• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.06.2017

19:18

(VIDEO) OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA RADOSLAVU MILOJIČIĆU KENI: Svi znaju da se iza tvog potpisa krije običan palanački đilkoš

Politika

(VIDEO) OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA RADOSLAVU MILOJIČIĆU KENI: Svi znaju da se iza tvog potpisa krije običan palanački đilkoš

Podeli vest

Vlasnik Pink Medija grupe Željko Mitrović uputio je otvoreno pismo poslaniku DS Radoslavu Milojičiću Keni, povodom optužbi da danima vodi kampanju protiv njega. Pismo Željka Mitrovića prenosimo u celosti

Dragi Keno,

Nadam se da znaš da je za mene praznik kada mi poslanik DS-a i bivši predsednik opštine Smederevska Palanka, a suštinski jedan običan dripac, lopina, i alkoholno usljiškana buzdovančina, pokuša da mi napise pismo i pomene me po imenu i prezimenu. A tvoje pisanje je za mene praznik jel drugačije ne bih imao povod da ti pišem pisma, i to u više tomova, jer sve ovo što hoću da ti napišem ne može stati ni u 27 a kamoli u jedno pismo.


I pored toga što se potpisuješ kao narodni poslanik DS-a Radoslav Milojičić, svi znaju da iza tog potpisa stoji samo običan palanački đilkoš, poznatiji kao starletan Kena. Radoslave -Keno-poslanice, kad mi sledeci put budeš pisao, moj ti je savet da daš nekom pismenom da ti pismo stilski uobliči, jer ovako polupismeno brukaš i sebe i stranku kojoj pripadaš. Ali i to ne bi bio bogzna kakav problem, da tvoje pismo, ne obiluje lažima, izmišljotinama i obiljem nagomilanih frustracija od kojih je poslednja ispoljena prema inauguraciji predsednika Vučića. Inauguracija bez ikakve sumnje i dileme predstavlja veličanstven, najimpresivniji i najimpozantniji događaj ove vrste u poslednjih 50 godina.

Dokumenta koje posedujem, pokazuju da samo za jednu noć popiješ 343 piva, i to na teret građana Srbije, pa nije ni čudo što ne umeš da prebrojiš predsednike i druge visoke zvanice koje su prisustvovale inauguraciji. Ja znam da pijana stoka nije u stanju da broji ni do 10 al ti Keno, izgleda ne znaš da brojiš, ni kad si trezan. Kažeš, da je na inauguraciji bilo samo dva predsednika, pa nije najjasnije koje predsednike demokratska stranka i ti lično ne priznajete. Da li se radi o predsedniku Makedonije, o predsedniku Crne Gore o predsednici Hrvatske, o predsedniku SLovenije, o tročlanom predsedništvu Bosne i Hercegovine ili o predsedniku Republike Srpske.

Ne znam da li si pozvan, i da li si bio na inauguraciji, ali ako nisi razlog je sigurno što siledžije poput tebe se nepozivaju na ovakve događaje, a posebno oni kao ti koji je u aprilu prosle godine pretukao starijeg sugrađanina u Smederevskoj Palanci ispred kafića Atrijum. A onda ti to nije bilo dovoljno, već su se na sirotom čoveku iživljavali i tvoji telohranitelji, poznatiji kao Kenini tigrići. U tom istom kafiću Atrijum 13. maja 2016. popio si 139.850 dinara, najviše piva, "tuborga","lava" i "hajnekena", a da se nisi zapitao koliko lekova za decu je ovim parama moglo da se kupi ili koliko je pelena i drugih potrepština moglo da se kupi.

Teško je zamisliti kako pijandura ovako visoke kategorije, uopšte može biti poslanik demokratske stranke, zato predlažem da se za tebe Keno pri ulasku u skupštinu Srbije, uvede procedura da moraš, bar 10 sekundi stajati na jednoj nozi ili sa raširenim rukama hodajući  da savladas liniju dužine tri metra.

Keno, kad popiješ 343 piva za jednu noć, nije ni čudo što si iz sredstava opštine Smederevska Palanka isisao milion eura za fudbalski klub Jasenica a dalji putevi novca iz tog  fudbalskog kluba poznati su nadležnim organima a posebno oni koji su podizani čekovima bez pokrića. Da te podsetim, ako si bio previše pijan, čekovi su dostizali iznose od 300.000 dinara, 28. juna 2016. Ne računajući 343 piva koje si popio u jednoj noći, računam da si parama upućenim u fudbalski klub Jasenicu mogao sagraditi bar jedan ozbiljan dom zdravlja ili školu što bi za građane Smederevske Palanke sigurno bilo korisnije, od tvojih pijanih noći punih alkohola i starleta. 

Ne znam da li znaš, da te obavešteni krugovi u Srbiji zovu šeik Kena, jer jedino čega si više trošio od piva je gorivo. Tako da nije jasno kakvi su to automobili i rezervoari u koje stane i po 400 litara goriva. Za samo 18 meseci potrošio si skoro 9 miliona državnih para na gorivo. Pretpostavljam da si to gorivo izvozio prijateljima i bližoj i daljoj familiji, a dogovore sa pumpadžijama i da ne pominjem. Da ne preračunavam ponovo koliko su proćerdane pare na alkohol, gorivo i protočni fudbalski klub mogle biti bolje upotrebljene, pre svega za bolji i kvalitetniji život građana, koji su ti iz tog razloga i poverili mandat.

Zbog tvog druga Šutanovca, neću da pomenem Dom Vojske Srbije u centru Smederevske Palanke koji je završio kao zemljište za jednu ritejl kompaniju, a od ovog mudrog biznisa je opštinski budžet završio sa minusom od 14 miliona dinara. I na kraju, Keno dragi, ja ću ti ova pisma, pisati punog srca i čiste duše, jer kao što znaš, osim ako nisi bio hronično pijan pa ne znaš, Pink a ni ja lično nikad nije dobio ni jedan jedini dinar od države, niti je u bilo kakvim kombinacijama, a i ptice na grani znaju da sam morao prodati dobar deo svoje imovine da bi izmirio sve poreze i zatezne kamate, i moraš da znaš da plaćam državi svake godine oko 10 miliona evra po osnovu poreza i obaveza za zaposlene, i zato se gnusam i muka mi je od lopova i bandita koji ne samo što nisu u mišijoj rupi nego se usude da mi se javno obrate.

Do sledećeg pisma i analize tvoje imovinske karte,
srdačno Željko Mitrović

 P.S. Ako je ceo ovaj tvoj napor, samo zbog tvog ulaska na Farmu možda ćemo i razmotriti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 6 godina

Nemoj Željko oštro sa Kenjom(ma kakvi Kena).Znajući kako se u Srbiji dobijaju nadimci,mogu da zamislim kako je dobio nadimak

jana

pre 6 godina

Kada pogledas ovog Kenu sve ti bude jasno da ne treba ni jednu rec da kazes koliki je sljam.

Milorad

pre 6 godina

Кена је неписмени ђилкош како он да напише нешто.

ledeni100

pre 6 godina

Na Tuborg Kenu ne treba trošiti papir, narodu je sasvim jasno ko je i ša je on, običan lokalni pijanac koji služi za izvlačenje para .

Boža

pre 6 godina

Kena je dno dna srpske političke scene , šta sve neće iz DS da se izrodi.

gorana

pre 6 godina

Kena umislio da njega niko ne sme da komentariše, a da on sme sve i svakoga, a ne shvatqa da je on samo žrtveni jarac DSa, i da će posle ovog mandata nestati sa političke scene Srbije i najverovatnije biti procesiuiran za svoje bahaćenje narodnim parama.

Zivko

pre 6 godina

Zeljko nije samo Kena prevarant i kriminalac vec su to dosada srbi videli ko je i koliko opljackao Srbiju i da su od osnivanja DS izvsili najveci Genocid nad Srbijom i vreme je da svi koji su iz DS a dokaze se da su to uradili da budu kaznjeni zatvonskom duzinom trajanja.

Petar

pre 6 godina

Moze se cuti dosta stvari iz ovakvih pisama, Mitrovic je uvek bio recit

Stanko

pre 6 godina

Kena je poznat po Smederevkoj Palanci da kada je bio predsednik opštine vise je provodio vremena po kafanama pijuci pivo, nego na radnom mestu.

Laza

pre 6 godina

Ne zna se ko je gori od ovog žutog preduzeća koje je besomučno pljačkalo građane godinama jedino je njima dobro bilo dok je Srbija propadala.

Milan

pre 6 godina

Jel to onaj bahati funkcioner DS koji pretukao čoveka u kafiću?

Jovana

pre 6 godina

"Keni" je član DS-a pa šta drugo očekivati od nekoga ko pripada stranci koja je obmanula narod?!

M2

pre 6 godina

Ovolika otvorena pisma pokazuju opsesiju. A recnik koji autor koristi govori da je doslo vreme da napise jedno otvoreno pismo i sam sebi, da i sebe izmeri ko je i sta je i sa kojeg dna i palanke je on potekao.

Bojan

pre 6 godina

Kena je obična lopovčina kao i sve njegove kolege iz DS jedino šta oni znaju je da troše novac građana Srbije.

Kosta

pre 6 godina

Slažem se sa svim komentarima.Dotični prestavnik naroda je izabran glasovima naroda-birača.Verujem u ovu pisaniju Mitrovića. E sada ovdje nešto ne štima.Kažu narod je uvek u pravu.Narod se ne može menjati...Ako jedan glas vredi jednu"pivu" onda narode moraš se menjati ako ništa onda zarad svoje dece.

Zivojin

pre 6 godina

Koliko god se trudili i Kene,i Rodic i Jankovic i svi oko njih da sruse Vucica nece uspeti.Jer su zaboravili jednu cinjenicu a to da je narod uz Vucica zato mu je i dao 56℅ na izborima.

Đorđo Crnkić

pre 6 godina

Јел' видите шта се дешава кад неписменог човека ( ако се он може назвати човеком) примите у криминалну исто тако неписмену странку? До јуче локални пијанац испред сеоских продавница, уласком у ДС исто наставља да лоче, само што мења локације, више није продавница него елитни ресторани, кафићи, хотели, а све са парама од грађана Србије које ако му се не свиде ишамара.n

Milica

pre 6 godina

S jedne strane zutac, s druge strane clan trilaterale, najbolje da obojica odete odavde i ostavite normalan narod na miru..

Ika

pre 6 godina

Ovaj Keno je dosta zaostao ne treba mu mnogo ni verovati.

aleksandra60

pre 6 godina

Kena vise nije niko i nista opada mu popularnost cak ga vise ni sponzoruse nece .

Ana

pre 6 godina

Cinjenica do cinjenice , argument do argumenta , Kena je obicni zuti lihvar!

Vrscanka

pre 6 godina

U svetu mafijasa znamo za ovakve nadimke.Dakle sve nam je jasno.

Mile

pre 6 godina

Он ти је веше Кења него Кена.

Noka

pre 6 godina

Kena je kao predsednik opstine Smederevska Palanka istu ostetio za visemilionski iznos, te sada lazima pokusava da prikrije zlocin u tradicionalnom demokratskom stilu, Mitrovic ima pravo.

buca1966

pre 6 godina

Ovo je zaista jako lepo receno sa svim cinjenicama, o tome kakav je Kena i sta on predstavlja.

Steva

pre 6 godina

E moj Željko nije Kena dovoljno inteligentan da shvati tvoju poruku koju mu šalješ kroz ovo otvoreno pismo.

Miki

pre 6 godina

Ovo njihovo medijsko nadmetanje ili ti djuvec podseca na indijsku seriju.

sara

pre 6 godina

Kena je jedan obicni kriminalac vidi mu se na faci.

Dare

pre 6 godina

Svima je jasno da je Kena jedan običan lopov i secikesa koji se dobro ovajdio o budžet Smederevske Palanke,tako da takav čovek i nema šta pametno da kaže.

Dex

pre 6 godina

Šta reći o Keni sem da je velika sramota od čoveka,polupismena lopurda i secikesa velikih razmera.Bruka.

Ostoja

pre 6 godina

Kena, zuti palanacki djilkos i starletan, je polufunkcionalno nepismen necovek, i vreme mu je da se spremi za sud pravde za svea nedela koja je pocinio .

duca

pre 6 godina

Samo u DS mogu postojati ljudi sa ovakvom biografijom.

Mara

pre 6 godina

Odlično je pismo napisao Željko Mitrović, sve je tačno napisano i opisano svaka čast!

Nikola

pre 6 godina

Ne znam samo kako je DS, nekad velika, moćna, stranka da se toliko sroza i u svojim redovima ima jednu ovakvu osobu!

branko1

pre 6 godina

Ti Nikola nas zaje*avaš.Pitaš kobejagi kako imaju takvog u stranci.Pa kakvi su drugi ovaj I nije veliki Kenja nego Kenjica.Ostali su gov*nari I seronje velikog stila I belosvetske bitange I ološ

Robert

pre 6 godina

Kena je obican lopov a uz to je jos i polupismen i sramota je za politicku scenu Srbije.

Mile

pre 6 godina

Keni zaista politika ne ide od ruke,navikao covek da ispija alkohol i nista drugo da ne radi,zato bolje nek se ostavi politike.

Roos

pre 6 godina

Sad tog Kenju treba bezbedno smestiti na sigurnom, pravac Zabela!!!

Goran44

pre 6 godina

Taj Kena je totalno nebitan lik kome ni ne treba posvecivati nikakvu medijsku paznju.

Veljko Babura

pre 6 godina

Kena je najobicniji seoski djilkos koga se cela normalna Srbija stidi.

Gurko

pre 6 godina

On je klasican primer kakva nam je danas opozicija - nikakva.

Foka III

pre 6 godina

Gradjani Srbije vise ne obracaju nikakvu paznju na ove prevarante poput Kene i ekipe.

Saska Stamatovic

pre 6 godina

Opus Kene govori i vise nego dovoljno o njegovom sumnjivom liku i delu i rangira ga na samo dno politicke scene.

ddd

pre 6 godina

Svi znaju ko je Kena, i nepotrebno je uopšte komentarisati njegovo ponašanje.

mala

pre 6 godina

Mislim da ga je Zeljko postavio na svoje mesto.

perica10

pre 6 godina

Demokrate hvata panika jer pucaju po svim nivoima.

Mica

pre 6 godina

Željko sa ovim postupkom je svima održao lekciju iz morala. Tako se radi to.

Neca

pre 6 godina

Ja ne znam kada će ljuditi shvatiti da moraju da plaćaju porez.

jasmina

pre 6 godina

Ovi iz DS samo lupetaju neke gluposti koje veze s mozgom nemaju.

ceca

pre 6 godina

Koga je sve DS držao u svojim redovima... sramota

Dusan

pre 6 godina

Pa nije on Kena nego Kenja.Zeljko primi ga na farmu njega Boska Obradovica,Sasu Radulovica i Zorana Zivkovica da muzu krave ako im i one to dozvole,Garantujem ti ima sve rejtinge da oboris.

Darko

pre 6 godina

A ko je uopste ovaj Radoslav Keni? Sigurno misli da ako nekoga vredja da ce postati poznatiji.

Azanja

pre 6 godina

Da ima zakona on bi na robiju i odmah mu oduzeti kuću i svu imovinu, roditelje napolje a kuću srušiti pa neka rade iz početka kad su rodili skota

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija