• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.06.2017

23:22

POVERENICA BRANKICA JANKOVIĆ: Imenovanje Ane Brnabić donosi veće šanse za JAČI I BRŽI RAZVOJ!

Politika

POVERENICA BRANKICA JANKOVIĆ: Imenovanje Ane Brnabić donosi veće šanse za JAČI I BRŽI RAZVOJ!

Podeli vest

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković pozdravila je večeras predlog predsednika Republike Srbije da Ana Brnabić bude mandatarka za sastav nove Vlade Srbije ocenjujući da je to ključni iskorak ka afirmisanju rodne ravnopravnosti

- Prvi put u istoriji, Srbija će dobiti premijerku, što predstavlja stvarni i ključni iskorak ka afirmisanju rodne ravnopravnosti. Iako su i do sada žene na visokim pozicijama u izvršnoj vlasti pokazale stručnost, sposobnost i profesionalizam, ovim činom princip jednakosti žena i muškaraca i politika jednakih mogućnosti za Srbiju postaju realnost- ocenjuje poverenica Janković, navodi se u saopštenju. 

 

 


Prema njenim rečima, na ovaj način pokazana je posvećenost vođenju odgovorne politike i istinskom poštovanju principa ravnopravnosti i jednakih šansi za sve naše građane i građanke, bez obzira na bilo koje lično svojstvo. 
 

 

 

- Time se doprinosi daljoj izgradnji inkuzivnog društva koje, kao takvo, ima još veće šanse za jači i brži razvoj- zaključila je poverenica.

PRVA IZJAVA ANE BRNABIĆ KAO PREMIJERKE SRBIJE: Čast je služiti svojoj zemlji!

(VIDEO) OVAKO NOVA PREMIJERKA PIKA FUCU: Ana Brnabić pokazala kako barata loptom!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija