• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

30.06.2017

12:53

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Reketaš Rodić je mnogo mali miš da bi sam napadao Vućića, IZA NJEGA STOJE NEKI ZAPADNI CENTRI MOĆI!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Reketaš Rodić je mnogo mali miš da bi sam napadao Vućića, IZA NJEGA STOJE NEKI ZAPADNI CENTRI MOĆI!

Podeli vest

Skoro mesec dana vlasnik tabloida Kurir Aleksandar Rodić na naslovnim stranama vodi prljavu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Tim povodom gost TV Pink bio je glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević koji tvrdi da iza svega ne stoji samo mali miš Rodić, već neke mnogo moćnije sile

On je na početku istakao da ovo što Kurir radi gotovo mesec dana nema više veze sa novinarstvom. 

- Ovo više nama nikakve veze sa novinarstvom. Reketaški Kurir vodi najproljaviju kampanju ikada. U Srbiji ovo niko nikada nije izdržao, zato svaka čast Vučiću. Sada su prešli i na vređanje. Ali, ovo nema veze samo sa Aleksandrom Rodićem, već tu postoji i neka šira priča - rekao je Dragan J. Vučićević

Kako je Vučićević istakao, Srbija beleži veliki ekonomski rast i na putu je velikog oporavka i to je, izgleda nekome trn u oku. 

- Srbija beleži najbolje ekonomske rezultate do sada. Imamo suficit od oko 200 miliona evra, i baš u ovom trenutku on kreće ovakvu prljavu kampanju. Srbija ekonosmki ozdravljuje, nikad nije bila politički jača, i baš u tom trenutku se pokrće sve ovo. To nije slučajno i ne verujem da je iza svega ovoga samo Rodić. Mislim da su uklučeni i neki zapadni centri moći. Nikako im ne odgovara jaka Srbija koja se oporavlja - dodao je on.

Vučićević je izneo i neke nove, do sada nepoznate detalje. 

- Sada će neki reći da je ovo moja teorija zavere. Ali, ja ću vas pitati zašto Stejt department direktno uplaćuje pare reketaškom hrvatskom Kuriru? Zašto ne uplaćuje, na primer, Informeru? Neću da kažem da iza napada stoji SAD, nego neki zapadni centri moći - iskren je on.

printscreen

Kao što je već poznato, neposredni povod za ovu prljavu kampanju jeste Rodićev poreski dug od oko 3 miliona evra. 

- Neposredni povod i razlog za ovakvo ponašanje jeste Rodićev dug prema državi. On je u svojoj firmi na ime neplaćenog pdv-a utajio skoro 3 miliona evra. To je strašna cifra. Otkrili smo da je Aleksandar Rodić zajedno sa Bojanom Pajtićem uzeo kredit od 3 miliona evra od Razvojne bnanke Vojvodine i do danas ga nije vratio - rekao je Vučićević i dodao:

- Šta to mali miš Rodić zna, a ne znaju Putin i Angela Merkel. Niko ništa ne zna, samo miš reketaš Rodić nešto zna. I sad on očekuje da će neko da dođe i da mu kaže da prestane, a onda da ne plate porez. E Rodiću, nema više toga. Bolje bi ti bilo da izađeš iz rupe u koju si se sakrio. Nema te nigde. Stani pred ljude i dokaži nešto. Budi političar ili budi miš. Ali Rodić je iskompleksiran, ne zna ni svih 30 slova, i zato neće izaći. On je običan čovečuljak, a od tate je nasledio gen za reketiranje - dodao je on.

printscreen

Dragan Vučićević se osvrnuo i na izbor nove Vlade, ali i na vređanje Ane Brnabić od strane pojedinih poslanika. 

- Ja ne mogu da se pridružim napadima na Anu Brnabić. Znam zašto ju je Vučić izabrao. Ona treba da očuva stabilnost finansija. Samo jaka ekonomnska Srbija može da odbrani Kosovo, i da bude nezavisna Srbija. Iz tog razloga je ona na mestu premijera, da sačuva kasu. Da je došao neko drugi, 200 miliona iz kase bi se istopilo, bojim se - zaključio je on. 

Urednik Informera najavio je da će u sutrašnjem dvobroju (1. jul) čitaoci imati priliku da vide kompletnu šemu poslovanja, malverzacija i dugova Aleksandra Rodića, u kojoj ćemo otkriti sve o njegovoj paramafijaškoj biznis-hobotnici .

POGLEDAJTE ŠTA JE JOŠ REKAO VUČIĆEVIĆ PRILIKOM GOSTOVANJA NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vasa

pre 6 godina

Svašta Rodić radi za novac i ko zna na šta je sve spreman.

Koka

pre 6 godina

Naravno da postoje moćnici kojima ne odgovara jaka Srbija i nalaze pulenčiće preko kojih će delovati. I to one koji imaju probleme poput Rodića, Jeremića, Jankovića i ko zna koga sve i iz NVO.

sangrija

pre 6 godina

Ako misli da ce se izvuci, Rodic se grdno vara, porez ce morati da plati

sale099

pre 6 godina

Bez obzira ko stoji iza njega završiće u zatvoru jer ni jedna zemlja porez ne oprašta pa će zato i država Srbija krimosa strpati iza rešetaka i naplatiti sve što je utajio.

Nikola

pre 6 godina

Rodić može da ima iza sebe samo neku mafiju, niko ozbiljan ne bi štitio njegov interes.

Dragan

pre 6 godina

Rodić je mafijaš i kriminalac, na sud pa da vidiš.

drboza

pre 6 godina

Svi koji ne plaćaju porez nanose štetu profesorima, lekarima ma svima u javnom sektoru, pod hitno reformistri poresku po principu SAD-a da hapse odgovorne i bez novčanih kazni plene imovinu nepošteno zarađenu, šta vredi kazna kada je 5 puta veća zarada na crno.

Nikola

pre 6 godina

Rodić je pudlica na kratkom povodcu. Kvarna i fekalna individua koja zaslužuje tretman u „Nova skela“.

Milica

pre 6 godina

Ne moramo posećivati ludnicu da bi pronašli poremećene umove. Imamo Rodića kao reprezentativan primer.

mili

pre 6 godina

Ih sto je zao taj neki Rodic. Gde bas sad da napada vlast, sad kad nam najbolje ide, kad nam se industrija razvila, kada narod zaradjuje kao u Evropi, mladi skolovani se otimaju za mesto u fabrikama za motanje kablova.. i opet ti neki centri moci, ne znam ko su, ali znam da su centri moci. Ne odgovara im Srbija jaca od Nemacke.

buca1966

pre 6 godina

Ne bi sam imao toliko hrabrosti da optuzuje jednog coveka.

Mikica

pre 6 godina

Naravno da Rodic ima nekog iza sebe, on sam nije sposoban ni da odgovori na pitanje uz samo jedan dobar argument a kamoli nesto drugo!

boki

pre 6 godina

To je taj klan koji zeli da osteti drzavu i pravi haos na sve strane.

jeca1995

pre 6 godina

Jednom ce isplivati na videlo i koji centri moci.

Sasa

pre 6 godina

Dzaba napada Vucica nece uspeti da ga reketira.

Marijana

pre 6 godina

Ocigledno je da Rodic i zapadne sile zele Srbiju da vrate u nazad i da pljackaju narod kao sto su to i do sada radili.

Sanja

pre 6 godina

Drzava mora da pokaze snagu u borbi sa ovakvom politicko-medijskom mafijom oko Rodica.

Gale

pre 6 godina

Lazne patriote poput Rodica i ne zasluzjuju da budu drzavljni Srbije.

Taki

pre 6 godina

Rodica neko debelo placa da na bilo koji nacin destabilizuje Srbiju, zato on sve ovo radi po necijem scenariju.

Dejan

pre 6 godina

Definitivno Rodic i njegov blatoid Kurir zasluzuju da se nad njima sprovede zakon samo ne znam da li ima zakon koji nisu prekrsili.

TijanaK

pre 6 godina

Ko god da stoji iza Rodića,sramno je da tako nešto radi svom predsedniku i narodu u zemlji u kojoj zivi

mala

pre 6 godina

Verujem da ja Rodic sitna riba i da iza njega neko drugi stoji.

mala

pre 6 godina

Rodic je sitna riba.. Vucic samo da hoce vec bi do sada bio u zatvoru.

Jana

pre 6 godina

Rodić treba da bude kažnjen, Srbija ne može da trpi lopovluk.

Sofija S

pre 6 godina

Potpuno je Vučićević u pravu, samo ideja da neko stoji iza njega ko ne želi dobro našoj zemlji je dovoljno. Rodić se ovoga puta neće izvući.

miki

pre 6 godina

Ovo Rodićevi ponašanje je sramotno i mizerno,ali ovu prljavu igru ne vodi sam, nego neke mnogo moćnije sile zapada stoje iza njega!!!

Sneza

pre 6 godina

Saznacemo uskoro ko stoji iza Rodica, ne moze doveka on to sakriti.

kiki

pre 6 godina

Za dug od 10 000 ljudima u kucu upadaju beleznici a on duguje tolike milione i nikom nista .

Zoran

pre 6 godina

Da pojasnim samo da je rodić eksponent šiptarskog i ustaškog lobija.

peca

pre 6 godina

Човек кога финансирају страни центри моћи је Родић и то говори о њему самом.Шта рећи о таквом човеку који отворено ради против своје државе.Ништа !!!

Jovana

pre 6 godina

Novinarstvo u redakciji Kurira se srozalo na nulu i fond reči je spao na uvrede i negativnu kampanju protiv Srbije!

Olivera

pre 6 godina

Isplivala je istina na površinu! Rodić je dužan Srbiji i moraće da plati!

Ika

pre 6 godina

Vucicevic je u pravu neko mnogo jak stoji iza Rodica.

lici

pre 6 godina

U svojim izjavama do sada,Vucicevic je u 90% bio u pavu,nema tu nikakve teorije zavere,cinjenicno stanje stvari je bas takvo.

Branko

pre 6 godina

Kurir je dveipo godine vodio prljavu kampanju i protiv Makedonije odnosno protiv Nikola Grujevskog (VMRO). Normalno da iza njega stoje strane sile. Novi siptaski premijer Zoran Zajev se odmah sastao sa Rodichem -Zashto? Ono sto je Rodich radio protiv Grujevskog sada radi protiv Vuchicha.

Dejan Tomovic

pre 6 godina

Vucicevic je u pravu. Kao i uvek. Ne moze to Rodic sam. Ko zna ko stoji iza njega.

Slavoljub

pre 6 godina

Dolijace Rodic. Sve ce izaci na videlo. Samo polako.

lici

pre 6 godina

Nema tu nikakve teorije zavere,u 90% izjava Vucicevic je bio u pravu,da je vise realnog izvestavanja.....ne bi bilo ove hajke na predsednika.

Mikica

pre 6 godina

Ko god da ga finansira svi skupa su se preracunali, Vucic ima podrsku gradjana a to je jace od prljavih para kojima se finansira reketaski bos Rodic.

reket

pre 6 godina

Reketas se i dalje bavi Vucicem i sto je najgore dira mu porodicu a svakom normalnom coveku porodica je svetinja,pitam se dokle misli ovako podlo da se ponasa?

Alhemičar

pre 6 godina

Kada je hvalio Soroša pre nedelju dana , onda je svima jasno ko ga finansira

Vodolija

pre 6 godina

Rodić bi za novac prodao i porodicu svoju a kamoli da se proda ološima sa zapada.

dejan

pre 6 godina

Ne bi on smeo sam to da radi,sigurno još neko radi sa njim!n

nataša

pre 6 godina

Ne vredi mu ni da je još neko sa njim,jer je narod uz Vučića.n

Mara

pre 6 godina

Nije ovde jasno zasto treba bilo ko da se plasi i da poslusno cutu na ono sto nam americki bilmezi diktiraju,sta oni mogu nasem sudstvu i policiji da rade ako ovi samo rade svoj pisao po zakonu i kazne sudskim putem coveka koji duguje drzavi porez od 3 miliona evra,ko moze da se mesa u Americi i da bilo koga od njihovih gradjana aneksira od placanja poreza,tako ni oni nemaju nikakvo pravo da se mesaju i stite od zakona bilo koga od nasih gradjana.Ljudi jel ste vi normalni,zasto se toliko plasite sta kazu oni,jel to neka paranoja vlada medju vama,samo treba da svi rade svoj posao po zakonu,ako ni to ne mozemo, onda smo zarobljenici i za dzabe je sve ovo sto se radi u politici,jer ako ne mozemo od stranih agentura da uhapsimo obicnog reketasa i kriminalnog olosa onda smo mi niko i nista. \n

Glas razuma

pre 6 godina

A ko stoji iza ovoga pećinskog čoveka, sa likom Kromanjonca, i najpokvarenije osobe u Srbiji. Ko drži ovu spodobu na slobodi van rešetaka zatvora, ZOO vrta, već sve jedno kojih-

dasa

pre 6 godina

Pa naravno sta mislite odakle mu pare za ovu kampanju protiv srbije

Istina

pre 6 godina

Pa kad nije platoi porez zašto ga nehapse. ali pored rekataša rodića biće drugih nerekataša koji neplaćaju porez. Kao bugarin fabr. stakla Paracin, i mnogo njih koje vi bolje poznajete. Pišite i o ostalim neplatišama da narod zna koji su nam oteli hleb iz usta, nije samo ovaj lopov rodić ima dosta rodića u Srbiji.

Mikica

pre 6 godina

Sve ih treba pohapsiti. Andjus je pao, sad će i Rodić, polako samo!

Greder

pre 6 godina

Svi znamo da iza Rodićevih napada na premijera stoji Soroš i cela srpska opozicija,, koja ne bira sredstva i načine da napada Vučića i Srbiju.

Mile

pre 6 godina

Ништа ми није јасно, а верујем ни многима. Ако постоје толики докази, зашто тужилаштво не реагује? Или је тај Родић заштићен као бели Медвед.

duca

pre 6 godina

Svaka cast Vucicu na strpljenju i izdrzljivosti. Ne treba vise da obraca paznju na bilo kakve provokacije sitnih ljudi.

Lazar

pre 6 godina

Iza Rodica stoje tajkuni kojima ne odgovara jaka i stabilna Srbija.

Mica

pre 6 godina

Slazem se sa Vucicevicem Rodic ocigledno ima pomagace u njegovim prljavim igrama.

Srdjan

pre 6 godina

Ovo sto radi Rodic je za svaku kritiku i na granici ludila

dex

pre 6 godina

tako je Vucko ti si genije..bog ti dao zdravlja i sve najbolje iz Nemacke od dijaspore..ziveo ti nama i predsednik Vucic

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija