• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.06.2017

13:25

ČEDA JOVANOVIĆ: Ići ću u Srebrenicu, a mogu da povedem i Sašu Jankovića ako ima neki problem s pozivom!

Politika

ČEDA JOVANOVIĆ: Ići ću u Srebrenicu, a mogu da povedem i Sašu Jankovića ako ima neki problem s pozivom!

Podeli vest

Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je danas da će ići u Potočare na komemorativni skup srebreničkim žrtavama, jer bi bilo sramota da niko iz Srbije ne ode

- Ako nema nikoga iz Srbije, a oni zovu mene, onda ću ja otići i reći da predstavljam one koji se ne slažu sa tim ludilom koje nas truje 22 godine - rekao je Jovanović novinarima u skupštini. 

Jovanović je rekao da u Potočare treba da ode Ana Brnabić (buduća premijerka) i dodao da će ona biti njegov predstavnik ukoliko ode.

Podsetio je da nije išao kada je na komemorativnom skupu bio Aleksandar Vučić, jer je smatrao da je to dovoljno. 

- Neka ode ona. Ako ode Ana Brnabić, ona će biti moj predstavnik tamo. Nisam išao kad je išao (Aleksandar) Vučić, smatrao sam da je to dovoljno - rekao je Jovanović. 

On je izrazio nadu da će jednog dana 11. jula moći da bude na nekom drugom mestu i da slavi život, a ne da se stidi. 

Jovanović je kazao da će na komemorativni skup povesti i bivšeg Zaštitnika građana i aktuelnog predsednika Pokreta slobodnih građana Sašu Jankovića, "ako ima problem sa pozivom". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anticeda

pre 6 godina

Ko ti placa sto ides u Srebrenic?? Ko si ti da ides tamo? Proklet bio 5.Oktober 2000e da nije toga dana bilo bio danas u teskoj crnoj zemlji.Koji je to mutant i ljudski talog!

fidelinka

pre 6 godina

Hajde isplati radnike koji su te dobili na sudu, hajde isplati zakup za mlin silos i testaru u Subotici koji dugujes godinama, hajde plati drzavi svu psenicu sto si pokrao od robnih rezervi, hajde prestani da ekploatises Fidelinkin brend koji si protiv svih zakona ukrao i premestio u drugu fabriku, a radnike iz Fidelinke poslao na ulicu, hajde resi dugovanja prema svim tvojim radnicima iz svih tvojih firmi koje si preuzeo pa unistio. Hajde Cedo, bar nesto od ovog uradi, pa onda pricaj o Srebrenici i o ljudskim pravima. Sram da te bude, ali sram da te bude olosu jedan!!!!

SasaV

pre 6 godina

Lopov i prevarant,bio i ostao. Truje on nas dvadeset godina i potkrada,kako koga uspe i da pri tome drzava ne reaguje. Pa da nije takvih smradova nebi bilo ni Srebrenice,kako se nije setio Bratunca,Kravice i proterivanja srba iz Hrvatske. Jadna li je ova Srbija de politicari cuda rade a heroji sede po zatvorima ili su poginuli za Ovu Srbiju. Nemogu se nacuditi u sta smo zapali.....

vladbgd

pre 6 godina

Cedomire, a ko od njih dolazi na komemorativne skupove za Ubijene Srbe? I, ti ne dolazis, treba da te je sramota. A, i ne treba da me cudi, pa niko te nigde i ne zove, pa daj sta das. Jednom poltron, uvek poltron. Slobodno povedi i ovog jadnika Jankovica, to mu je jedina sansa da se negde pojavi

Sanja

pre 6 godina

Ako moze I ostani tamo zauvjek....nama nisi potreban!

bane

pre 6 godina

Sebi stavi korpu na njušku, a Saši nabavi povodac.

Dule

pre 6 godina

Povedi ga Cedo i nemoj te se vracat ni ti ni on ostanite slobodno tamo.

Zvezdan

pre 6 godina

Povedi sa sobom i tvoju  i Jankovićevu porodicu pa i ostanite tamo. Vi i vasa prokleta klica u Srbiji nikome nisu potrebne. Bilo bi super da i onih par ofucanih demonstranata povedete...n

branko1

pre 6 godina

Idi Jovanoviću I vodi I Jankovića I Jeremića I sve druge koji žude da idu I idite svi u majčinu ili gde hoćete.U svakom slučaju srećan vam put I ne morate se ni vraćati,ako vam je tamo lepo

Vojvoda

pre 6 godina

Eeee šta učiniše Vlado Georgijev i Goran Marković od ovog našeg Saše.A kakav je to Četnik bio,ma Četnik i po!

perica

pre 6 godina

Doticni neprimecuje da ga muslimaani koriste za iziluvanje Srbije u svojim namerama, ucenama i plasiranje njihove "istine" !

RINGISPIL

pre 6 godina

Doslo je vreme da i tebe i tvoje firme poseti POLICIJA ZA PRIVREDNI KRIMINAL I PORESKA POLICIJA.

Mile

pre 6 godina

E moj Čeda, daleko si ti od čoveka koji misli Srbiji dobro, ne samo Srbiji, nego bilo kome.

Jure

pre 6 godina

Ovaj put sahranjuju samo 40 ubijenih ljudi, hocu reci delova ubijenih ljudi. Gde si bio do sada kad ih je bilo preko 100, 400 i vise, sa svom tom ubijenom decom. Čedo gde si do sada. E moj Čedo nisi ti pravi srbin. Tako priznajes genocid. A mi vecito moramo da se drzimo Dobricine parole. Lazi, lazi...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija