• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.07.2017

07:38

MIHAJLOVIĆ: Dosta je ubijanja žena!

Politika

MIHAJLOVIĆ: Dosta je ubijanja žena!

Podeli vest

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović apelovala je, povodom ubistva žene u novobeogradskom Centru za socijalni rad, na institucije da pojačaju kordinaciju i rad na resavanju problema nasilja u porodici istakavši da nijedna žena više ne sme da trpi nasilje

- Jako me je potresla, kao verujem i celu Srbiju, vest da je jedna žena ubijena u Centru za socijalni rad pred svoje troje dece od strane muža nasilnika, koji je već bio u zatvoru zbog nasilja i za kog se znalo da je nasilnik. Ovo je ozbiljan društveni problem koji se tiče svih nas - izjavila je Mihajlovićeva, koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost .

Ona je povodom poslednjeg u nizu ubistava žena, naglasila da država donosi dobre zakone koji se primenjuju, ali i apelovala na sve institucije da koordinisano rade.

- Nijedna žena više ne sme da trpi nasilje i bude ubijena, dosta je. Zato apelujem na sve institucije da pojačaju koordinaciju i još delotvornije rade na rešavanju ovog problema koji pogađa celo naše društvo - dodala je Mihajlovićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija