• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2017

08:03

SAD I SAŠI JANKOVIĆU SMETA SRPSKA TROBOJKA! Bruka i sramota propalog dosističkog kandidata!

Politika

SAD I SAŠI JANKOVIĆU SMETA SRPSKA TROBOJKA! Bruka i sramota propalog dosističkog kandidata!

Podeli vest

Posle poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića i CIA TV N1, koji su se pobunili zbog najave podizanja "državnog jarbola" sa velikom srpskom zastavom na beogradskom Ušću, protiv ovog nacionalnog simbola ustao je i propali dosovski predsednički kandidat Saša Janković!

Janković je na Tviteru aktuelnu vlast nazvao "iskompleksiranom" zato što želi da se srpska trobojka zavijori na Ušću (?!?).

"Generalni štrajk u KG (Fijat), pretnje smrću novinarki, plate niže nego 2012, uvećanje broja ministarstava... a vlast nameće temu - jarbol. A kad je već nameće: jarbol je sramno skupa terapija za lečenje ličnog kompleksa", napisao je Janković.

Aleksandar Jovanović/Tviter
Aleksandar Jovanović/Tviter

Podsetimo, isti taj Janković godinama je kao zaštitnik građana primao astronomsku platu od 376.648 dinara!

Lider "Zavetnika" Stefan Stamenkovski kaže da ovakvi napadi govore najviše o samom Jankoviću.

- Nema većeg kompleksa od autošovinizma. Jankoviću smeta srpska trobojka, a ne smetaju mu zastave duginih boja i Vojvodine, koje su nezaobilazne koreografije na svim njegovim skupovima - napominje Stamenkovski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Taki

pre 6 godina

Saša, daj program da vidimo šta ti nudiš care... inače od praznih priča smo se naslušali i pobeleli... daj ti nama ciljeve i rokove od čega ćemo imati poso i platu i radnička prava, šta ti predlažeš u vezi zakona protiv tajkuna i političara koji su nas pokrali a sad glume neke velike biznismene... to ocu da čujem i to narod čeka a ove indijanske priče ostavi za kafanu...

Milan

pre 6 godina

И ОВАЈ "ПАТРИОТА" је био кандидат за председника државе Србије,једва да можеш разумети шта је "песник" хтео да каже?Писмен и елоквентан,нема шта???!!!

Peca

pre 6 godina

Zastava je svetinja i simbol svake države u svetu.Janković očigledno to ne razume niti želi.Tu je sve rečeno o njemu.

Miodrag

pre 6 godina

Kad nema šta pametno da kaže,Janković obično lupa gluposti samo da bi skrenuo pažnju na sebe.

mina

pre 6 godina

Koliko si nas ti koštao za deset godina rada, a za to smo dobili "ništa"

Danilo

pre 6 godina

Lazni zastitnik,laznjak,najodvratnija faca u Srbiji sigurno.

Vera

pre 6 godina

Sve je to u režiji gazda Soroša jer su i Šabić i Janković i Jeremić njegovi lični janičari.

Da

pre 6 godina

Sta je tu cudno, Sabic je imao model Jankovica kako da radi i da se ponasa. I oni sebe nazivaju gradjanima Srbije, strasno.

Mitar

pre 6 godina

Jankovic mozda zeli da vidi zastavu sa likom Sorosa da se vijori u Beogradu. Sramota jednog srbina da se stidi i da mu smeta zastava Srbije.

perica10

pre 6 godina

Sramno ponasanje nekadasnjeg laznog zastitnika gradjana se nastavlja.

Nesa

pre 6 godina

Koliko ja pratim, temu jarboli namecete ti, Sabic, Kurir, i N1. A vlast je donela odluku da ga postavi. I sad zamenom teza se oni optuzuju za zamazivanje ociju. Pa ko vama brani da pisete, a pisete i o vladi i o fiatu i o cemu ne drugo. Nisam neki zaludjenik za ovu vlast i mislim svojom glavom, i kada vas slusam sta lupetate, nemogu bre uopste da se slazem sa vama a to povlaci ni da kasnije glasam za vas. Vi i ostali buzdovani opozicije su iskljucivi krivci sto su kod mene unistili opozicioni duh.

Filip

pre 6 godina

Srbijazato nikada nece ni podrzati Jankovica niti njemu slicne sramote.

Svarcika

pre 6 godina

Ovaj čovek je vic, završiće svoju političku karijeru isto kao i Saša Radulović, biće beznačajan lik kome se svi smeju sa 1-2% biračkog tela.

mile

pre 6 godina

Sad se i Jankovic nasao da komentarise nesto, gde je bio do sada

pera ciganin

pre 6 godina

Sramota za jednog lidera da mu smeta Srbsks trobojka a nije mu smetalo na njegovim skupovima tude zastave.

veki

pre 6 godina

A dok je on uzimao i sakom i kapom, nije mu smetalo

Dejo

pre 6 godina

Jarbol je jedna ideja koju nije vlast nametnula već opozicija preko toga ima prođu u medijima da kritikuje SNS.

Steva

pre 6 godina

Videli su da im je ovo jedinstvena prilika da se ponovo vrate u medije kritikujući vlast pa bi svi da se iskoriste ovaj laki publicitet.

pera ciganin

pre 6 godina

Njega treba ignorisati jer on nezna vise sta govori svi su uvideli koje i napustili su ga .

Kostic

pre 6 godina

Po izjavama je najlakse zakljuciti ko voli svoji zemlju a ko ne!

klizavi

pre 6 godina

Ovo je verovatno smislio ispod nekog suncobrana dok srce svoj koktel.\n

milica

pre 6 godina

Dotičnom gospodinu ne treba pridavati na znacaju on je svoj rezultata pokazao na izborima, a ovakvim izjavama pokusava da sebi da na znacaju.

suncokret

pre 6 godina

Izgleda da njemu sve smeta sto je srpsko i napredno.Koliko je postigao sa svojim Pokretom to se vidi i po odlasku osnivaca iz njega.Intelelektualci sa kojima se toliko ponosio su ga "procitali".

Milos

pre 6 godina

Ovde samo Sasa Jankovic ima komplekse od svoje propale fukcije licnog zastitnika.

rastko

pre 6 godina

Uz duzno postovanje svim manjinskim zajednicama koji zive u Srbiji, STA tu ima ko da namece Srbima podizanje Srpske zastave ??? 2012 godine su plate mozda bile vece ,ali bi bivsi ''zastitnik'' gradjana radi korektnosti trebalo da naglasi ; - da su zute bitange isplacivale plate i penzije od novca iz kredita MMF-a koje SADA VRACA VUCIC i ova vlada a koje cemo vrracati jos ko zna koliko godina ,da ne govorimo o platama Alibabe -''zastitnika'' gradjana i njegovih 40 zaposlenih ''pravnika''koji su primali enormno vece plate nego li hiljadu radnika Zastave u Kragujevcu ???

mala

pre 6 godina

Jankovica zaborave, pa on to primeti pa se pojavi u javnost nekom teskom odvalom, da bi ga narod pljuvao jos vise.

Teodora

pre 6 godina

Boze, kao da smo americku zastavu postavili. Svasta od njega. Americka mu verovatno ne bi smetala.

mala

pre 6 godina

Njemu smeta stosta.. na njega vise niko ne obraca paznju.

Radovan

pre 6 godina

Boze svasta. Ovo prvi put cujem da nekome smeta zastava svoje zemlje.

rastko

pre 6 godina

Da bi razuverili zute patke da investicija u podizanje SRPSKOG jarbola nije i nece biti promasena trebalo bi dati mogucnost gradjanima da se na referendumu izjasne po ovom pitanju , pa da vidimo ''brizne'' neverne Tome u koju ce se misiju rupu sakriti !!! Nema Srbina kome to nece biti PONOS I DIKA osim pojedincima ili grupaciji koji udruzeno seru po SVIM znacajnim simbolima nase drzave a koji su TU medju nama ,zive i rade i stvaraju nova pokolenja izroda koji ce da nastave njihovim putem ,neka im bog oprosti a ja nikada necu !!!

Milica

pre 6 godina

Janković je samo jedan isfrustriran pajac, koji ne može da podnese tuđi uspeh.

Daki

pre 6 godina

Od politikanta tesko moze postati politicar. Jankovic nemajuci sta da ponudi gradjanima Srbije, plasira jedino besmislenu mrznju prema svemu sto vlada uradi ili predlozi.

Janko

pre 6 godina

Janković svakim danom sve više otkriva o sebi!Treba ga pustiti,ko zna šta će još isplivati a narod će mu to objasniti na izborima!\n

Stefan

pre 6 godina

Ocekivao sam da ce Jankovic prvi ustati protiv Srpske zastave,jedino voli Srpski novac.

rastko

pre 6 godina

Moram reci da ce jarbol zaista biti TERAPIJA za lecenje takvih komplekSasa poput ovog izroda Srpskog roda i da je to vise nego odlicna ideja !!! Samo napred Vucicu delima se najbolje pokazuje KO misli dobro ovoj drzavi a sotone se SAME javljaju !!!! PUNA PODRSKA za ovaj izuzetan politicki,drzavnicki i domacinski potez !!! Jednim udarcem sedam muva !!!

doktor za komplekse

pre 6 godina

njegovi mentori leče svoje komplekse time što svoju zastavu stavljaju na gaće i brushaltere,......

tima

pre 6 godina

Janković je originalan u svojim vise nego smesnim komentarima, koji odavno nemaju smisla.

Nemanja

pre 6 godina

Jedini iskompleksiran je Jankovic koji jos ne moze da prezali debakl na prethodnim izborima.

rastko

pre 6 godina

Pa nije Vucic rekao da ce da natakne na taj jarbol sve koji ne vole Srpsku zastavu kao sto bi to uradio predsednik Erdogan, vec da se na 120 metara visine -VIJORI SRPSKA ZASTAVA KAO PONOS BEOGRADA I SRBIJE !

Andriana

pre 6 godina

Jankovicu nisu smetale zastave Vojvodine na njegovim skupovima ali mu zato smeta srpska zastava.

rastko

pre 6 godina

Interesantno da se ni Sabic ni Jankovic nisu JAVNO oglasavali u vezi svojih enormno visokih DRZAVNICKIH plata u odnosu na plate radnika u KG(Fiat) koji generalno strajkuju na svakih pola godine a kojima su LECILI I LECE svoje licne komplekse ''vise'' vrednosti ! ! ! Svakoga dana Srbija sve vise i vise napreduje ,postaje uredjenija i zdravija drzava pod rukovodstvom ove vlade i TO smeta zutim bitangama a NE- podizanje jarbola ! ! ! Ali narod ZNA i vise ga nikad takvi srpski a zuti izrodi nece prevariti !!!

lena

pre 6 godina

E pa da mu vijori siptarska ili americka zastava on bi bio maximalno zadovoljan.

kiki

pre 6 godina

Ko se stidi Srbije i njenih obelezja nije ni vredan bilo kakvog komentara .

Dejan

pre 6 godina

To je tandem kojem je sve srpsko mrsko , a R. Srbija ih debelo placa iz naseg budzeta.

Fedja

pre 6 godina

Neverovatno , placamo ih debelo da bi mrzeli srpske simbole , to je moguce samo kod Sabica i Jankovica.

IvanaJ

pre 6 godina

Mislim da najveci broj kompleksa imaju upravo propali DOS-ovski politicari,a u to ubrajam i Jankovica

Danijel

pre 6 godina

Jankovicu najvise izgleda smeta jaka Srbija, on bi sve uradio samo da do toga ne dodje.

buca1966

pre 6 godina

Znaci naklonjen je Zapadu i Americi, dobro je to znati .

Marcco

pre 6 godina

Jankoviću, bre! Zar ne znaš da naš Vučić ima najaveći, bre!

Mica

pre 6 godina

Jankovic ne moze da se pomiri sa tim koliko je nebitan gradjanima Srbije.

zora

pre 6 godina

Ako je nesto nametnuto ovom narodu onda si to ti.Svojim nametanjem i lupetanjem gluposti pokusavas da razdvojis narod ali ti on kaze da NISMO GLUPI,hvala na ponudi. mi smo odabrali.

Verica

pre 6 godina

Nasa zastava smeta samo onima koji bi drzavu prodali za saku srebrenjaka.

marko

pre 6 godina

Covek nema osecaj drzavnosti i nacionalnog identiteta ... luzer

Zvezdan

pre 6 godina

U bre, koliko ste gosp. Jnicaru bolestni... To nema veze sa sovinizmom... Molim vas da podhitno napustite Srbiju i trazite azil na prelepom zapadu, jer tamo nema zastave na jarbolu. Tamo se nose na gacama, carapama na mobilnom, na vc papiru ma na sve... \n

Vaske

pre 6 godina

Drzavo ne prepucaj se sa stokom nego radi sta treba i naravno hapsi lopove i ubice!!!

Milos

pre 6 godina

Hoce i Jankovic da privuce malo paznju na sebe!

Vuk

pre 6 godina

Jankoviću, ne bi glasao za tebe ni da mi plate! Pa zar ne umeš da napišeš nešto što nije vezano za Vučića i SNS? Propali DOSmanlija nema ništa pametno da kaže...

Dare

pre 6 godina

Saši Jankoviću definitivno smeta sve što je srpsko,on je oduvek radio protiv interesa Srbije.

Dex

pre 6 godina

Saša Janković stalno radi protiv Srbije i to svakodnevno sve više dokazuje.Sramota od čoveka.

zaf

pre 6 godina

Naravno da mu smeta, kada je strani covek. Dzaba, narod je video ko je i sta je Jankovic..

Mikara

pre 6 godina

Sasa Jankovic je jos jednom dokazao da je NATO covek u Srbiji.

Biljana

pre 6 godina

Hteo je da bude predsednik a smeta mu zastava svoje zemlje.

Platica

pre 6 godina

Janković ne može da prežali što više ne prima državnu platu sa sramnim iznosom od 3000EUR.

Dejan

pre 6 godina

Danas u svetu imamo situaciju gde se amarička zastava može videti na gotovo svim odevnim predmetima, u svakom filmu, šou programu i ne znam gde sve, zašto bi srpska trobojka bila nekome smetnja, pretnja, problem...?

Vrscanka

pre 6 godina

Trobojka je srpski ponos.Zao nam je svih onih kojima smeta.

Vlada

pre 6 godina

Zastava i himna su ponos svakog naroda, bar bi trebalo da budu, a onaj ko to ne popštuje taj ne poštuje ni sebe ni svoje preke i poreklo.

Jelena

pre 6 godina

Janković je toliko za uništavanje Srbije da to ne može ni da sakrije

Miki

pre 6 godina

Pa zar covek koji je uzivao u astronomskoj plati i zloupotrabljavao funkciju za politicka delovanja ima prava da udari na svetu Srpsku zastavu?

rade

pre 6 godina

Budala,koliko bi kostala terapija za zastitnika sebe od samog sebe, jel on ni sebe nije mogao da zastiti od ludila.\n\n

AS

pre 6 godina

TOLIKO IZDAJNIKA U NAŠOJ ZEMLJI DA TE BOG SAČUVA.

Cveta

pre 6 godina

Jankovicu i kvazi eliti imponuju licne pogodnosti,luksuz i interes,a negoduju protiv srpskih simbola...

vladbgd

pre 6 godina

A, sta ste ocekivali, od ovog skorojevica? Doslo seljace u prestonicu, pa se pogubio

steva

pre 6 godina

Ko se stidi srpskih obeležja ne sme da se bavi politikom u Srbiji i bilo kojim poslom u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi.

Sale

pre 6 godina

Očigledno je da mu smeta sve što ima obeležje srpske države i ne razumem ljude koji mogu tako javno da kritikuju .To nije normalno zaista !!!

Nenad

pre 6 godina

Sasvim je logično da jednom raspalom dosovcu smeta sve što je srpsko...

asa

pre 6 godina

Ovde jedino Jankovic treba da se leci i to podhitno.

Lala

pre 6 godina

Ja da se pitam sve vas koji ste protiv Srbije i ne placate porez odmah bih vas strpao u zatvor.

pauna

pre 6 godina

sale nabroj mi tri stvari od kojih si me odbranio kao gradjanina ove zemlje.sram te bilo zastava je svetinja svakog naroda.ciji si ti predsednik.i ciji si potomak.ostavi srbiju na miru.

V JU

pre 6 godina

JankoJanković je odavno trebalo da se povuče.

kaktus

pre 6 godina

Bolesniku prestani da umišljaš gluposti nego pokušaj da napraviš nešto pametno za tebe i ovaj narod.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija