• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

12.06.2017

00:28

(VIDEO) FEŠTA U MITROVICI: Građani uz trubače slave pobedu Srpske liste!

Politika

(VIDEO) FEŠTA U MITROVICI: Građani uz trubače slave pobedu Srpske liste!

Podeli vest

U Kosovskoj Mitrovici Srbi su počeli slavlje zadovoljni izbornim rezultatima Srpske liste koja je ubedljivo pobedila u srpskim sredinama na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji
A. Grbović

Trubači, automobili, građani koji nose zastave Srbije okupili su se ispred zgrade u kojoj je sedište SNS u Kosovskoj Mitrovici, a među njima je i direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić.

Podsetimo, Srpska lista izvojevala je veličanstvenu pobedu na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji osvojivši najmanje 90 odsto glasova u srpkim sredinama.

A. Grbović

Trijumf Srpske liste, koju je podržao predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije još je ubedljiviji ako se za da će ova lista gotovo izvesno osvojiti svih 10 zagarantovanih mandata.

 

A. Grbović

VUČIĆ - KVINTA: 10:0! Veličanstvena pobeda SRPSKE LISTE NA IZBORIMA NA KIM!

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 6 godina

Definitivno podela Kosova ,do severa Mitrovice nama ,kako su nam zapisali ,odredili prije sto i neku godinu .A Srbima ispod toga ,,juzno ,Bog u pomoci da je .Valjda ce znati nastaviti zivot i oni negde prema severu .Za plakanje ,koliko smo glupi i sta smo dozvolili ,mi koji se hvalimo nasim najsvetijim.

korisnik

pre 6 godina

kakvu pobedu slave, mi koliko znam ne priznajemo kosovo a ucestvujermo na njihovim izborima, ili ga je vucic priznao to mene kao njegovom glasacu veoma razocarava

Radost

pre 6 godina

Чему ли се радују?nРадовали су се и кад смо "победили" НАТО 1999.године, па како су прошли?n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija