• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2017

20:00

ČIST FAŠIZAM! PAJTIĆ SEBE DOŽIVLJAVA KAO ELITU, A SVE DRUGE KAO NIŽU RASU: Analitičari zgroženi skandoloznim ispadom bivšeg šefa DS!

Politika

ČIST FAŠIZAM! PAJTIĆ SEBE DOŽIVLJAVA KAO ELITU, A SVE DRUGE KAO NIŽU RASU: Analitičari zgroženi skandoloznim ispadom bivšeg šefa DS!

Podeli vest

U intervjuu za "Dojče vele" Bojan Pajtić najstrašnije izvređao srpski narod... Radun: On sebe doživljava kao elitu, a sve ostale kao nižu rasu

Bojan Pajtić, propali lider Demokratske stranke i bivši predsednik Vlade Vojvodine, po svemu sudeći je načisto odlepio!

Pajtić je, naime, u intervjuu za nemački "Dojče vele" najstrašnije izvređao sve građane Srbije koje je proglasio glupim i tupim!?

Sram te bilo

Doskorašnji šef demokrata poručio je opoziciji u Srbiji da ne računa na 'glupe Srbe', već da radikalno udari i izazove haos u državi!

A Maćićka bi da bude gradonačelnica Beograda!

Šminkerka Jelena Maćić, koja je poznata po tvitovima u kojima je pozivala na ubistvo Aleksandra Vučića i vešanje svojih političkih neistomišljenika, objavila je na Tviteru da će se kandidovati za gradonačelnika Beograda (!?).
"Ok! Spičilo me prosvetljenje! Kandidovaću se za gradonačelnika Beograda. Ja Beli nisam. Nije performans u pitanju. Hoću da ih zakucam! Skupština grada Beograda bila bi sastavljena samo od predsednika opština izglasanih direktnim izborom! Svi ostali uzaludnici? Paljba! Sve ravne krovove Beograda pretvorila bih u bašte. Pa da se ima povrće... jer može! Dvadeset centimetara zemlje folija ispod! Berlin uradio!", napisala je u seriji tvitova vidno inspirisana Maćićka.
Nju je odmah na Tviteru podržao Janko Veselinović, bliski saradnik Dušana Petrovića!

"Mi više nemamo ni predsednika vlade ni predsednika države, mi imamo Vučića. Zato govorim opoziciji da je vreme za radikalno drugačiji pristup, za delegitimizaciju kvaziinstitucija i kvazidemokratije u Srbiji jer ovakav režim može jako dugo trajati... Naivno je verovati da će osiromašenom i zatupljenom narodu pući film i da će se sam dići protiv režima", rekao je doslovce Pajtić u intervjuu za "Dojče vele".

Pajtić je očigledno "zaboravio" da je Srbija osiromašila baš u vreme dosističke pljačke zemlje, dakle u vreme kada je on bio deo vlasti.

Zaboravio je i da je, na primer, dok je on bio predsednik Nadzornog odbora državne Razvojne banke Vojvodine, reketašu Aleksandru Rodiću dat kredit od čak tri miliona evra, koje on nikada nije vratio!

I dok sam Pajtić nije hteo da govori za Informer, potpredsednik SNS Miloš Vučević kaže da Pajtić mrzi sopstveni narod jer "više ne naseda na marketinške trikove bivšeg dosovskog režima".

- Zatupljen si ti, Pajtiću, od silne vlasti i moći koju si imao, pa ne možeš da se pomiriš s činjenicom da ti je prošlo vreme. Sram te bilo! - poručio je Vučević Pajtiću.

Na pljačkaške pohode Pajtića i njegovih saradnika podseća i politički analitičar Dragomir Anđelković.

- Pa mi smo svi osiromašeni upravo zahvaljujući vladavini DS i svemu onome što su radili posle 5. oktobra. Posle NATO agresije, dobili smo jednu veliku NATO pljačku države čije posledice i dan-danas osećamo... - kaže Anđelković i dodaje da je sramno što Pajtić za sopstveni narod može i da pomisli, a kamoli izgovori da je "zatupljen".

Priželjkuje haos

S njim se slaže i njegov kolega Branko Radun, koji ocenjuje da bivši lider DS očigledno priželjkuje haos u Srbiji.

Mrzi sopstveni narod
Zatupljen si ti, Pajtiću, od silne vlasti i moći koju si imao, pa ne možeš da se pomiriš s činjenicom da ti je prošlo vreme. Sram te bilo!
Miloš Vučević, potpredsednik SNS

- On žarko želi radikalizacije stanja u zemlji. Izašao je iz parlamenta, nema više zapaženu funkciju i zato sada poziva opoziciju na drastične metode. To je besmisleno jer protesti moraju da imaju jako opravdanje da bi im narod verovao, a ne samo ono: "Ajmo na ulicu, ne sviđaju nam se rezultati izbora" - kaže Radun.

Njemu posebno smeta što Pajtić, Saša Janković i ostali 'lideri opozicije' potcenjivački gledaju na sopstveni narod.

- Oni za sebe smatraju da su elita, imaju takav nadmeni stav, a ostatak Srbije posmatraju s visine, kao na nižu rasu, manje vrednu... To je skandalozno! - zaključuje naš sagovornik. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milann

pre 6 godina

To je onaj sto na Brijunima slavi Oluju, zasto ikoga cudi?

Marija

pre 6 godina

Svi vlstodrsci putuju po svetu na racun siromasnih gradjana Srbije. Jedni na Brijune, drugi u Nemacku a neki na bliski i daleki istok Ameriku i sl., A sve to placamo mi gradjani koji nemozemo godinama da otputujemo negde,Svi su oni slicni i isti nedajte se zavarati.

PETAR 1

pre 6 godina

mi narod, jesmo bili glupi kad smo na vlast doveli zute i pajticevce. Ali prelezalismo decije bolesti i sad smo normalni, imamo prijatelje, ne kradese od naroda bezdusno i sto je najvaznije oteralismo budale.\n

Sofija S

pre 6 godina

Pajtić i cela ta samoprozvana elita se pokazala kao grupa kriminalaca, reketaša, lopova i onda on sedne i nazove narod zatupljenim. Sve vas treba us.... motkom bre!

maki

pre 6 godina

Jel to ona elita sto je krala od bolesnih u Beceju? Da. To je ta elit kojoj pripada Pajtic.

branko1

pre 6 godina

Jeste ali je ne potcenjuj.Vidiš da će tvorcu Ideologu I osnivaču" vise klase", ovi poniznici podići spomenik.Pa žuti normalno reaguju.Ako ti skidas gaće, dobićeš ono što ti sleduje

Janko

pre 6 godina

On je elita po kradji i aferama. Zato je i propao politicki.

kosta

pre 6 godina

Narod je na svojoj kozi osetio cenu njegove vlasti

Polke

pre 6 godina

Pajtić je potpun o otupeo od prevelike vlasti i moćei koju je uživao i nije u stanju da se pomiri sa činjenicom da je to prošlo vreme. Ovog pljačkaša Srbije treba da je sramota što sa omalovažavanjem govori o svom narodu.

dina

pre 6 godina

Ma odlepio...kljuka se steroidima,sta drugo i ocekivati.

Steva

pre 6 godina

Pajtić mora da odgovara zbog ovih gnusnih izjava.

farisejski

pre 6 godina

Pa taj isti zatupljeni narod je glasao i za DS...Pajticeva zahvalnost na visokom nivou.

Misko

pre 6 godina

Pa, kada citam komentare, mogu da poverujem o cemu on prica

Zverko

pre 6 godina

Hahaha ladno nisu ukapirali tvoj komentar i izlupali ti pluseve. Neprocenjivo

zora

pre 6 godina

Elita koja ima istu namenu kao moja krpa za ribanje poda. Plasim se samo da bi mi pod ostao prljav.

zeljko

pre 6 godina

Iskompleksirana dijabola, nemam komentara za njega...

Simic

pre 6 godina

Bas mi je on elita. Bagra najobicnija. Obogatio se za vreme vladavine DS-a i sad misli da je mnogo pametan. Nikome nije dogorelo do zore pa nece ni njemu.

Rabren

pre 6 godina

Jel mu Vučić kriv što nije predsednik svoje partije?

Katarina

pre 6 godina

Jedino glupo i tupo je ovde sam Pajtic-propali politicar koji ne predje ni cenzus, jos uz to ne prihvata poraz pa onda "oplete" kao najgori primitivac po svom narodu i svojoj zemlji.

Car

pre 6 godina

Njemu bi bio kompliment kada bi ga neko nazvao NATO FASHISTOM. Cinjenica je da je doticni fashistima samo podguzna muva

Milos

pre 6 godina

Svaka rec je suvisna! Pajtic takvim izjavama opisuje samo sebe!

brstina

pre 6 godina

Krajnje je vreme da Pajtic odgovara za svaki dinar i svaku malverzaciju.

boki

pre 6 godina

Zato i jeste tamo gde je sada,na pijaci a i tamo neće dugo jer će ljudi skontati da ima dugačke prste.

dddd

pre 6 godina

Pajticu je mesto u zatvoru jer je lopov i kriminalac!

deka mika

pre 6 godina

Seknd hen elita,koja je ostalo posle isušivanja žute močvare u Srbiji ne mogu da sakriju nemoć i nebitnost za Srbe pa na ovakav način i pričaju.Jedino su gori od njih su oni koji ih još uvek podržavaju.

Laza

pre 6 godina

Tako se ponašao dok je bio na vlasti gazio je narod i besomučno ih pljačkao i otimao od njih navikao je čovek da ponižava narod.

Boban

pre 6 godina

On je sve luđi i ovakvo ponašanje je za svaku osudu navikao je da gazi i ponižava narod koji je on godinama pljačkao!!

danilo

pre 6 godina

Nije mi jasno zasto ovom Pajticu mediji daju paznju, on je sarlatan koji je opljackao Srbiju, treba ga zatvoriti.

Bane

pre 6 godina

Bio je i ostao ljigav... Jedan od najvećih vojvodjanskih lopova!

3332221

pre 6 godina

Veoma je neprijatno, razdvajati ljude na različite klase, pa nismo u srednjem veku.

danilo

pre 6 godina

Sram da ga bude obogatio se na racun naroda, opljackao i otimao i sada drzi moralne predike, olos je blaga rec za ovakve ljude.

Anka

pre 6 godina

Pjtić je unizio Srbiju, potrošio budžet države na sumnjive poslove, prezadužio je i time pokazao da mu nije stalo ni do Srbije ni do građana Srbije.

Ivona

pre 6 godina

Dzibersko ponasanje i izrazavanje! Taj isti "zatupljen" narod mu je bio dobar dok je glasao za dosovsku elitu!Fuj

Saska

pre 6 godina

Za ovakvo vredjanje gradjana za pocetak Pajticu oduzeti akademsko zvanje i zabraniti da predaje nasoj deci.

Dejan

pre 6 godina

Sramota!Kvazielita da se povuce iz javnog zivota Srbije , cisto da nezagadjuje prostor.

marko

pre 6 godina

Propali političar, čovek kome ništa nije sveto. Sad mu je i narod kriv.

fikus

pre 6 godina

Njega treba debelo krivično preispitati za sve malverzacije koje je godinama činio, pa da vidimo onda tu "elitu" na delu. Heterlend se ne zaboravlja.

Novosađanka

pre 6 godina

Ko je meni bio premijer u Vojvodini, ne mogu da se nakajem.

Dare

pre 6 godina

Pajtić je zaista daleko od elite,mislim da ponižavanje naroda mu uopšte nije bilo potrebno ali to je njegova sramota.

Dex

pre 6 godina

Vređanjem sopstvenog naroda Pajtić je svoje pokazao,on sve što je znao je da pljačka sopstveni narod,sramota od čoveka.

sakili

pre 6 godina

Pajtic je jedan u nizu lidera Ds-a koji su Srbiji sami zlo naneli.

Milan

pre 6 godina

Narod je jasno na izborima rekao sta misli o Pajticu i njegovim drugarima. Tako da on moze da prica gluposti do sutra.

Mrki

pre 6 godina

Za Pajtica bi bilo bolje da se povuce iz politike sa obzirom da nema cime da se pohvali dok je bio vlast.

Saska

pre 6 godina

Nagledala se Srbija ovakvih, poput Pajtica, naslusala se njihovih izjava i napatila se godinama zbog njihovog pljackanja. To vreme je proslo, moze samo da ih bude sramota, ako uopste imaju srama.

Andrija

pre 6 godina

Pajtić je dno dna sram ga bilo ojadio je RBV i uzeo milione od države

Vodolija

pre 6 godina

Njegovo vreme je prošlo i on se više neće vraćati na vlasti , video je narod šta su radili 12 godina.

Nina

pre 6 godina

Nazalost od Pajtia se nista pametno ne moze ocekivati

BgCar

pre 6 godina

Pajtic polazi od sebe , on je bio spahija u Beogradu i pokrao bozje kljuceve.

brane

pre 6 godina

Čovjek ima više problema a ja mislio da je samo u jednom.

milance

pre 6 godina

Seljak iz Kovacice prica o glupim Srbima, pa on je sramota l;judskog roda a ne Srba.

aca

pre 6 godina

Od kada je na Brionima slavio Oluju,mene od njega vise nista ne iznenadjuje.

Stojkovic

pre 6 godina

Moze on da sanja ponovo peti oktobar, ali narod je sazreo i nece da pravi takve greske. To ga verovatno iritira i dovodi do ludila.

jova

pre 6 godina

Pajtić je demon,i Bibliski nepismen čovek,on nezna kao demon da je umni degenerik,tako ga vide Bibliski pismeni ljudi, i kao takav je nesposoban da doprinosi društvu napredak, već samo zlo, i uništenja čega se dohvato to je i pokazao,kada su Demoni Srbije bili na vlasti. pogledajte Uništene fabrike u svim opštinama Srbije,to je pamet i znanje Pajtića i njegovih demona saradnika.nadamo se da je za svoj rad,on i njegovi demoni zaslužili robiju a posle i pakao to mu negine.

Aca

pre 6 godina

Bili smo mu dobri dok nas je pljačkao, sada kad para nema više onda smo mu kojekakvi.

Sava

pre 6 godina

Cim neko na lak nacin , bez truda i rada , prevarom , dodje do velikog novca misli da je elita....daleko si ti Pajticu od elite...blizi si zatvoru.

Miroslav

pre 6 godina

Ko elita...Pajtic .....povraticu....to je sujetan covek koji kada se razbesni ne zna sta radi...2012 iz besa sto je SPS usao u vladu sa SNS-om njegova vlada je donela odluku da prestane rad svim zamenicima pokrajinskih sekretarima , a odluka je bila doneta po hitnom postupku, a vazila je od prethodnog dana...znaci unazad...i to u vreme dok su neki ljudi bili na godisnjim odmorima i nisu ni znali da im je prestao rad !

paramonte

pre 6 godina

Toliko je ogranicen,da ne moze da shvati da on nema ni E od elite.

Ana MArija

pre 6 godina

Ponižavanjem drugih, Pajtić pokazuje koliki kompleks niže vrednosti ima!

BIBI

pre 6 godina

Pajtić pokazuje zašto DS nije više na vlasti niti će ikada biti . Narod su obmanuli i ponizili i to nikada niko zaboraviti neće!

Buki

pre 6 godina

Uvek je on nas podcenjivao , samo je sada javno izgovorio!

lkhl

pre 6 godina

Mulj naše politike pokušava da ispliva na površini, ne shvata da je potonuo, dno je.

TheDarkoyobo

pre 6 godina

Sada će on da se javi i sa neke egzotične destinacije, sav pripllanuo i da na sličan način izvređa građane. Posle se neko čudi što im je podrška u narodu zanemarljiva.

marko

pre 6 godina

Covek jos boluje od zutizmateske neurolske bolesti koja napada mozak ... jedan od simptoma je i kompleks vise vrednosti, odsustvo realnosti , lepljivi prsti ...

Dragan

pre 6 godina

Ocekivano od pajtica-namerno ispisanog mailim slovom.

stojko

pre 6 godina

Hapsi zutu gamad, dosta vise sa bolesnicima, zna se gde im je mesto ili ludara ili bukagije.

Vera

pre 6 godina

Ne znam zasto se iscudjavate. Pa to je Pajtic glavom i bradom, oduvek.

Hedona

pre 6 godina

Pajtić je definitivno izgubio kompas, kako može da se pojavi u javnost i ovako nešto da priča Pa građani vas ne žele jer ništa uradili niste samo ste stavljali novac u džep.

jataganac11

pre 6 godina

Narod vec zna da je ovo jedino pravo lice licemera Pajtica.

sonja ilic

pre 6 godina

Pajtic bez imalo stida vredja ljude koji rade nesto za ovu zemlju za razliku od njega koji je opljackao.

Jasmin MM

pre 6 godina

Uskorto ce i on odgovarati pred sudom za sve one kradje srpskog naroda.

Tutko LO

pre 6 godina

On jednostavno mora da vrati sve one narodne novce koje je pokrao i plus da snosi sankcije zbog tih kradja.

vuk020

pre 6 godina

Pajtic je opljackao Vojvodinu i morace da odgovara za to.

Jovana

pre 6 godina

Sram da te bude Pajticu! Kompleksasu vise vrednosti!

ZNastasic1

pre 6 godina

Očigledno je žuti mozak prolupao skroz pa Pajtić priča neverovatne gluposti.

Mikac

pre 6 godina

Pa mi imamo Vucica zato sto si ti prost i nesposoban. Da si nesposoban pokazujes sam jer i dalje se drzis drzavne sluzbe jer za drugu nisi.

Jana

pre 6 godina

Ta urbana prepotentna kvazielita koja svoj narod dozivljava kao neuk nizi stalez.

Vasko

pre 6 godina

Detaljno sam procitao njegovu izjavu i ja uopste vidim sta je pogresno rekao i kakvu je neistinu izrekao. A to sto vecinu istina boli, to je nesto drugo.

Ilija

pre 6 godina

Pajticu, zuti pljackasu,razbojnice,elitisticki akademski profesore, imas li imalo savesti i obraza i da li mozes mirno da spavas ?

Mikica

pre 6 godina

Sramota i bruka vređati svoj narod na takav način .

sandra

pre 6 godina

U pravi je Pajtic bice on elita ali u zatvoru.

FF

pre 6 godina

Pajtić je u potpunosti ne bitan, i niko više i ne sluša njegove izjave.

mala

pre 6 godina

Pajtic ne moze da se pomiri da ga narod vise ne zeli na nekoj visoj poziciji, pa sada plkuje na sve strane i vredja sve okolo.

Goran

pre 6 godina

Stav zute kvazi elite ih je doveo do ovde, tako da je sve receno.

rajkovic

pre 6 godina

O kojoj eliti Pajtic moze da prica. Sigurno elita u Cz-u...

Moma

pre 6 godina

Pih, pa kao da je ovo nesto novo?! Srbija se grozi upravo takvih..

Stex

pre 6 godina

Tako se ponasa jedan profesor Novosadskog univerziteta i da je primer studentima,sta reci nego sramota.

Mile

pre 6 godina

Zato je i propao DS, zato što su sebe doživljavali kao višu rasu i potcenjivali sve ostale.

Joca

pre 6 godina

Ovaj čovek je davno prošlo vreme, ne znam što se o njemu uošte i polemiše.

sanja

pre 6 godina

Neki ljudi svasta sebi dopustaju, Pajtić vise ne zna sta govori.

Marko

pre 6 godina

Zuti izgubili kompas i razum,plase se da ih ne stigne pravda za sve sto su radili.

Stefan

pre 6 godina

Nije to ispad...to je Pajtic. Ponizavao je gradjane dok je bio na vlasti...gledao ih u lice dok ih je pljackao

Dejan

pre 6 godina

Da je narod pametan pokazao je tako sto je tebe i takve kao ti zbacio sa vlasti i oterao u raspalu opoziciju

DanicaG

pre 6 godina

Pajtic je odavno izgubio osecaj za svoj narod i postovanje prema drzavi u kojoj zivi,a koju je poharao dok je bio navlasti...sramota

Marko

pre 6 godina

Ništa čudno...elita su kod nas i Stanija,Soraja...i ostali slični njima!

Jelena

pre 6 godina

Macicka pije ili se drogira,ali njene izjave su svakako necim izazvane,nekim opijatom.

Jova

pre 6 godina

Narod jeste bio glup cim je dozvolio da Pajtic i slicni njemu vladaju i pljackaju ovu zemlju.

Mihajilo

pre 6 godina

Uvek je Pajtić bio nadmen, ali sad je u potpunosti otkrio svoje pravo lice. Njemu ne valja narod, čiji je i on deo!

božo

pre 6 godina

dao je intervju za PARE jer jedino tako može da zarađuje.bog sve vidi.

Petar

pre 6 godina

Za njega se zna kakav je ali sto je kada vecina robuje manjini i koja tu vecinu odrzava u zivotu da bi mogli sto duze robovati tim robovlasnicima.Moze li se drugacije kvalifiko vati odnos roboposlodavaca u Srbiji.Mozda je to novi oblik fasizma jer su te firme pravi radni logori.

vladbgd

pre 6 godina

Svi oni iz DS-a su sebe proglasili "elitom", da bi sakrili da su potomci Brozovih komunista, boraca i saboraca

petar

pre 6 godina

pa sad pocinju da postaju jasna sva njegova letovanja u lijepoj ti njegovoj .A koji mesec tamo ce ici i Sanda jer majka ie uvek sigurna o otac i djene djene

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka
opravdano odsustvo?!

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka

Suđenje Ivanu Jovanovuću (49) iz selja Voljčinca kod Žitorađe optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Mile Novaković (81), bivši direktor niške tekstilne firme „Niteks“, odloženo je danas pošto je okrivljeni posredstvom advokatice sudskom veću Osnovnog suda u Nišu dostavio izveštaj lekara u kome se navodi da ne može da prisustvuje ročištu zbog operacije kuka. Nastavak suđenja zakazan je za 4. jul.

18.04.2024

14:32

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija