• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.06.2017

22:27

VUČIĆ NA RTS: Biću još neko vreme na čelu SNS, moji znaju do kada - ALI PROTIVNICI NE TREBA DA SE PREVIŠE RADUJU!

Politika

VUČIĆ NA RTS: Biću još neko vreme na čelu SNS, moji znaju do kada - ALI PROTIVNICI NE TREBA DA SE PREVIŠE RADUJU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je gostujući na RTS da budućem predsedniku vlade ostavlja punu kasu... Na samom početku intervjua Vučić je konstatovao da ne može sebi da oprosti što nije dovoljno čvrsto stao iza gradonačelnika Beograda Siniše Malog... Vučić je javno apelovao na lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu da promeni stav i glasa za izbor Ane Brnabić... Predsednik Srbije je dodao i da će "još neko vreme" biti na čelu Srpske napredne stranke biti, a da njegovi saradnici u stranci već znaju i do kada će to da bude

- Moj lični neuspeh koji sebi ne mogu da oprostim je to što nisam uspeo da odbranim Sinišu Malog. To je moja greška - naveo je Vučić.

On je dodao da ne vidi nijedan neuspeh Siniše Malog.

- Ja razumem da vi to morate da kažete da biste se dodvorili onima, mrziteljima koji misle da je dovoljno da nekoga mrze i da su time sve postigli. Ako vam je neuspeh to što je dug Beograda koji je bio 1,2 milijarde evra oboren na 650 miliona evra, onda vam čestitam - rekao je Vučić i dodao da bi voleo da čuje kojem je to gradonačelniku to pošlo za rukom u tako kratkom periodu.

Mali je, dodao je, ispao "kolateralna šteta" napada kojima je pravi cilj bio on, a ne Mali.

Vučić: Sa Pensom 17. jula

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susrešće se 17. jula u Vašingtonu sa potpredsednikom Sjedinjenih Država Majkom Pensom. 

- To je veoma važna poseta i mislim da ćemo imati dobre rezultate u okviru bilateralnih odnosa - rekao je Vučić.

Na pitanje da li je Brajan Hojt JI, funkcioner Stejt departmenta, glasnik nove administracije ili stare, Vučić kaže:

- Ja nisam tako dobar analitičar kao neke vaše kolege. Hojt JI je predatavnik američke države dok se ne kaže drugačije. Tačka - rekao je Vučić.

Na opasku novinara da Obrad Kesić, analitičar, kaže da je JI video predsednika SAD Trampa samo na TV, Vučić odgovara:

- Za razliku od Kesića, koji ga viđa svaki dan..?. Ja sam predsednik Srbije, ne mogu da se igram sa ovom zemljom. Ji ima jasnu funkciju, niko ga nije sklonio, predstavalja adminstraciju, ako bude neko drugi razgovaraćemo... - rekao je on.


- Nisam imao vremena i hrabrosti da se borim protiv mnogo novca koji je ušao iz inostranstva da bi srušili mene, a ne Sinišu Malog. Moja je greška i krivica i nadam se da ću nekad moću da se sa tim izborim - rekao je Vučić.

Pored toga, Vučić je kao svoj neuspeh naveo i to što Klinički centar u Nišu nije završen na vreme.

- Teško mi je što to nije završeno na vreme - podvukao je Vučić.

Govoreći o izboru novog premijera, i stavovima lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, koji je najavio da neće podržati izbor Ane Brnabić, Vučić je rekao da ga je zamolio da još jednom razmisli.

- Mi razgovaramo i ja sam mu rekao da se ne slažem sa njegovim izjavama o Ani Brnabić. S druge strane, Dragan Marković Palma je čovek koji razume funkcionisanje države. Ja ga još jednom molim da promeni svoj stav - dodao je Vučić.

Prema njegovim rečima, Ana Brnabić je 'divna osoba' koja odlično razume kakve je suštinske promene SNS doneo u ovoj zemlji.

On je izjavio je večeras da veruje da će se mandatarka za sastav Vlade Ana Brnabić boriti svim srcem, da će imati puno problema, ali da će je on podržati i kao predsednik Srbije i kao predsednik stranke. 

- Ona je dobar čovek, zna kako stvari u upravi funkcionišu, nasledila je punu kasu, ali verujem da će raditi na tome da bude još punija - rekao je Vučić.

Informer

Prema njegovim rečima, loši su oni koji misle da posle njih treba da nastane potop.

- Ana je sposobna, vredna, i verujem da će da se bori svim srcem, verujem da će imati puno problema - pojasnio je Vučić.

Na pitanje da li je znao da će joj poveriti mandat onda kada je poklonio knjigu na poslednjoj sednici Vlade koju je vodio kao premijer, on kaže:

- To je i tada bila moja želja ali nisam znao da li ću imati snage da to predložim, a kamoli da li će to da prođe - odgovorio je Vučić.

Vučić je objasnio da su pred Anom Brnabić tri velika zadatka.

- Treba da završimo sedmu reviziju aranžmana sa MMF. Pored toga, moramo da nastavimo sa fiskalnom disciplinom, i ne sme da se dogodi da ministri troše više nego što su trošili. I treći zadatak, je popravljanje naše pozicije na duing biznis listi Svetske banke - podvukao je Vučić.

Predsednik je dodao da je važno da Ana Brnabić ima stabilnu većinu u Skupštini. 

- Možemo i da imamo 170 glasova, možda bi je podržali i Čanak i Jovanović i još neko. Ali, to ne znači da bi oni sutra podržali i zakone - objasnio je on. 

- Važno je da mandatar i vlada imaju stabilnu većinu, a ne "kratkoročnu podršku - naglasio je on.

Informer

Predsednik Srbije rekao je da ministar Dušan Vujović sasvim sigurno ostaje i u novom kabinetu u Nemanjinoj 11.

- Razgovarao sam o tome i sa Anom, i Vujović sasvim sigurno ostaje ministar - otkrio je Vučić.

Odgovarajući na kritike da Ana Brnabić neće imati realnu političku moć, Vučić je konstatovao:

- Mene ne interesuje šta ti komentarišu. Ta žena nikada nije bila marioneta. Ni po prirodi, ni po karakteru. Da li mora da sarađuje? Mora. Da li će ona mene da ruši. Neće - naveo je Vučić.

Vučić je, osvrćući se na spekulacije da će Branko Ružić biti ministar, rekao da će to biti odluka Ane Brnabić.

- Moja želja je i da SPS bude snažniji. Da i PUPS bude što snažniji. Moja želja je da Savez Vojvođanskih Mađara bude što snažniji, da Jedinstvena Srbija bude što snažnija. I to ću reći mojim naslednicama u SNS kada budem odlazio. Moja politika je politika objedinjavanja - istakao je predsednik.

Odgovarajući na pitanje o članstvu Srbije u NATO, Vučić je rekao da je Srbija stekla visok stepen nezavisnosti upravo zbog toga što se držala neutralnosti.

Informer

Na pitanje da prokomentariše izjave predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdgogana da je 'velika Albanija neprihvatljiva', Vučić je odgovorio:

- Veoma sam mu zahvalan zbog toga - naveo je Vučić i otkrio da uskoro putuje na sastanak sa Erdoganom kao i da će turski predsednik posetiti Beograd i biti dočekan na najbolji mogući način.

Kada je reč o promeni Ustava, Vučić je rekao da će dati sve od da se o toj temi što pre otvori razgovor.

- Predsednička ovlašćenja se promenom Ustava svakako neće povećavati, moj predlog je da predsednika bira parlament - rekao je Vučić uz opasku da to njemu upravo ne ide na ruku s obzirom na to da je na direktnim izborima dobio najviše glasova.

Vučić je potvrdio da ruski migovi uskoro stižu, ali nije želeo da licitira datumom.

- Naša zelja je mir, a da bismo imali mir moramo da imamo jaku vojsku. Mi nikoga nećemo da napadamo, ali mi moramo da imamo mir da bismo mogli da razvijamo našu ekonomiju - podvukao je srpski predsednik.

Govoreći o predstojećoj inauguraciji, Vučić je rekao da će doći svi predsednici i premijeri regioni.

- Doći će i Kolinda Grabar Kitarović, doći će sva tri člana Predsedništva BiH, doći će predsednik i premijer Makedonije, očekujem delegacije iz Rumunije i Bugarske, doći će Johanes Han, doći će delegacije iz Turske, Jermenije i Azerbejdžana... Očekujem i Viktora Orbana, doći će zamenik generalnog sekretara NATO, doći će izaslanik Angele Merkel, bivši kancelar Gerhard Šreder . I mnogi drugi - poručio je Vučić. 

Predsednik Srbije je zjavio je večeras da će "još neko vreme" biti na čelu Srpske napredne stranke biti, a da njegovi saradnici u stranci već znaju i do kada će to da bude.
 

Informer

Vučić je, gostujući na RTS-u, rekao da to ne znači da njegovi politički protivnici treba prerano da se raduju.

- Ionako sam im rekao da se ne brinu, da ću im ostaviti one za koje misle da će moći da pobede, ali neće moći da ih pobede - rekao je Vučić.

Na pitanje da li će Nebojša Stefanović da se u narednom periodu najviše bavi strankom, Vučić je rekao da on to čini, ali ne u tolikoj meri, jer je zadužen za Gradski odbor SNS.

- Strankom se najviše bave Darko Glišić i potpredsednici stranke. Tu su Marko Ðurić, Marija Obradović, Miloš Vučević, Milenko Jovanov. Oni se bave strankom - rekao je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Danilo

pre 6 godina

Nema veze,idemo dalje. Bice Sinisa dobar sef kabineta premijera!

Fiko Halimić

pre 6 godina

Danilo: Šteta je što Siniša Mali neće i dalje biti gradonačelnik.

Vladimir

pre 6 godina

To se neće desiti nikada! Razlog je vrlo jednostavan; njegov šef Kabineta, Ivica Kojić, njegova i desna, i leva ruka, je čovek u koga Vučić ima beskrajno poverenje, i poslednja je osoba na ovom svetu čijih bi se usluga i pomoći odrekao. Koliko je njegovo poverenje u Kojića govori i činjenica da je dugo razmišljao da njega predloži za novog mandatara Vlade, ali je odustao jer bi SNS tek na taj predlog reagovao negativno. S druge strane, Kojić mu je do te mere vojnički odan, da bi se pre ubio nego da Vučiću nanese neku štetu i probleme.

BIBI

pre 6 godina

Mali je smanjio dug Beograda svojim radom i postavio je standard budućim gradonačelnicima!

Fiko Halimić

pre 6 godina

Bibi: Siniša Mali je kao gradonačelnik ostvario izvanredne rezultete i velika je šteta što neće i dalje biti na tom mestu.

una

pre 6 godina

Cinjenica je da je Sinisa kao gradonacelnik postigao mnogo toga a Vucic nema zbog cega sebe da krivi.

Ana MArija

pre 6 godina

Bilo bi dobro da Palma pristane da podrži Anu jer bi time pokazao da je za demokratiju u potpunosti!

Natasa

pre 6 godina

Veličina je priznati svoje greške i ne dovršene poslove.

Boban

pre 6 godina

Siniša Mali je ostvario odličan rezultat na čelu Beograda i sigurno da će biti nekog drugog zaduženja za njega u narednom periodu.

JelleNa

pre 6 godina

Volim ovog čoveka baš zato što zna da prizna kada je nešto pogrešio..retki će to uraditi..

Bojan

pre 6 godina

Mali je pokazao da je veoma uspešan i da zna da rešava probleme biće za njega mesta jer on može mnogo toga da uradi za državu.

Jefimija

pre 6 godina

Sinisa mali je najbolji gradonacelnik u istoriji grada Beograda!

gradonačelnik

pre 6 godina

Meni je lično žao gradonačelnika Siniše Malog. Čovek je ambiciozan, vredan, menjao i stvarao u ovom gradu. Nadam se da će se iskazati na novoj funkciji iako bih voleo da ostane gradonačelnik.

max

pre 6 godina

Sinisa je mnogo toga uradio za Beograd, zahvaljujuci njemu sada je grad mnogo lepsi.

Vlajko

pre 6 godina

Palma ako je ne podrži neka izađe iz vlasti , ne može se na dve stolice sedeti.

Joka

pre 6 godina

Verujem da ce Palma ipak podrzati Anu jer je to u najboljem interesu Srbije.

Jovan

pre 6 godina

Mali je zaista puno odradio za Beograd i zaista je zalosno da ga neko napada zbog rada

Nikola

pre 6 godina

Mali je puno radio, odradio je velike stvari za Beograd i uspeo da znacajno poboljsa stanje u gradu.

Sloba

pre 6 godina

Ukoliko želi dobro državi Srbiji Palma će promeniti odluku ako ne promeni pokazaće da mu je sopstveni interes na prvom mestu.

Sanja

pre 6 godina

Tesko se moze neko boriti sa medijsko-politickom azdajom i bas u svaku bitku dobiti i svakog spasti od njihovih lazi , i Sinisa je svestan toga , bitno je da gradjani Beograda znaju da je u njegovo vreme grad krenuo napred i pokrenuo mnogo bitnih projekata za buducnost Beograda.

Dragana

pre 6 godina

Mora se delovati jedinstveno i složno samo tako se može stići do željenog cilja.

Masa

pre 6 godina

Tandem Vucic-Brnabic ce Srbiju dodatno ubrzati i napredak je neizbezan.

Laza

pre 6 godina

On je već podržao Brnabić za ministra ne razumem zašto sad pravi problem i ne želi da podrži ovaj Vučićev predlog!!

Mire

pre 6 godina

Siniša Mali plaća danak političkim neiskustvu, bez obzira što je mnogo toga dobro učinio za Beograd.

Mikica

pre 6 godina

Moramo svi zajedno da se dogovorimo i da nastavimo da radimo ono sve što smo obećali građanima Srbije.

Jovan

pre 6 godina

Јасно је свима да је Синиша вредан, професионалан и пре свега добар човек

Jovana

pre 6 godina

Palma je ugledna ličnost i njegova odluka je vrlo bitna i bilo bi dobro ako bi podržao Anu i zažmurio na njenu privatnost!

Acs

pre 6 godina

Kako to mislis zamurio. Zato sto stalno zmurimo i jesmo tamo gde smo.

Dele

pre 6 godina

Mi ti sve oprastamo jer znamo zasto nisi stigao da stanes cvrsto iza njega...

Nebojsa

pre 6 godina

Niko ne moze da ospori cinjenicu da je Sinisa mnogo toga uradio kao gradonacelnik.

Loki

pre 6 godina

treba Malom dati novu funkciju jer je pokazao da je sposoban da se nosi sa izazovima

Milica

pre 6 godina

Vucic po ko zna koji put potvrdjuje da je pravi lider, pravi drzavnik kome je svoja zemlja iznad svega! Za njene interese ce sve uciniti!

BIN

pre 6 godina

Palma , kao i svi ostali, imaju pravo izbora i pravo na svoju odluku...i snosice posledice u skladu sa tim jer se radi o interesu drzave pre svega!

zoki jelic

pre 6 godina

Palma je vocek koji gleda samo pravo i ne razmislja o tome koliko ce ana znaciti srbiji

Olivera

pre 6 godina

Smanjio je dug Beogradu Mali i po odlasku sa funkcije ostavlja suficit nasledniku!

sasa popov

pre 6 godina

Palma da se odluci vise,ili dza ili bu a ne da se podize frka i usporava rad

cupka

pre 6 godina

Ocekujem da Sinisa u narednom periodu dobije druga zaduzenja jer je kvalitetan kadar.

subjekat

pre 6 godina

Vučić uvažava sve političke subjekte, daje prostor svima ali i stimuliše da se okupimo oko okosnice zajedničke politike. Odličan odgovor Draganu Markoviću Palmi!

Vladimir

pre 6 godina

Beograd je mnogo dobio za vreme Malog, rezultati govore sami za sebe.

BlueMoon95

pre 6 godina

Palmi ne treba dati značaj koji on nema. Glasaće po svom nahođenju. Ako je rešen da bude u manjini, niko mu nije kriv kada sebe bude još više marginalizovao

Bilja

pre 6 godina

A sta je lose u tome da se premijer i peedsednik slazu.

Dejan

pre 6 godina

Jedino sto se gleda su rezultati i kasa, i jedno i drugo su vidljivi.

Sale Saki

pre 6 godina

Ako Palma ne bude želeo da podrži onda on po meni više nema šta da traži u vladajućoj većini jer će se poneti licmerno i pokazati na delu kao nepouzdan partner i politički neodgovoran.

Milana

pre 6 godina

Brnabić je žena koja odlično razume kakve je suštinske promene SNS doneo u ovoj zemlji tako da kada Palma to bude video verovatno će je podržati kao mnogi.

Aca

pre 6 godina

Palma je pametan covek, vudece da je usamljen sa takvim stavom, previse gubi ako je ne podrzi, a ako je podrzi dobice jos vise!

Higija

pre 6 godina

Ana je sposobna, vredna, i da će da se bori svim srcem, da će imati puno problema. Ana Brnabić ćese snaći u ovom poslu, jer je jako sposobna.

Nebojsa

pre 6 godina

On ako bi glasao ujeo bi se za jezik i ne treba ga napadati i vrsiti pritisak da glasa od njegovih poslanika ne zavisi da li ce biti izabrana ili nece ...

Aca

pre 6 godina

Hajde da razmisljamo "van kutije"! PA ATA AKO JE ONA GAY, BITNO JE DA MISLI DOBRO SRBIJI I DA JW VREDNA I POSTENA!

Nikola

pre 6 godina

Vucic iznad svega zeli grdjansko jedinstvo , vecina naroda je to pokazala na izborima a ostali ce to shvatiti dok bude trajao predsednicki mandat.

Higija

pre 6 godina

Palmi treba resor za nvesticije on će biti zadovoljan i podržati Anu Brnabić.

Lejla

pre 6 godina

Verujem da ce na kraju ipak svi podrzati Anu, jer je ona najbolji izbor za premijera.

Nebijsa

pre 6 godina

Srbiji treba predsesnicki siatem kao u Rusiji a ne da predsesnika bira skupstina jer cemo onda predsednike menjati kao na traci da ce to biti bruka u nekim buducim vremenima. \nOvaj narod trazi vodju i predsednicki sistem.\n

Aca

pre 6 godina

Hajde da razmisljamk malo "van kutije"! Pa sta ako je gay, bitno je da je motivisana da radi i da misli Srbiji dobro, da je vredna i uporna!

Nikola

pre 6 godina

Glas za Anu je glas za interes Srbije i svih njenih gradjana i naroda !

Jovanović

pre 6 godina

A ne podrži Anu, Palma mora da bude "prekomandovan" u opoziciju.

Vanja

pre 6 godina

Sa Vucicem kao predsednikom i Brnabic kao premijerom mozemo ocekivati samo i politicke i ekonomske pobede u narednom periodu.

jaca

pre 6 godina

Ovi sto lupaju minuse izgleda da im je odgovarala  Dosovska vlast jer ova je pritegla i nedozvoljava da se rasipa novac na budalastine......\nSamo lupajte minuse nista vam ne vredi\n

Biksi

pre 6 godina

Nadam se da ce Palma promeniti svoje misljenje i da ce podrzati odluku naseg predsednika!

BIN

pre 6 godina

Muskarac koji prizna kad pogresi,zakasni,kad se kaje...kad svoje odluke i uspehe priznaje...svaka cast predsednice,vi ste pravi primer svima nama!

Vesna

pre 6 godina

Srbija sa Vucicem premijerom se podigla iz pepela i udarila temeljac zdrave drzave , sa Vucecem predsednikom ce da se ubrzano razvijati.

Jovan

pre 6 godina

Очекујем од Палме да буде рационалан и прагматичан и овај пут као што је то увек и био.

Saska

pre 6 godina

Vucic je Srbiju preporodio , na Brnabicki je da ojaca njene institucije i sisteme , kao tandem to sigurno ce uspeti.

Milan313

pre 6 godina

Palma je ograniceni konzervativac, ne podrzavam ga.

GiDra

pre 6 godina

Ne treba ljude tako deklarisati..Ako ona radi kako treba..Ostalo nije važno..

Nikola

pre 6 godina

Strani plaćenici su primorani da napadaju za male pare.

Boško

pre 6 godina

Ana će izabrati za svoje saradnike ljude kojima veruje i koji su jednako vredni i profesionalci. Važno je da se posao nastavi jednako brzo.

Laza

pre 6 godina

Brnabić čeka težak posao ali verujem da će uz Vučićevu pomoć ostvariti odlične rezultate i drago mi je što su je jednoglasno podržali uprkos različitim mišljenjima u stranci.

piter

pre 6 godina

Zajedno ste odradili izbore sa preko 50 posto, sada možete i da podržite i odluku predsednika kojeg ste izabrali

Kata

pre 6 godina

Vučić još poprilično dugo ne sme da prepusti SNS bilo kome, bar ne zvanično.

Sloba

pre 6 godina

Ima dosta kvalitetnih ljudi u SNS koji bi mogli jednog dana da vode stranku ali Vučić je neko ko je postigao najbolje rezultate u istoriji Srbije i to teško da neko može da premaši.

manjna

pre 6 godina

Toliki je bio napad da je na kraju neko morao nažalost da padne

Olja

pre 6 godina

Mislim da ne bi trebao da napušta poziciju lidera SNS-a jer narod je glasao radi politike koju ima!

Branko

pre 6 godina

Palma da je neki domacin kao sto kaze prvo bi trebalo da razmislja o interesima svoje kuce tj. drzave, pa onda da gleda na ta svoja nelogicna ubedjenja.

BIBI

pre 6 godina

Vučić se zalaže za mir, stabilnost,neutralnost, suverenitet, teritorijalnu celovitost zato je dobar lider i zato ima podršku za sve što odluči!

kiki

pre 6 godina

Nemojmo vise da se igramo sa Srbijom ,licne stavove treba ostaviti van politike .

rtrte

pre 6 godina

Čini dobro svojim prijateljima da ih zadržiš, a neprijateljima da ih pobediš.

andreas

pre 6 godina

Vucic jos jednom dokazuje da mu nije bitna fotelja vec dobrobit Srbije i da nije sujetan ukoliko se pojave neki novi strucniji ljudi.

Bane

pre 6 godina

Vucic iza sebe ostavlja sistem i uredjenu i drzavu ali i stranku, koja je garant promena i reformi.

Momir

pre 6 godina

Palma je doneo pogresnu odluku jer pokazuje diskriminaciju na najvisem nivou a to jedna zemlja u 21om veku ne sme sebi da dozvoli.

mile

pre 6 godina

Ana je sposobna, vredna, i verujemo da će da se bori svim srcem, verujemo da će imati puno problema, ali vodiće Srbiju ka pravom putu.

Mare

pre 6 godina

Nadam se da ce Palma promeniti svoju odluku jer je vise puta dokazao svoju strucnost(pogledajmo sam primer Jagodine) i bila bi prava steta ukoliko bi izkazao diskriminaciju umesto jedinstva.

ivanjan

pre 6 godina

Ana Brnabic je sposobna i osoba sa stavom i u dosadasnjem rdu ima odlicne rezultate i zasluzuje punu podrsku.

Jelisaveta

pre 6 godina

Srbija je u nazad pet godina prošla kroz velika iskušenja ,pokazala da može da se izbori i sa nemogućim, sa Anom Brnabić će se nastaviti pravim putem koji je po mišljenju većine građana Srbije i jedini.

marinatasic

pre 6 godina

Velicina i inteligencija coveka se i ogleda u tome da preispituju svoje postupke.

Mikica

pre 6 godina

Svi iskreni članovi SNS se nadaju i veruju da će predsednik Vučić predomisliti i ostati na čelu SNS.

boki

pre 6 godina

Kada se bude odlučio da prestane da vodi SNS Vučić će o tome obavestiti sve nebrinite.

Jovan

pre 6 godina

Ko god da nesledi Vučića na mestu presednikastranke biće sjajan izbor.

Jovan

pre 6 godina

Nema čoveka koji nije napravio grešku i koji je neće načiniti, ali se veličina čoveka meri i ogleda u tome što ima hrabrosti da prizna svoje greške, a ne da ih prepiše drugima. Tu je poenta!

Nikola

pre 6 godina

Vučić sve temeljno radi, ne ostavlja iza sebe nezavršen posao. Tako je i sa strankom. Ostaviće mlađima da je dalje vode kad dođe vreme za to.

Joka

pre 6 godina

Kada bi ovi negativci usmerili tu svoju energiju u nesto korisno, bilo bi im lakse!

ZNastasic1

pre 6 godina

Vučić ima fntastičan osećaj za vrhusko vođenje države i želi da to prenese na tim u svojoj stranci kako bi nastavili uspešno da rade na svim zadatcima.

Pop

pre 6 godina

Trebalo je uticati na Dacica,Palma je pajac Dacicev.

Jovan

pre 6 godina

Palma bez osnovanog razloga nece da glasa za Anu Brnabic.

Filip

pre 6 godina

Mali je odradio dobar deo posla, ko ga nasledi nece imati problema kao kad je Mali dosao na tu funkciju.

Kondor

pre 6 godina

Mnogo , stvarno mnogo je on uradio , to što sebe krivi za tuđi peh ,samo govori da je brižan čovek i da narod nije pogrešio u svom izboru za predsednika !

sonja ilic

pre 6 godina

Kp priznaje ,pola mu se prasta u tome se ogleda velicina coveka,. Vecina politicara ne bi priznali zato i nikada nece biti tu gde je Aleksandar Vucic.

Vrscanka

pre 6 godina

Aleksandar Vucic nije sujetan covek i zato uvek priznaje svoje greske.

slađa

pre 6 godina

Žao mi je što je Siniša Mali pristao da postane kolateralna šteta zbog svinjarije u Savamali. Prljave igre pojedu na kraju i najkvalitetnije ljude.

Uros

pre 6 godina

Protivnici su kvislinzi i strani placenici i daleko im lepa kuca od Srbije !

Nena

pre 6 godina

Mali je bio bolji gradonacelnik od drugih koji su bili pre njega

boki

pre 6 godina

Vučić ne treba sebi to da prebacuje kao neuspeh. Jednostavno takav je bio trenutak, a za Sinišu će uvek biti mesta u Vladi.

Rera

pre 6 godina

Svako neka bira koga hoce.. mi smo izabrali vas ,a vi donosite odlicne odluke..za sve nas dobre.

Ruza

pre 6 godina

Dug Beograda je prepolovljen. U gradu postoji 500 gradilista, gradjevinska industrija se dize na svoje noge.Beograd na vodi postaje novi brend Srbije.

Nebojsa

pre 6 godina

Branko Pesic je neuporediv za veke vekova sa bilo kim pa i sa Sinisom Malim.nBranko Pesic je legenda i Informer bi trebao da objavi feljton sta je sve Branko Peaic izgradio za 8 godina i 2 mandata u Beogradu. Branko Pesic zasluzuje spomenik ispred skupstine grada kao najbolji gradonacelnik svih vremena.n

Milos

pre 6 godina

Nadam se da ce Palma ponos staviti sa strane i glasati za Anu jer je zaista adekvatan kandidat a premijera!

Jelena

pre 6 godina

Opozicija moze samo da se nada da ce Vucic otici sa mesta sefa SNSa, mada dzaba im i to kad ne uzivaju podrsku naroda!

mirjana

pre 6 godina

Pa ljudi na sta se palite?Za zenskog fakat geja.Pa ona je bila p;anirana mnogo ranije.Isto tako ako bude jos u nekoj bliskoj buducnosti predsednik-ca drzave tek ce kolo da se zasareni sa gejovskim zastaavama.Nece se znati ni ko je mama ni ko je tata.Zato je ona skolovanaa u evropi.

jovana

pre 6 godina

A Mali je i pored toga sto Vucic nije stao iza njega strpljivo i odgovorno radio svoj posao,sto samo pokazuje o njegovim kvalitetima.

Zoran

pre 6 godina

Vucic ce uvek biti idol SNSa bez obzira ako napusti politiku.

Dada

pre 6 godina

Ipak je Vučić sa Nikolićem i stvorio SNS , logično je da bude na čelu najjače političke partije.

Alhemičar

pre 6 godina

Palma ako ne podrži stav predsednika Srbije nek sam izađe iz vlasti ne može se sedeti na dve stolice.

Srdjan

pre 6 godina

Veoma iskreno kako dolikuje jednom predsedniku Srbije

mala

pre 6 godina

Verujem da mu Mali nije zamerio, i da ce dobiti neku drugu funkciju .

mala

pre 6 godina

Srbija ide dalje, bitno je da mu Mali ne zamera nista.

Darko

pre 6 godina

Rezultati politickog vodjstva SNS-a pokazani su na izborima prethodnih godina, pa stoga svakako tim putem treba i nastaviti.

Janko

pre 6 godina

Brojnim lazima opozicija je pokusala da diskredituje gradonacelnika, ali narod je to shvatio i ukazao poverenje SNS-u i njihovom kandidatu na predsednickim izborima ove godine.

Steva

pre 6 godina

I kada napusti kormilo stranke SNS ce ubedljivo biti najaca stranka u Srbiji.

rajka

pre 6 godina

Bilo kome da prepusti stranku ona ce i nadalje biti ubedljivo najaca politicka snaga u Srbiji.

mala

pre 6 godina

Mislim da Vucic treba da ostane i dalje u vrhu SNS stranke.

mala

pre 6 godina

Mislim da Vucic treba da ostane i dalje u vrhu SNS stranke.

jela

pre 6 godina

Sinisa je vredan covek, koji ima rezultate iza sebe!

nikola

pre 6 godina

Nije me suvise ni iznenadila izjava Vucica, jer verujem da je jako ali jako umoran, brini o svemu kao premijer, sada kao predsednik drzave, a u isto vreme bori se protiv hijena koje te napadaju sa svih strana, odrzi dobre odnose sa diplomatama iz celog sveta zbog ocuvanja Kosova i na sve to budi na celu stranka...

marija

pre 6 godina

I ne treba da se raduju. Vucic ima sve pod kontrolom.

Cica

pre 6 godina

Sinisa mali je bio najbolji gradonacelnik u novijoj istoriji.

Nexi

pre 6 godina

Vucic koga god da kontrolise, taj uz njega mora da radi!

Denis

pre 6 godina

Svakako da mislim a i znam da je Sinisa bio daleko najbolji gradonacelnik i da je savesno i predano obavljao svoj posao.

huanita

pre 6 godina

Sve sto je dobro dokle god je to moguce ne treba menjati.Tako je i sa liderom najvece vladajuce partije i sadasnjeg predsednika.

Nexi

pre 6 godina

Ko god da bude sef, morace da slusa Vucica, jer to je za dobrobit zemlje.

perica10

pre 6 godina

Opozicija ne zna sta ce iz ocaja osim da klevece.

perica10

pre 6 godina

Za Malog mora biti mesta na nekoj bitnoj funkciji i u buducnosti.

Filip

pre 6 godina

Vazno je da se sada podrzi Ana a za Sinisu ce se naci naeko mesto jer je dobro radio.

ZoranaH

pre 6 godina

Previše obaveza i dužnosti mogu umanjiti kvalitet njegovog rada ,a to nikom u Srbiji ne bi donelo ništa dobro

Dusan

pre 6 godina

Mislim da si ipak trebao da porazgovaras sa patrijahom prije nego sto si donio ovakve odluke.

Tamara

pre 6 godina

Vucic je odlicno vodio najvecu i najpostovniju partiju u Srbiji.

Vnja

pre 6 godina

Protivnike ne zanima ni kako on dolazi do velikih rezultata pa ni to ne treba da ih interesuje. Pametno.

Jana

pre 6 godina

Ne treba menjati nista sto odlicno funkcionise... A ovj covek je toliko toga doveo u stanje odlicne funkcije.

Mija

pre 6 godina

Pravi lider ce se uvek pitati da li je i u kom momentu pogresio. Sinisa Mali je sigurno zavredneo poverenje sefa drzave i verujem da ce nihova saradnja, kao i rezultati u buducnosti dokazati da je to tim koji dobija!

Laza

pre 6 godina

Oni koji znaju da cene rad, marljivost i ne izostavne rezultate podržaće Anu Brnabić za premijera. Oni koji to neznaju i ne vide, nije im ni mesto u parlamentu.

Hator

pre 6 godina

Vučić i Ana su odličan državnički duo, a Srbija postaje u političkom smislu još stabilnija njenim izborom za premijera. Palma će, nadam se to razumeti i staviti državu ispred svog ličnog stava kao srpskog domaćina.

siki

pre 6 godina

Zahvaljujuci Sinisi Malom Beograd ima drugaciji izgled...

Dajana

pre 6 godina

Ne znam nikoga ko bi bolje vodio sns od Vucica.

Kaca

pre 6 godina

Ocito da SNS sjajno funkcionise otkad je Vucic na njegovom celu. Ne trea menjati ono sto je dobro.

Milana

pre 6 godina

Nadam se da ce ga naslediti neko pouzdan i hrabar.

Tasa

pre 6 godina

Po meni Vučić ne bi trebalo da se tako brzo povlači sa čela stranke.

Gossip

pre 6 godina

Opozicija može da se raduje, ali nemaju od toga ništa, jer će ostati opozicija.

Gagula

pre 6 godina

Palma će se urazumiti i glasati, sada nam je potrebno jedinstvo.

ranko

pre 6 godina

Siniša Mali je pošten čovek i nije navikao da se bori sa uvredama i napadima koje su se na njega natovarile bezrazložno. Želim mu dalji uspeh u radu i da istraje i krene hrabro dalje! Voleo bih da ostane gradonačelnik

Jano

pre 6 godina

Zasto imam osecaj da se Palma potajno nadao mestu premijera?

Fedor

pre 6 godina

Mrznja je ogrezla u opoziciji. Bitno im je bilo da sklone Vucica na ovaj ili onaj nacin, ali nikada to nece uspeti. Izgubili su poverenje gradjana i potonuli u onaj mulj u kojem je narod bio dok su oni vladali i otimali.

Ivanitza

pre 6 godina

Mislim da bi Vučić trebalo da ostane na čelu stranke!

Saskica

pre 6 godina

Neki"kristali" se izdvajaju, ali se moraju potvrditi da mogo biti vođe.

popov

pre 6 godina

Mogu već da počnu sa lobiranjem, bolje reći kampanjom.

Maraija

pre 6 godina

Neka tako i treba neka dušmani puknu od ljubomore što vam leđa neće videti. Vučiću trebaš da ostaneš do penzije u SNS i vodiš i njih i državu putem kako i vodiš dosada, to je put razvoja reformi,napredka... zemlje ka punopravnom članstvu u evropskoj uniji.

jagoda

pre 6 godina

Vucic je umeo da vodi stranku na pravi nacin, i taj sledeci ce biti dobar,jer u njegovu odluku ne sumnjamo.

Voja

pre 6 godina

Sinisa Mali je kao gradonacelnik potvrdio da je covek za velika dela

Cile

pre 6 godina

SNS je iznad svega tim jakih i sposobnih ljudi da SNS odrze na ovom nivou

Tanja

pre 6 godina

Treba da bude sve dok vodi ovakvu politiku...politiku kojom su mu opsti interesi ispred licnih. Vucic je mnogo ucinio za Srbiju i ona mu to nikad nece zaboraviti

Luka

pre 6 godina

Svi zanmo koliko je Vucic ucinio za nas i nasu drzavu. Narod mu veruje i to je dokazao svaki put na izborima

obrad

pre 6 godina

Sinisa Mali ce ostati upamcen kao jedan od najboljih gradonacelnika Beograda ikada.

Brana

pre 6 godina

SNS je stabilna i jaka partija koja će vladati još dugo...

Dorian

pre 6 godina

SNS je najbolje organizovana politička partija koja će nadam se vladati dosta dugo.

Mikica

pre 6 godina

Bitno je da je Sinisa Mali dokazao da je sposoban i odgovoran covek i sto moze da ide uzdignute glave.

Nikola

pre 6 godina

Nema žurbe sa promenama na čelu SNS. A zašto bi i bilo?

Aleksa

pre 6 godina

Vučić je svojim radom i zalaganjima mnogo zadužio SNS i neće biti nimalo lako onome ko će ga zameniti. Treba da ostane na čelu SNS-a još neko vreme.

Filip

pre 6 godina

Vučić je odlično obavljao funkciju na čelu SNS-a. Njegovom nasledniku želim puno uspeha, ali neće mu biti lako da nastavi tim tempom.

gagi

pre 6 godina

Niko nije nezamenljiv, ali ovaj covek je ostavio dubokog traga.

Zadrugar

pre 6 godina

Palma bi trebao da u ime demokratije i daljeg napretka Srbije promeni svoj sadašnji stav i podrži Anu na mestu premijera Srbije.

Tanja

pre 6 godina

Vučić kao i uvek spreman da na sva pitanja odgovori iskreno.

perica10

pre 6 godina

Opoziciju gradjani vise ne zele i to je cinjenica.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija