• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

28.06.2017

16:16

VEDRANA RUDAN: Klinton je genocidirao Srbe na rate! Neki su preživeli Holokaust, ali osiromašeni uranijum neće niko!

Politika

VEDRANA RUDAN: Klinton je genocidirao Srbe na rate! Neki su preživeli Holokaust, ali osiromašeni uranijum neće niko!

Podeli vest

Spisateljica Vedrana Rudan već neko veoma glasno govori o posledicama NATO bombardovanja na Srbiju i kako kaže veoma je ponosna na to, jer je jedina, ili jedna od veoma retkih koja je javno progovorila na ovu temu

- Klinton je genocidirao Srbe na rate. Ni Hrvati nisu bolje prošli. Nikada nećemo saznati koliko je bombi bačeno u Jadran. Ipak, Srbi i Albanci na Kosovu najveće su žrtve. Gospodin Nasmešeni učinio je to a da nije ni trepnuo - poručila je Rudan u intervjuu za Blic dodajući da su "neki preživeli Holokaust, ali osiromašeni uranijum neće niko".

Čuvena hrvatska književnica ističe da niko ni u Hrvatskoj ni u Srbiji ne govori istinu i da se ne vodi računa o zdravlju običnih ljudi.

- Kad se razboli neko od političara ili ovih kojisu se obogatili na otimačini, oni se leče u najboljim svetskim klinikama. Mali ljudi čekaju smrt u nekoj rupčagi koja se zove 'bolnica' - rekla je Rudan.

Ona se osvrnula i na nedavno održanu inauguraciju Aleksandra Vučića čiji je gost bila hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

- Ako neko misli da je u Beograd došla 'Hrvatska' taj se grdno vara. Kolinda je Američka Djevojka, Vučiću je na noge došla 'Amerika', a ne 'Hrvatska', što je za vas mnogo bitnije jer Hrvatske ionako nema. Ipak drago mi je da je bila na inauguraciji. Nema apolutno nikakvog smisla da dalje ratujemo. Ni verbalno - zaključila je Vedrana Rudan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija