• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dailymail.co.uk

13.06.2017

19:19

(VIDEO) ŠOKIRANI SVATOVI! Mlada je odbijala da izađe iz kola, a ono što je mladoženja uradio je BRUTALNO!

Politika

(VIDEO) ŠOKIRANI SVATOVI! Mlada je odbijala da izađe iz kola, a ono što je mladoženja uradio je BRUTALNO!

Podeli vest

Internetom kruži šokantan snimak sa jednog venčanja u Kini, i ljudi su zgroženi

Na snimku se jasno vidi kako mladoženja grubo i silom izvlači mladu iz kola, dok šokirani svatovi posmatraju ceo prizor.

U prvi mah pronela se vest da je mladoženja izbacio mladu iz kola i zahtevao da mu vrati novac koji joj je dao na poklon, što je 300.000 jena odnosno 35.000 funti. Pojavila se i vest da je mlada tražila 1.000 funti da bi uopšte izašla iz kola pa ju je mladoženja silom izvukao. Postoji i objašnjenje svatova da je mlada iznenadila svog budućeg muža dovevši na svadbu i svoju decu za koju on nije znao.

Međutim, sam mladoženja ima drugačije objašnjenje. Kako kaže, naljutio se zato što je vozač automobila zahtevao ogromnu sumu novca od njih kao poklon, što je tradicija u Kini, ali ovaj vozač je, kako on kaže, preterao. To, međutim, ne objašnjava zašto je silom izvukao ženu iz kola pa mnogi ne veruju u njegovo objašnjenje. Deveruše su potvrdile njegovu priču a mlada se još nije oglasila.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija