• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. J.

14.06.2017

19:29

EU TAJNO TERA SRBIJU DA PRIZNA KOSOVO I ZARATI SA RUSIJOM! Dramatično upozorenje nemačke poslanice Sevim Dagdelen!

Politika

EU TAJNO TERA SRBIJU DA PRIZNA KOSOVO I ZARATI SA RUSIJOM! Dramatično upozorenje nemačke poslanice Sevim Dagdelen!

Podeli vest

Poslanica nemačke Levice Sevim Dagdelen upozorila je juče da Evropska unija želi da Srbiju natera da prizna nezavisnost lažne države Kosovo, ali i da je uvuče u "hladni rat" sa Rusijom!

Dagdelenova je izjavila da Brisel na sve načine pokušava da potisne ruski uticaj na Balkanu i da pristupne pregovore za članstvo Srbije u EU koristi za manipulaciju.

- Takav nastup nije utemeljen ni u čemu, jer još postoje članice EU koje ne priznaju nezavisnost Kosova. Problematično je i to što EU ne osuđuje velikoalbanske planove, a godinama se okreće glava i pred rastućim islamističkim uticajem na Kosovu. Koriste se sva sredstva kako bi se potisnuo ruski uticaj na Balkanu i kako bi se Srbija survala u nove sukobe - istakla je Dagdelenova, dodajući da se na primeru Grčke može videti kako institucije EU "brutalno doprinose ruiniranju jedne zemlje i guranju stanovništva u bedu".

NOŽ U LEĐA HARADINAJU: Kurti iz Samoopredeljenja pozvao DSK, ANK i Alternativu na formiranje vlade!

Komentarišući izjavu nemačke poslanice, urednik "Novog standarda" Željko Cvijanović ocenjuje da je krajnji cilj delovanja EU i SAD sasvim jasan.

OPET SE OTRGAO S LANCA! Haradinaj traži od Srbije da prizna Kosovo da bi se nastavio dijalog u Briselu!

- Upravo to jeste strategija EU. Poruka Amerike koju je Beogradu prezentovao Hojt Brajan Ji još je gora, on od Srbije zahteva da Kosovo prizna odmah, tako što će dati saglasnost Prištini za članstvo u UN. Ono što je ohrabrujuće jeste pitanje hoće li Nemačka i SAD u narednih godinu dana ostati na tim pozicijama. Nemce, kao i veći deo EU, očekuje zaokret ka Evroaziji, a iz te pozicije neće moći da se zalažu ni za nezavisno Kosovo, ni za distanciranje Srbije od Rusije - podvlači Cvijanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 6 godina

Pa srbadija je i glasala za članstvo EU, dakle ovo što nam nude na to i pristajemo - šta tu nije kome jasno?

Anarhista

pre 6 godina

Јао, како нас воле, чак нас и упозоравају.

Nina

pre 6 godina

Gledala sam preko TV govor poslanice Sevim Dagdelen u nemackom parlamentu i odusevila sam se. Ona je inace turskog porekla ali ne puzi niti titra ikome nego prica istinu koju svi u parlamentu moraju da znaju. Ona obelodanjuje korupciju i prljavstinu Nemacke i EU politike. Svaka cast na onome sto sam cula od nje i ovo sto citam i na njenoj borbi za demokrariju! Malo je ovakvih politicara koji imaju hrabrosti da se suprotstave ovome

Taras Buljba

pre 6 godina

Чуј сад ово, Србија да призна сецесију да би је после лакше комадали, и да зарати са Русијом да би нас још брже збрисали, од УНЕСКА до УН, па нисмо баш толико пролупали да слушамо неког косооког идиота који нема паметнија посла него да се бави Србијом, нека он призна независност Тексаса кад је тако паметан, то се односи и на злотворе из ЕУ.

JA

pre 6 godina

Ovim tempom priznacemo i da smo nastali od amebe.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija