• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S/Vostok

30.06.2017

16:00

(VIDEO) ŠOK! CRNA GORA BI RATOVALA PROTV SRBIJE NA KOSOVU AKO TO ZATRAŽI NATO: Režim Mila Đukanovića skinuo sve maske!

Politika

(VIDEO) ŠOK! CRNA GORA BI RATOVALA PROTV SRBIJE NA KOSOVU AKO TO ZATRAŽI NATO: Režim Mila Đukanovića skinuo sve maske!

Podeli vest

Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković nije imao dilemu kada je odgovarao u intervjuu za Tanjug na pitanje da li bi u nekim delikatnim intervencijama NATO, recimo na Kosovu, Crna Gora preispitala svoje učešće i eventualno rekla "ne"

Bošković je kazao da bi Crna Gora učestvovala u bilo kojoj akciji koju NATO definiše kao zajednički dogovor, bez obzira na "naše unutrašnje političke prilike".

- U dogovoru sa našim saveznicima bismo svakako, u bilo kojoj varijanti, učestvovali u bilo kojoj akciji koju NATO definiše kao zajednički dogovor svih 29 članica. Bilo da je to Kosovo, bilo da je to neki drugi deo na zemaljskoj kugli, bez obzira na naše unutrašnje političke prilike - kazao je ministar odbrane Crne Gore.

MILOV REŽIM SPREMA HAPŠENJE NEBOJŠE MEDOJEVIĆA: Skupština u Podgorici ukinula imunitet poslaniku DF!

On dodaje da Crna Gora mora biti "kredibilan partner kako bi očekivali s druge strane, u slučaju napada na Crnu Goru, da i oni nas zaštite u tom slučaju".

Ponavlja da crnogorsko članstvo u NATO-u apsolutno nije usmereno protiv bilo koje države u regionu, pogotovo ne protiv Srbije, sa kojom su "naši odnosi možda i najbolji u zadnjih jedanaest godina".

CRNOGORSKI NATO PREMIJER: Nećemo u carinsku uniju sa Srbijom!

Očekuje da se odmah nakon formiranja srpske vlade organizuje uzajamna poseta dva ministra, njegova Srbiji, a srpskog ministra Crnoj Gori.

Informer

Komentarisao je i nedavnu izjavu potpredsednika Vlade Rusije Dmitrija Rogozina, da je ulazak Crne Gore u NATO uperen direktno protiv Srbije, a ne protiv Rusije. 

Bošković je za Tanjug ocenio da je to ustvari bila "više poruka Srbiji, nego Crnoj Gori".

On ističe da ovakvu izjavu Rusije ne može da opravda, niti da shvati, i da je crnogorsko članstvo u NATO-u od najboljeg interesa za samu Rusiju, ako su Rusiji interes mir i stabilnost na Balkanu.

ROGOZIN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Daćemo Srbiji sve što joj treba, a AKO NAS NAPADNE NATO - UNIŠTIĆEMO IH!

- A ako nisu, onda zaista ne vidim zašto bismo uopšte uzimali u razmatranje njihov interes - kaže on i dodaje da se nada da će oni u narednom periodu shvatiti da učlanjenje u NATO apsolutno nije protiv interesa Rusije i "da ćemo ove odnose, koji su sada na najgorem mogućem nivou, podići u narednom periodu - kaže on.

Printskrin

Bošković takođe smatra da je interes Srbije da bude deo NATO i da je put ka Evropskoj uniji značajno olakšan prethodnim učlanjenjem u Severnoatlanski savez.

OSNOVCIMA U CRNOJ GORI POKLANJAJU ZBORNIK PUN LAŽI O SRBIMA: Đetići, stidite li se više ičeg, ZAR VAM NI NJEGOŠ NIJE SVETINJA!

Svedoci smo da u Srbiji ne postoje nedoumice oko toga da li su evropske integracije prioritet zemlje. Dakle, i od vlasti i od velikog dela opozicije vidimo da su opredeljeni ka evropskim integracijama, ali smo isto tako svedoci da evropske integracije teško mogu doći bez prethodnih evroatlanskih integracija. To svakako nećete čuti sa bilo koje adrese, a ja bih voleo da me demantuju i da to bude jedan model koji će negde za kasnije biti moguć - ističe Bošković i dodaje da su nas lekcije iz prošlosti naučile da neutralnost nije baš opcija.

Evo i čime raspolaže junačka crnogorska vojska ako bi krenula na Srbiju!!! 

Istina, specijalne jedinice Vojske Crne Gore važe za veoma uvežbane i moćne specijalce, koji mogu da se mere sa svima u svetu. Pitanje je da li bi i oni hteli da udare na kolege iz Srbije, među kojima su mnogi upravo iz Crne Gore!   

Podsetimo, pre nekoliko godina, tokom velikih poplava u Obrenovcu, upravo je Vojska Crne Gore prva krenula u pomoć bratskoj Srbiji! Evo kako je to izgledalo:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pik

pre 6 godina

100 puta sam reko mene crna govna videti nece nikad od mene dinar necev uzeti

Anka Balkanka

pre 6 godina

Đetići neka ugoste nato gamad kojoj i pripadaju, moje evriće niti dinariće vidjeti više neće!

Bane Kostić

pre 6 godina

Pravih i čestitih Crnogoraca nema-to je mit.Oni su šaka jada i nestaće kao i Makedonija.Daleko im lepa kuća.

Toplica

pre 6 godina

oni bi i govna jeli, samo da im nato zlikovci narede. Daleko ste braco otisli! Zasto ste izgubili cast koju ste vekovima sticali uz nas, zajednickom krvlju?\n

Nenad

pre 6 godina

Netacan citat. Crna Gora kao clanica najjaceg vojnog ssaveza suprotstavila bi se eventualnoj agresiji Srbije na njihovu drzavu.

Xxx

pre 6 godina

Shvatite vise najgora olos sada je na vlasti u CG I zato oprez, preseci I'm svaku mogucnost da mogu koristiti pogodnosti u Srbiji, za sada sto dalje od nas.

AS

pre 6 godina

PAZI GNJIDE M... U MU POLJUBIM. DUŠE IZDAJNIČKE. GDE SE DEDE VAŠE ČOJSTVO? NJEGOŠ VAM SE U GROBU OKREĆE.

Ljubo

pre 6 godina

Ponovo da pojasnim ,mi Srbi smo se obrukali ,kada nismo znali ,hteli ,mogli ,caperak drzave zadrzati ,bandu proterati ,jer njih nema 5 miliona ,vec 650 hiljada ,a od toga vecinaSrba i za Srbiju ...nismo mi ni za atav,mi smo samo da sluzimo mami kraljici ......

zoran

pre 6 godina

oni ne mogu da ratuju ni sa Beogradskom komunalnom policijom.

Nenad

pre 6 godina

Ne znam zašto Crnogorci u Srbiji mudro ćute , kada ih ima više nego u Crnoj Gori . Niko od njih svoje ne kritikuje , zbog ove izjave . Ako smatraju da je Milo u pravu , neka idu u svoju Crnu Goru . Ovde su zauzeli funkcije , a rade protiv Srbije , nečuveno .\n

CombeC

pre 6 godina

Pazi ovog nistu nistavnog , znas li ti , nikogovicu , da svaki vojnik u americkoj vojsci ima puno pravo da odbije ucesce u operaciji koja se izvodi na teritoriji drzave iz koje mu je poreklo , tako da , smrdljivko jedan , svaka drzava , clanica NATO-a ima pravo da odbije ucesce u operaciji koja se izvodi na zemlji porekla .... a , potekli smo svi otale , ti , ja i svi mi zajedno , nikogovicu nikakvi , ni izdajica svoga roda castan nisi , smradu jedan ...\n

CombeC

pre 6 godina

Pazi ovog nistu nistavnog , znas li ti , nikogovicu , da svaki vojnik u americkoj vojsci ima puno pravo da odbije ucesce u operaciji koja se izvodi na teritoriji drzave iz koje mu je poreklo , tako da , smrdljivko jedan , svaka drzava , clanica NATO-a ima pravo da odbije ucesce u operaciji koja se izvodi na zemlji porekla .... a , potekli smo svi otale , ti , ja i svi mi zajedno , nikogovicu nikakvi , ni izdajica svoga roda castan nisi , smradu jedan ...\n

Aleks

pre 6 godina

Nek Srbija udje u NATO, i mir u regionu! NATO članice ne ratuju jedni protiv drugih!

xxdet

pre 6 godina

Majstore jesi li ti prespavao zadnjih 20 godina, ajmo ponovo, od 2000 godine na vlast u Srbiji je dosla peta kolona, nema toga sto za zapad oni nisu cinili. Da je Zapad hteo tada su mogli odmah da prime Srbiju u EU a samim time i u Nato, ali nisu hteli jer ne zele celovitu Srbiju kao drzavu koja se uopste za nesto pita. Srbija u njihovim planovima ne postoji dalje od Beograda ni dalje od Nisa. Cak ni peta kolona to nije smela da preda, a trazeno je mnogo. Ti si izgleda prespavao i casove istorije, pa se ne secas da Srbiji nikada zapad nije dozvolio da ima drzavu stvarajuci Jugoslaviju dva puta plaseci se Rusa i uvaljujuci nam zapadne pse siptare i hrvate a ostale ubedjivao da su nacije pa se sada Srbi medju sobom svadjaju. Prati istoriju, cuvaj Srbiju.

Pik

pre 6 godina

Vidim zato i turska ne prizna grcka ostrava, kako BRD nije jasno da korist od nato ima samo amerika

Milutin Vranjski

pre 6 godina

Сада су као сви у чуду, а од тзв. уједињења 1918. (читај Србија као победница обезбедила црној гори излаз на море јер су до тада имали око само 6,5 км обале код Бара), па преко 1941-1945. када су црногорске усташе секуле дрљевића клали, а црногорски партизани зулум чиниле као "победници" 1945. према србима (где су се највише прославили у "ослобођењу" кућа и плацева по Дедињу и Сењаку), па преко "сисања" пара од Србије, што је ескалирало у фашизацији црне горе према свему српском (увођење црногорског: "народа", "језика", и "цркве), "референдумске независности", па до потпуне и нескривене диктатуре и затирању свега српског! Међу првима су признале лажну државу косово. Сам улазак у нато је управо одијум антисрпства и антирусијанства. За то време од црногорског мафијашког олоша не може поштен свет да живи у Србији. Црногорци су увек били прави окупатори и мрзитељи Србије; Када кажу да Србију "воле" и сете се да смо "један народ" знајте да је у питању само и једино њихов материјални интерес. Црногорство и усташтво су браћа по матери, једнојајчани близанци од језитских мућака. Мислим да је ово сада напкон јасно и последњем политичком недиокритету у Србији?! Или грешим...

miki

pre 6 godina

Usta ti se pozlatila!Svaka ti je reec na mestu Kad njima Njegos Marko Miljanov iserdar Vukota nisu nista nismo im nimi.Samo su zaboravili da je kralj Petar zet kralja Nikole(crnogorskog) a da mu je Aleksandar unuk i da je njemu o

petar

pre 6 godina

IZDAJNICE JEDNE KAKO TE NIJE\nSRAMOTA PRODACES I TVOJU MAJKU ZA OKUPATORE.\n\n

Lucky

pre 6 godina

Nemojte vi porediti najboljeg čovjekovog prijatelja psa koji bi za svog vlasnika i život dao sa ovom crnogorskom bijesnom hijenom.

gambo

pre 6 godina

Zajedno sa Srbijom smo ratovali za veliku srbiju, sad kad je ta ideja izgubljena, zamjerite nam. Od sada ratujemo samo u odbrani nase Crne Gore.

goran Holland

pre 6 godina

Napali bi nas sa svih 150 vojnika??E onda stvarno treba da se ''plasimo''

Boban Kosovska Gracanica

pre 6 godina

Bagro izdajnicka, zasto bi vojska ratovala na Kosovu protiv srba! Pa srbi nisu remetilacki faktor. Vi bi da imate muda trebali da ratujete protiv siptara. Smradu izdajnicki, gadite mi se.\n

Mimi

pre 6 godina

E.moja Srbijo.a mi njima dzabe skolovanje.,lecene itd ...

Dragan

pre 6 godina

e moje budaletine pa nema te ni dron sa cime bi ste ratovali furdo jedna kada vas je srbija nahranila sada bi ste ratovali dubrad

Dragon

pre 6 godina

U Crnu Goru nikada vise na letovanje.Prosle godine sam sa porodicom bio u Kotoru tacnije na Svetom Stasiju gde sam iznajmio apartman koji je drasticno poskupeo kada smo stigli iako je cena apartmanan unapred dogovorena telefonom iz Beograda..Umorni od dugog puta hteli ne hteli morali smo da prihvatimo promenu cene. Dobrodoslicu nam je pozeleo prvi sused sa "Stigli paradajz turisti iz Srbije".Mrznja sa kompanije na vlasti na celu sa Milom Djukanovicem polako prelazi na obican narod sto je zalosno.Sve je bilo onako kako nismo zamisljali i zato smo drasticno skratili nas odmor.Ovog leta idemo negde gde ce ceniti nas i nas novac ,u Crnu Goru ne,hvala nikad vise.

Alfa

pre 6 godina

To,rovare crnogorci po Srbiji.Ima ih više u Srbiji nego u Gori Crnoj.U Gori Crnoj žive,gorocrnci.Crna im je i savestNikad nam nisu bili prijatelji.Ali dolaze na jasle i korto u Srbiju.

ada

pre 6 godina

pa oni vam i beogradu svu politiku vode napolje sa gamadi

oni su jadnici niciji

pre 6 godina

Ratovace protiv Srba? A sta i ko su oni?. Lepo ostavljaju nam brojne taoce u Srbiji. Jedan Srbin 100 crnih, pa da ih se resimo za svagda. Sram ih bilo.\n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija