• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2017

22:04

LUDILO MOZGA! Reketaš Rodić dao intervju za CIA agenturu 'Danas'!

Politika

LUDILO MOZGA! Reketaš Rodić dao intervju za CIA agenturu 'Danas'!

Podeli vest

Gazda reketaškog Kurira, karijerni utajivač poreza i medijski mafijaš Aleksandar Rodić dao je intervju za CIA agenturu 'Danas'

U perfidnom pokušaju da bar donekle 'opere' prljavu Rodićevu biografiju, koja obiluje finansijskim malverzacijama i reketiranjem političara, tajkuna, biznismena i svih onih koji reketašu nisu po volji, CIA agentura 'Danas' u intervjuu koji je će izaći u izdanju od petka, pokušala je da predstavili Rodića kao političara i žrtvu režima i nekakve 'diktature'.

Da skandal bude veći, soroševski plaćenici iz 'Danasa' potpuno su 'zaboravili' da priupitaju reketaša Rodića gde se trenutno nalazi, kada namerava da se vrati u Srbiju i kako misli da državi otplati milioski dug za porez.

REKETAŠKI KURIR PUNE DVE NEDELJE LAŽIMA BLATI VUČIĆA! Predsednik im jasno stavio do znanja DA NEĆE PODLEĆI PRITISCIMA!

Umesto toga, plaćenici iz 'Danasa' pokušali su da prikažu Rodića kao borca za slobodu medija (kuku i lele?!?) i nekoga ko je zbog toga na udaru vlasti u Srbiji.

Sva je sreća, da narod u Srbiji nema baš kratko pamćenje, i da su mu itekako dobro poznati svi Rodićevi marifetluci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 6 godina

Pa šta je to čudno? Skoro CEO POLITIČKI VRH RADI ZA STRANE SLUŽBE.

Mara

pre 6 godina

Kuku lele, kako ce Sorosevi placenici sada da opravdaju svoju porciju cvaraka, kad narod vise ne naseda na njihove obmane i lazi koje sad plasiraju ocigledno,sami sebi.Kuku lele, kandicke,milicke,biserke i ostale gamadi,gde ce sad da gmizu,morace Soros da ih vrati u kanalizaciju,a ovaj Rodic neka im tamo bude gazda,pa covek voli da gazduje.\n

raska

pre 6 godina

Ja mislim da je za Srbiju jedini spas da se na godinu dana ukinu sve novine, internet i televizija, da se ostavi samo Radio Beograd 1. Onda bi ljudi poceli ponovo da komuniciraju jedni sa drugima i u porodici takodje da clanovi medjusobno razgovaraju, a ne da se svadjaju sta ce ko da gleda, Turske serije parove, farme ili Sport. Danasnja sredstva informisanja mogu biti veoma opasna ako su u zlim rukama i zato ovo predlazem. Mislim da bi Srbi jedino tako poceli da normalno razmisljaju, a ne da im se servira sta treba da misle. Ponovo bi se vratila ljubav medju ljude, narode, medju nacije. A za vreme ovog stanja bez medija, da drzava o svom trosku placa novinare.Onda bi imali vremena na pretek jedni za druge, za nase bliznje, a ne da se brinemo o Stanijinom dupetu, Cecinim fanovima, Sabanovom ljubavnicom, nekakvim Zmajem, Erom Ojdanicem, sta je izjavila Djokoviceva supruga, sta je operisala lepa Brena i da ne nabrajam. Za kraj razmislite samo kad novinar stavi Naslov: Uhapsen poznati diler taj i taj bla bla. Kako on moze sigurno da zna da je on diler kad je tek uhapsen. Pa valjda treba sud da to potvrdi pa tek onda da mu se kace takvi nazivi. Istina je da svi znaju i da svi cute pa cak i policija.

dusan

pre 6 godina

a imas i ti soroshe godina....koliko mislis da ce te zdravlje sluziti....a onda u paklu ces razmisljati.....ahaaahhhhhahhhaaaaaa

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija