• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2017

10:11

(VIDEO) OVO JE SINOĆ GLEDALA CELA SRBIJA! Pogledajte i vi TEŠKU REČ u kojoj je potpuno raskrinkan REKETAŠ RODIĆ!

Politika

(VIDEO) OVO JE SINOĆ GLEDALA CELA SRBIJA! Pogledajte i vi TEŠKU REČ u kojoj je potpuno raskrinkan REKETAŠ RODIĆ!

Podeli vest

Teška reč koja je sinoć emitovana na televiziji Pink bila je ubedljivo najgledanija u Srbiji! Gosti emisije, Dragan J. Vučićević, Milan Lađević i Saša Milovanović, koji su nekada sarađivali sa Aleksandrom Rodićem, najvećim medijskim reketašem i utajivačem poreza Aleksandrom Rodićem, govorili su insajderske priče vezane za "Kurir". U studiju su bili i marketinški stručnjak Nebojša Krstić kao i žrtva Rodićevog reketiranja Miroslav Bogićević

Kako je Rodić godinama izbegavao plaćanje poreza državi, kako je reketirao političare, tajkune i druge javne ličnosti i zašto već više od dve nedelje mučki, koristeći se sumanutim lažima i podmetačinama, napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pogledajte na ovom snimku:

TEŠKA REČ NA TV PINK, MILOVANOVIĆ: Političari se "prave mrtvi" u strahu od RODIĆEVE REKETURE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 6 godina

Godinama izbegavao da plati porez. Pa jel' to znači da su u poreskoj upravi godinama na odmoru i da ne dolaze na posao. Jel' taj isti nije podnosio ni poreske prijave? I niko da ga opomene, ne daj bože da mu blokira račune dok ne plati kaznu i izmiri dug. Jel' to nema ni krivične prijave za poresku utaju? Dajte pokupite zaposlene u poreskoj da dođu na posao i da rade za platu koju redovno primaju.

PK

pre 6 godina

A za 300 din duga Poreska uprava salje opomenu pred blokadu firmama.Neka,treba reda ali. ..da li smo svi jednaki pred zakonom.Jos ne..

Milorad Culibrk

pre 6 godina

INTELEKTUALNO SILOVANJE NARODA. Pre pet godina kada je navono Kurir proglasen liderom informativnih medija Bakana napisao sam komentar : " A ko je taj KUKURIR lider novinarstva a da us to nema u svojim redovima nijednog novinara kojeg mozemo uvrstiti u red vrsnih novinara,nasa stvarnost je na granici intelektualne tuposti." Kako je moguce da su politicari u pokusaju kao sto su Jovanovic,Tadic,Zivkovic i mnogi drugi klecali na kolenima pred supoglavom amebom u liku prezimena Rodic. On je trebao da dozivi krah i zavrsi u zatvoru onog momenta kada je izasao sa debilnom rezijom o sastanku sa Aleksandrom i Andejem Vucicem u nekakvom podrumu.Kvazi novinari,kvazi sudije i advokatska bolumenta su jedini krivci nase sumorne stvarnosi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija