• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2017

19:20

ŠIPTARSKI KRVNIK HARADINAJ SPREMA NAPAD: Ratni zločinac javno preti da će nasilno osvojiti sever Kosova!

Politika

ŠIPTARSKI KRVNIK HARADINAJ SPREMA NAPAD: Ratni zločinac javno preti da će nasilno osvojiti sever Kosova!

Podeli vest

Ramuš Haradinaj pobedio na izborima i uskoro će postati premijer lažne države Kosovo... Otvoreno preti da će nasilno osvojiti sever pokrajine!

Ratni zločinac i bivši vođa terorističke OVK Ramuš Haradinaj uskoro će postati premijer lažne države Kosovo, što će mu omogućiti da krene u realizaciju svog paklenog plana o nasilnom zauzimanju severa srpske pokrajine!

Albanska "ratna koalicija", predvođena bivšim komandantima terorističke OVK, osvojila je u nedelju na izborima najveći broj glasova, a Haradinaj se pominje kao najozbiljniji kandidat za predsednika vlade.

 

 

On je pre samo nekoliko dana najavio momentalno ukidanje granice između severnog i južnog dela Kosovske Mitrovice i potpuni prekid odnosa sa zvaničnim Beogradom!

Opasnost na pomolu

"Kosovo je položilo ispit! Čestitam na izborima, Kosovo, ovi izbori su najbolji ikada održani. Koalicija PAN je ubedljivo pobedila i ova jasna odluka obavezuje Vladu Kosova", napisao je Haradinaj na društvenim mrežama likujući zbog 34,6 odsto osvojenih glasova.

Prištinski mediji objavili su da će Haradinaj kao premijer sasvim sigurno odmah krenuti u odlučan obračun sa "srpskim pobunjenicima"!?!

"Ramuš je spreman da povuče hrabre poteze i da naredi brzo i efikasno preuzimanje kontrole nad severom", pišu šiptarski portali.

 

 

Komentarišući rezultate kosovskih izbora i najavu dolaska Haradinaja na vlast, vršilac dužnosti premijera Srbije i lider SPS Ivica Dačić poručio je da je stav Srbije po pitanju pobede ekstremnih stranaka na izborima više nego jasan.

Strani mediji: Ovo će zaoštriti odnose Beograda i Prištine

BBC: Pobeda Haradinaja zakomplikovaće odnose sa Srbijom. On je bivši pobunjenički komandant, kojeg Srbija traži optužujući ga za ratne zločine
AFP: Očekuju se napeti odnosi sa Beogradom, kao i endemska korupcija i moguće optužnice za ratne zločine za pojedine kosovske vođe
Rojters: Nova vlada u Prištini moraće da se uhvati u koštac sa nezaposlenošću, koja iznosi 30 odsto, i da poboljša odnose sa Beogradom
AP: Najviše glasova osvojila je koalicija bivših pobunjeničkih vođa etničkih Albanaca, ali nijedna grupa neće moći da vlada sama

- Mi smo više puta govorili da ne gledamo pozitivno na to što su ekstremne stranke na KiM dobile najveći broj glasova. Najveću podršku albanskih birača dobili su oni koji su svojim izjavama protiv Srba bili najradikalniji. To svakako neće poboljšati atmosferu niti podstaći dijalog. Svi znaju šta Srbija misli o Haradinaju i za šta ga tereti... - istakao je Dačić, ukazavši i na odlične rezultate Srpske liste:

- I pored velikih pritisaka, zastrašivanja i nepristojnih ponuda za neke Srbe sa KiM, pokazali smo da smo ponosan narod koji vodi računa o državnim i nacionalnim interesima!

Kriminalci prigrabili vlast

Na drugoj strani, šef Odbora za KiM Milovan Drecun ocenio je da će ishod kosovskih izbora doneti dugoročnu nestabilnost, "jer su pobedničke stranke proizašle iz terorističke OVK".

- Nemoguće je očekivati od stranaka koje su nosioci korupcije i organizovanog kriminala na Kosmetu da donesu potrebnu stabilnost. To su stranke proizašle iz OVK, a čiji su lideri u beloj knjizi NATO označeni kao vođe organizovanih kriminalnih grupa - upozorio je Drecun, uz komentar da su Srbi uprkos svemu pokazali jedinstvo, pa "neće biti prostora da Albanci mešetare i rade na štetu srpskog naroda".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mile

pre 6 godina

Sve se vise polako zahuktava. Opet ce nas Srbe nato i zapadnjaci na celu sa amerima uvuci u rat.

Fućo

pre 6 godina

Mile: Nema više nikakvih ratova. Sada je sasvim drugačija situacija nego štoje bila 1999. godine.

Dragan KNN

pre 6 godina

Захуктава се и те како. Нетко из сенке вуче конце у том правцу. Ми морамо спремни дочекати тај час и спречити егзодус остатка Срба са Косова и Метохије. У супротном повратка нам нема , научили су они како се то ради од наших "сусједа" .

NECE MOCI

pre 6 godina

Sa cime to misli ovaj slinavko da osvoji sever Kosova i Metohije.

Sloba

pre 6 godina

Država Srbija neće ostaviti svoj narod da se Haradinaj iživljava nad njima u to neka bude uveren.

Vesna

pre 6 godina

Bolesnik i monstrum. A šta drugo da kažem za ovoga zlotvora. Nadam se da mu se ništa od planova neće ostvariti. Neće to Bog dozvoliti, a mi naši.

Bora

pre 6 godina

Ovo je čist bezobrazluk i bahaćenje dotičnog Srbomrzca. EU da pod hitno osudi ove izjave! Bolesnik...zreo je za psihijatriju.

Andrija

pre 6 godina

Na KFOR-u je sada velika odgovornost , oni moraju obezbediti mir na Kosovu.

oko

pre 6 godina

sto nije zastitijo kfor, srbe u kninu kad ti verujes na kosovo hoce...

Dara

pre 6 godina

Srbi sa Kosova da budu pribrani i smireni jer su ovo samo njegove preizborne pretnje.

Laza

pre 6 godina

Ma ne može on ništa da uradi može samo da preti tek će Srbi da mu mrse konce u kosovskom parlamentu.

Simic

pre 6 godina

Haradinaj samo preti a Evropa i dalje cuti. Dokle ce ovako.

veselin85

pre 6 godina

Krvnik bi opet na civile,e pa ovog puta do Tirane!!!

milijanamili

pre 6 godina

Niko normalan nece da krene za teroristom ,puca on u prazno sa praznom puskom.

Sara

pre 6 godina

Srbija nije bas tako nejaka kao sto Haradinaj misli. Odbranice se, diplomatski, snagom koju Haradinaj nema!

Slavoljub

pre 6 godina

Dobro je da imamo jaku vojsku. Ko zna sta je na pameti Albancima. Sudeci po izjavama, nista dobro nam ne spremaju.

Ljubica

pre 6 godina

Zlocinac po ko zna koji put otkriva svoje pravo lice. Neka ceo svet vidi da je ovde rec o kriminalcu i ubici. Verujem da ce se spreciti i kazniti planovi.

ReljaG

pre 6 godina

Zločinac je uvek zločinac ! Nadam se da će Evropska Unija imati reakciju na ove pretnje!

Ana MArija

pre 6 godina

Dobro pa neće moći Haradinaj da donosi odluke bez saglasnosti srpskih poslanika!

Goran

pre 6 godina

Nista bolje od Haradinaja nisam ni ocekivao, covek je kriminalac.

janketic

pre 6 godina

Bas me zanima sta ce zvanicnici EU i KFOR-a da kazu na izjavu ovog zlocinca.

Boban

pre 6 godina

Opet su se povampirili oni koji su i 90-ih, kreirali rat u Jugoslavij sada ponovo pokušavaju. Mi će mo to sprečiti jel imamo čoveka i znaje za tako nešto.

RINGISPIL

pre 6 godina

Izgleda da NATO i CIA povecavaju dozu nesto mu ZENICE mnogo siroke sa pogledom u PRAZNO.

Jelisaveta

pre 6 godina

Haradainej uporno provocira ne bi li dobio podršku kakvu je imao nekad, samo zaboravlja da Srbija nije više ona Srbija koja je bila 1999. godine.

Pjer

pre 6 godina

Srbija ne sme da dozvoli da nam narod bude goloruk na Kosmetu ,Haradinaj je ratni zločinac !!!

petar

pre 6 godina

pa sta radi ova propala eu pa ovom\nmonstrumu je mesto u hagu pa neka tamo glasa .\n

Branko

pre 6 godina

Sta drugo ocekivati od takvog mostruma on za drugo i ne zna.

dragan

pre 6 godina

a da potrosim par hiljada evra pa da ga uklonimo ko saksiju\n

Mile Šupić

pre 6 godina

Može ovaj krvnik da preti koliko god hoće ali mu se pretnje neće ostvariti.

Kosta

pre 6 godina

Video da mu se plan izjalovio pa sad hoce na silu da ga ostvari.

maki

pre 6 godina

Odlični rezultati Srpske liste. Isto tako, totalna neizvesnost u danima koji su pred nama. Ko će formirati vladu. Kako će se Haradinaj postaviti u odnosu na Srbe na KiM, u odnosu na Srbiju? Kako će se EU postaviti u odnosu na Haradinaja? Kako će se dalje odvijati dijalog između Beograda i Prištine? To su samo neka od pitanja, na koja ne znamo odgovor, a od izuzetnog su značaja za Srbiju i srpski narod.

RINGISPIL

pre 6 godina

Maki nisi valjda mali. Kako oni preko bare odluce to ti je, obicno na nasu stetu.

Slavica

pre 6 godina

Tesko da ce ovaj kriminalac ista moci bez podrske zapadnih zemlja. Srbija je nikada jaca u svakom mogucem smislu.

re

pre 6 godina

...za ovakve šiptarske spodobe ima dovoljno ne kaveza već svinjaca...

maks

pre 6 godina

Krvnik ne shvata da će mo ga isprašiti kao buvu! Pa oni prete to već 20 godina, ali nemaju snage jel znaju da bi imali jak odgovor od strane Beograda. Reagovala bi i međunarodna zajednica, a već sada je trebala, a ne reaguje Evropa na ove pretnje miru i stabilnosti ne samo balkana već i EU..

Hedona

pre 6 godina

ZSO će biti formiran.Ne smemo da dozvolimo da padamo na njihove provokacije. Dosta nam je haosa. KiM će ostati u sastavu Srbije.

tollovia

pre 6 godina

Pitam se? Ako je Kosovo Srbija, zasto onda trazite ZSO? Dali neko ima objasnjenje i dali je neko pitao? Cekam odgovor bez vredjanje? Pozdrav

Ilija

pre 6 godina

Haradinaj, Siptarska gnjido, dalje sape od svete srpske zemlje, mnogo si se zaigrao ...

RS

pre 6 godina

Realno da ih evropa i zapad ne štiti Srbija bi sa jednom osrednjom akcijom očistila za 3 dana i to sve sa njihovim OVK teroristima.Nije vise 99 god u svetu se pitaju i druge sile Ameri ne vladaju vise sami a i Rusijom vise ne Vlada izdajnik i pijani Jelcin sto je jako vazno za nas!

Milan

pre 6 godina

Jeftini politički poeni sa kojima želi da učvrsti svoju vlast. Samo lud čovek bi to sproveo u delo, sa i bez podrške zapada je to nemoguća misija... Svi smo svesni da ne može da isprovocira nikoga i da su sve to prazne priče!

moso

pre 6 godina

Strašno je što svet ćuti i ne reaguje na te njegove pretnje

vukota

pre 6 godina

Ko pokuša da silom osvoji sever Kosova, može da slomi zube.

loki

pre 6 godina

Ratni zločinac opet zvecka oružjem, samo Srbija više nije sama i slaba kao 1999. godine. Neće to tako lako ići.

Mika

pre 6 godina

Izgleda da su ovi u NATO-u izgubili tu belu knjigu o kojoj Dracun govori.

brane k

pre 6 godina

On dobro zna šta nam samo može ali neću biti vulgaran.

Biljana

pre 6 godina

Premijer lazne nepistojece drzave nije nista drugo do lazni nepostojeci premijer..

zeljko

pre 6 godina

To moze da mu ostane samo neostvarena zelja...

nenad

pre 6 godina

Zasto se niko iz Eu ne oglasava povodom ovih izjava...

milan

pre 6 godina

Ma samo neka proba, Vucic mu to sigurno nece dozvoliti.

Vladimir Tot

pre 6 godina

Srbija nikada nece dozvoliti da joj bilo ko otme Kosovo.

Dimitrije

pre 6 godina

Pas koji laje ne ujeda,Evropa i Srbija mu nikada nece to dozvoliti.

Pinokio01

pre 6 godina

Vratice nam nase Kosovo isto onako kako su ga i oteli.

Javorina

pre 6 godina

Stabilnom i odgovornom politikom Srbija ce se odupreti pritiscima i provokacijama...

Dušan Silni

pre 6 godina

Haradinaj može samo da sanja da će isvojiti sever Kosova! Srbija neće sedeti skrštenih ruku i gledati to.

Vuk

pre 6 godina

Pitam se šta bi bilo da neko od naših zvaničnika izjavi ovako nešto. Verovatno bi cela Evropa'' skočila na noge''.

Mladen

pre 6 godina

Ovaj ratni zločinac koristi jako zapaljivu retoriku i provocira sukobe.Neko treba da mu stane na put i kaže daprestane da laje.

Marko

pre 6 godina

Haradinaju treba oni koji su ga i pustili iz yatvora i nisu isporučili Srbiji da kažu no,no teroristo.Tako će besni pas prestati da laje.

mala

pre 6 godina

Haradinaj je ubica, pobio je koliko Srba i opet je pusten na slobodu, tako da me nista nece iznenaditi ako krene opet.

mala

pre 6 godina

Nista cudno za haradinaja .. covek je naucen da nas mrzi.

Trajko

pre 6 godina

On misli da Srbija nece braniti sever Kosova?!

Kalimero

pre 6 godina

Igra se sa svojom nacijom. Zasto misli da u ovoj situaciji u svetu pametno da se ovako sirovo ponasa i dovede u pitanje cak i opstanak njegove nacije?

kinez

pre 6 godina

Mislim da ce EU kasno shahvatiti da je Haradinaj i njihova pretnja!

Relja

pre 6 godina

To sto ne nasedamo na provokacije ne znaci da necemo reagovati ukoliko nas narod bude ugrozen.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija