• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2017

10:37

(FOTO) STEFANOVIĆ obišao povređenog policajca kod Orlovače!

Politika

(FOTO) STEFANOVIĆ obišao povređenog policajca kod Orlovače!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je jutros na Vojnomedicinskoj akademiji saobraćajnog policajca Dejana Ðorđevića, koji je povređen u saobraćajnoj nezgodi u blizini groblja Orlovača

Na Ðorđevića je, naime, dok je obavljao redovne dužnosti kontrolisanja saobraćaja, naletelo vozilo, a on je pritom zadobio teške povrede.

- On je zadobio teške povrede obavljajući svoje aktivnosti regulisanja saobraćaja na delu opštine Čukarica savesno i propisno obeležen u skladu sa zakonom. Istraga će pokazati prave razloge koji su doveli do ove teške nesreće - naglasio je Stefanović.

Ministar je naveo da upravo zbog ovakvih primera građani treba da imaju veliko poštovanje prema policiji.

- Policajci obavljajući svoje redovne zadatke neretko rizikuju i svoj život u nekim aktivnostima, za koje građani možda ne bi rekli da su tako opasne. Policija je tu zbog svog naroda i da štiti bezbednost svih građana koji svakodnevno učestvuju u saobraćaju - poručio je Stefanović.

MUP Srbije

Stefanović je istakao da je dobro što je povređeni saobraćajni policajac zbrinut na Vojnomedicinskoj akademiji, vrhunskoj zdravstvenoj ustanovi, u kojoj lekari preduzimaju sve što je neophodno i prognoziraju da će se Ðorđević potpuno oporaviti.

- Zahvalni smo i načelniku Vojnomedicinske akademije, svim lekarima i ovoj ustanovi zato što su uvek tu za pripadnike policije, da im pruže najbolji mogući tretman. Nadam se da ćemo uspeti da i u narednom periodu zajedničkim snagama gradimo i bolju zdravstvenu zaštitu za sve policajce, ali i da svim merama koje preduzimamo zaštitimo njihov život na bolji način - istakao je ministar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 6 godina

Pravi profesionalac i hrabar covek (naravno ne mislim na ministra)

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija