• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.06.2017

18:17

(VIDEO) NAJNOVIJE OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA RADOSLAVU MILOJIČIĆU: Keno, umesto da mi pišeš ti puštaš puvonjke kao tronjara, snajka i pobegulja!

Politika

(VIDEO) NAJNOVIJE OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA RADOSLAVU MILOJIČIĆU: Keno, umesto da mi pišeš ti puštaš puvonjke kao tronjara, snajka i pobegulja!

Podeli vest

Vlasnik Pink Medija grupe Željko Mitrović uputio je treće po redu otvoreno pismo poslaniku DS Radoslavu Milojičiću Keni... Mitrovićevo pismo prenosimo u celosti

Dragi Keno, uvaženi poslaniče Demokratske stranke.

Umesto da održiš reč pa da mi pišeš kao što si obećao, što ja shvatih kao pretnju i očekivah udar groma, a ti ispusti juče onaj puvonjak od teksta, i nestade kao voda u pesku. Pa ne sme, dragi Keno, poslanik Demokratske stranke da bude tronjara, snajka ili pobegulja, ti si u stvari kao onaj robot iz vica koga trčeći juri Nišlijka i viče za njim: bate, baterije za bežanje imaš, a za ostalo niš.

Zato i kruži legenda da mobilni nosiš u gaćama, kako bi ti tamo bar nešto proradilo, naravno kad ti baterija nije prazna. Vidi Keno dragi, ako hoćeš samnom da se dopisuješ, moraš da imaš talenat, brzinu i hrabrost, a ti ništa od tih osobina nisi video čak ni na filmu, a literaturu da i ne pominjem. Ako već nećeš da pišeš, ili možda nemaš vremena, kako je onda moguće da si imao dovoljno vremena da urnišeš i sravniš sa zemljom opštinu Smederevsku Palanku kojom si gazdovao godinama.

Ljutiš se što te zovem ušljiskanom buzdovančinom, dripcem i lopinom, pa daj mi ti neki predlog kako se zovu oni koji posle begovskog upravljanja opštinom ostave građane sa tri milijarde duga i blokiranim opštinskim računom na 290 miliona.

Kako te samo nije sramota da slobodno šetaš ulicom, doduše sa više telohranitelja nego što opština ima građana. Ja da sam na tvom mestu, sam bih otišao u policiju i prijavio se, a pre toga otišao kod nekog popa da bar njemu priznaš i ispovediš grehe i šta si sve radio u bludim noćima sa razgolićenim i razuzdanim starletama.

Naravno, budi spokojan, fotke su kod mene, legenda kaže da ste golišavi trčkarali i prizivali kišu.

A za to vreme su te, dragi moj Keno, gladni građani nemo gledali i prezirali, a na čije si vapaje ostajao nem. Nisi bio nem zato što si gluvonem, već zato, što si od mamurluka i starletanskih bahanalija toliko obeznaniom, da si u kola obično ulazio kroz gepek i to onih kola u koja si sipao i po 400 litara benzina po jednom punjenju.

I da ne bi ispalo da si žrtva mojih pisama, siguran sam da sve ovo već znaš, što potvrđuje i revizorski izveštaj iz 2015. godine, o tvom nesavesnom postupanju.

Ali znaš ti, da savest danas nije mnogo na ceni i da bi je ti i sutra prodao za 343 piva koliko možeš da potegneš za samo jednu jedinu noć. I to da platiš onim parama koje su opštinu i građane odvele u ovako velike dugove.

I na kraju, ako tim ritualno-drmuskavim poskočicama, u kojima golišavi trčkarate oko stola, uspete da prizovete kišu, ili ne daj bože kakav grom, slobodno se javi, imamo jedan novi šou za čudake, takve sorte.

Srdačno, Željko Mitrović

P.S. Udri grome


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zakeralo

pre 6 godina

pa samo kad mu vidite ovaj izbezumljeni izraz na licu odmah vam je jasno da sa njim nesto zdravstveno nije uredu.Sada postaje svima jasnije zasto se ne uvode psiholoski pregledi poslanika u skupstini jer bi takvi kao on to odmah okarakterisali kao napad na opoziciju i njihova prava,da budu ustvari ono sto jesu

vev

pre 6 godina

e, pa narod bi bas zeleo da svi iz Skupstine komletna sala odu na deteljne preglede, da vidimo ko nas vodi, policija 1.gpegledi, vojska isto, pa sta su oni umobolni pa ih pregledaju svake godine, da bi radili gde rade orali su biti zdravi u psihofizickom smislu. Zasto i zvanicnici e bi imali istu obavezu?

Ja

pre 6 godina

Bravo Zeljko! Vide se elokvencija, recnik i ideje! Stara garda iz junackih dana! Nisi dzabe bio covek od poverenja Mire Markovic i nasega pok. Slobodana!

Bexi

pre 6 godina

Jadna li si Demokratska Stranko sa ovakvim jadnicima kakvi te sada predstavljaju!

dragutin

pre 6 godina

sta reci, do ... keno - brabonjak (bez znaka uzvika)

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17