• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.06.2017

15:36

PALMA: Brnabić je dama i neću reći nijednu ružnu reč

Politika

PALMA: Brnabić je dama i neću reći nijednu ružnu reč

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas u Skupštini Srbije da poslanici te stranke neće glasati za izbor Ane Brnabić za novog premijera, navodeći da je poslanike te stranke sastavila porodica i tradicionalne vrednosti

- Nemam ništa protiv jedne dame i onih drugučije seksualne orijentacija, ali za ovakvu funkciju mora da postoji određena biografija. Ako sam nekog uvredio, neka mi oprosti. To što se u paketu glasa o ministrima, izvinjavamo se, ali mora da se poštuje stav jedne partije. To je demokratuija i ono što je život za nas iz JS - rekao je Marković.

On je rekao da je za njega Brnabić dama i da nikada neće reći nijednu ružnu reč.

Navodeći da podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Marković je rekao da je svečanost povodom inauguracije bila impresivna, te da je došlo više uglednih ljudi nego na inauguraciju američkog predsednika Donalda Trampa.

On je najavio da će se JS baviti time kako da pomogne ministrima, primetivši da Aleksandru Vulin više priliči fuinkcija ministra odbrane, te da je bitno da budemo vojno neutralni i "da ne idemo tamo gde gine narod".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 6 godina

Bravo ljudino ,to je posteno ,,bravo ,....mnogi su protiv ovakve politike ,smrducka malo na ono anglosaksonsko i germansko ,sto nas kolje vec 150 godina ...

nada

pre 6 godina

Jak si pa ti domacin kome je u interesu samo tamo gde se krka !!!!!!!!!! Zasto bi bilo bitno da je neko domacin i da ima porodicu - smesan si bre ! Bitno je kako ce Gospodja Brnabic raditi i sta ce pozitivno uciniti za Srbiju a ne jagnjadi i prasadi na raznju !!!!!!!!!!!!!

deda Raša

pre 6 godina

A zasto onda traze da im se ozakoni pravo na usvajanje dece? Da li je to po onom - Tudje sladje. A kada se Zakonom to i dozvoli, sta mislite kako ce ta deca biti vaspitana po pitanju sexsualnog opredeljenja i da li ce biti i zrtve tzv. roditelja?

Sava

pre 6 godina

E Nadice moja svatices tek onda kad i sama budes decu imala! A ako ih vec imas jadna su ta deca!

Dejo

pre 6 godina

Nije mi jasno, glasao je za poslu vladu a ta dama je bila u njoj. Kako je mogao tada da glasa za nju nije mi ovo jasno

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija