

Politika

(VIDEO) BIVŠI UREDNIK KURIRA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Rodić je ološ, njegove hrvatske novine su pogubne za srpski narod!

Podeli vest

Direktor dnevnog lista "Srpski telegraf" i nekadašnji urednik u "Kuriru" Saša Milovanović, gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink, kaže da je sve što Aleksandar Rodić radi pogubno za srpski narod...

- Sve ovo što Rodić radi je pogubno za srpski narod. Oni koji kupuju hrvatski Kurir, pomažu samo tu državu. Imamo pouzdane informacije, ali tek će to doći na red - istakao je Milovanović, koji je u današnjem izdanju "Srpskog telegrafa" uputio otvoreno pismo Rodiću, koga oslovljava sa "ološe".

- Ovo je pismo koje govori o tome kako se ranijih godina ponašao Aleksandar Rodić. Na koji način se odnosio prema Srbiji, građanima i koga je sve reketirao. Ja imam svedoke za sve što je napisano - počeo je priču Saša Milovanović.

On je dodao da je sve ovo pogubno za srpski narod, i da je "Kurir" hrvatsko glasilo...

- Sve ovo što Rodić radi je pogubno za srpski narod. Oni kupuju hrvatski Kurir, i pomažu tu državu. Imamo pouzdane informacije, ali tek će to doći na red...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neno

pre 6 godina

Vec odavno ne citam kurir jer ste ih vi raskrinkali.Danas sam poslao 25 komentara na njihove sramotne tekstove o Vucicu i vlasti.Cak sam ih pitao zasto ne objavljuju komentare citalaca cije je misljenje drugacije od njihovog.Nema odgovora.\n

nikola

pre 5 godina

Moje tekstove nikada nisu objavljivali,takodje. Sto li? Pa boje se istine i reagovanja narodnih masa.

nada

pre 6 godina

Samo bolestan um moze kupovati "Kurir"i podrzavati hrvatskog placenika koji siri mrznju na nasim prostorima i cije novine nikada nisu i nece napisati nista pozitivni sem blacenja Predsednika i njegov pozitivan rad !!!!!!!!!!!!! Ovakvom olosu treba zabraniti bilo kakav rad i sankcionisati list za sva vremena a njemu suditi za izrecene lazi,pronevere i reketiranje nasih istaknutih licnosti !!!!!!!!!!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija