• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.07.2017

16:53

POKRET SOCIJALISTA: Navikli smo da Janković širi laži - ali proglasiti svoj narod genocidnim - MNOGO JE I ZA NJEGA!

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Navikli smo da Janković širi laži - ali proglasiti svoj narod genocidnim - MNOGO JE I ZA NJEGA!

Podeli vest

Pokret socijalista saopštio je danas da Saša Jankovoić ne propušta ni jednu priliku da ponizi Srbiju

- Navikli smo da Janković širi laži o Srbiji, ali proglasiti svoj narod genocidnim, mnogo je i za Jankovića - ocenjuje PS u saopštenju.

Takođe, Pokret socijalista pita Jankovića da li se "bar malo stidi svog naroda kada izgovara najgnusnije laži o Srbiji i u čije ime priznaje genocid u Srebrenici".

- U ime Srbije nema to pravo - poručuju iz PS.

(VIDEO) JANKOVIĆ PONIŽAVA SRBIJU! Sale Prangija ide u Srebrenicu, KAŽE DA JE TAMO POČINJEN GENOCID!

Lider Pokreta slobodnih građana Srbije Saša Janković prisustvovaće komemoraciji u Srebrenici 11. jula, potvrdio je za regionalnu TV N1 Ćamil Duraković, predsednik Organizacionog odbora za obeležavanje godišnjice.

Janković je gostujući u Insajderu, upitan da li je u Srebrenici počinjen genocid ili je samo ratni zločin, rekao da Srbiju obavezuju presude međunarodnih sudova i da je u pitanju genocid, preneli su mediji.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 6 godina

Koliko ja znam genocid je kada jedna drzava donese odluku na najvisem nivou, da unisti jednu naciju, i to svim silama provodi u delo, kao sto je Hitler hteo i sve radio da unisti Jevreje, a to Srbija i republika Srpska nije ni iz bliza radila, ne razumem nase politicare zasto prihvataju taj termin genocid, to je samo nametnuto, da bi zlocinci NATOa opravdali bombardovanje Srbije, da bi citavom svetu pokazali sta oni mogu, jer tada nije bilo nikoga ko bi mogao da im se suprotstavi, najvece zlo ovog sveta je Amerika

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija