• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2017

13:02

(VIDEO) SPECIJALNA EMISIJA NA TV PINK, STRUČNJACI SAGLASNI: Rodiću plati porez i prestani da GLUMIŠ ŽRTVU

Politika

(VIDEO) SPECIJALNA EMISIJA NA TV PINK, STRUČNJACI SAGLASNI: Rodiću plati porez i prestani da GLUMIŠ ŽRTVU

Podeli vest

Jutarnji program televizije Pink posvećen je brutalnim napadima na tu televiziji koji su kulminirali peticijom za oduzimanje nacionalne frekvencije koju je započeo propali dosovski kandidat i bivši zaštitnik građana Saša Janković...

12.54 - Advokat Borivoje Pajović je govoreći slučaju utajivača poreza Aleksandra Rodića objasnio da utaja poreza podrazumeva bilo koji način prikrivanja prihode u nameri da izbegne plaćanje poreza, prijavi netačne podatke ili ih prikrije.

Za utaju poreza do 150.000 dinara je zaprećena kazna do pet godina zatvora, a za veće iznose 10 godina zatvora, rekao je Pajović navodeći da je plaćanje poreza moguće izbeći samo mahinacijama.

printscreen

- Ko izbegne plaćanje poreza njemu je mesto u zatvoru. Rodić treba da bude srećan jer mu je račun blokiran, ali nije iza brave - rekao je Pajović i dodao bi Rodić dobio maksimalnu kaznu od 10 godina za utaju poreza. 

Poreska utaja je u Srbiji minimalno sankcionisana, napomenio je on i dodao da je neshvatljivo je neko ko duguje toliko poreza i godinama se taj iznos gomilao, ne bude procesuiran. 

Kada je nekome račin bolkiran, on je ne može plaćati dobavljače ili radnike, objasnio je Pajović i dodao da poreska uprava može odblokirati u specifičnim situacijama.  

12.36 - Marketinški stručnjak Nebojša Krstić objasnio je da je situacija sa potpisivanjem peticije protiv TV Pink dosta paradoksalna.

- Ima tu dosta paradoksalnih i zbunjujućih stzvari. Imate osnovnu stvar da je Kurir pre malo više od mesec dana dočekao predsednika Srbije kao čoveka koji će da spase Srbiju. Nakon toga on se pretvara u diktatora. Postavlja se pitanje kako je Vučić za mesec dana postao od najboljeg, najgori čovek. Sve vreme se pojavljuje i priča da Adria media grupa duguje porez. Čudno mi je, da od trenutka kada se ta priča pojavljuje, Vučić postaje kriminalac i diktator. Onda postajem, kao čitalac, sumnjičav - rekao je Krstić i dodao:

- Imate sada ljude koji odjednom znaju da Kurir ne duguje pare. Imate među njima ljude koji su do nedavno cepali taj isti tabloid. Sve je to jedan ozbiljan paradoks. Ako ste građanin teško ćete se snaći, ali će vam svakako izazvati sumnju.

printscreen

On je istakao da niko ne sme da bude povlašćen kada je reč o plaćanju poreza. 

- Uopšte ne postoji mogućnost da neko bude izuizet od plaćanja poreza. Miriše mi da ovo nije uslovljeno da se bude demokratski opredeljeno, već da se stvar o dugovanju poreza spinuje, i da se priča preokrene - objasnio je Krstić.

Krstić je dodao da se sve radi smišljeno, i da političkim protivnicima odgovara Kurir.

- Ima tu raznog sveta koji podržava ovu situaciju. Ima i političara. Oni od medija koji mu ne odgovoaraju traži da se ukinu, a štiti one medije koji mu trenutno odgovaraju. Ne može da se traži ukidanje medija, pošto je to automatski cenzura. Ne možete tražiti ukidanje. Ukoliko ste ugroženi od strane nekih medija možete da ga tužite i žalite se, a ne da napišete peticiju da se potpisuje za ukidanje TV Pink, recimo - dodao je on.

12.18 - Direktor Srpskog Telegrafa Saša Milovanović, sledeći gost u studiju Pinka, rekao je da je začuđen stavom Saše Jankovića koji je stao u odbranu hrvatskog reketaša Rodića.

- Janković dobro zna da se porez plaća u svakoj zemlji i da njegove izjave štete ovoj zemlji, on je toga dobro svestan i tim gore - rekao je Milovanović.

printscreen

On je potom napravio paralelu i upitao šta bi se desilo da predsednik Vučić zatraži da se ugasi, recimo, N1 ili list Danas.

- Pa njega bi razapeli! I to je ta klasična zamena teza - da je jednima sve dozvoljeno a da drugima nije ništa - dodao je Milovanović.

12.03 - Nikola Sekulić, advokat, osvrnuo se na pravne aspekte i posledice utaje poreza.

- Ako je iznos koji se izbegava platiti viši od 500.000 dinara, onda je kazna do pet godina zatvora. Ako je iznos veći od milion, onda je kazna od jedne do osam godina zatvora i plus novčana kazna. Iznad toga, po zakonu je predviđena kazna od tri do deset godina zatvora - objasnio je on.

On je objasnio i u kojim slučajevima država kreće u prinudnu naplatu.

- Svakom rešenju o poreskoj naplati prethodi poreska istraga. Utvrdi se da li je porez plaćen u roku, u kolikom iznosu, to sve naravno mora da prati određene dokumentacija da bi se proverilo da li je došlo do zloupotrebe... - naglasio je on.

printscreen

On je podsetio da je plaćanje poreza u svakoj evropskoj državi obaveza koja se podrazumeva.

- Izmirivati svoje obaveze je civilizacijska tekovina i svako onaj ko ne plaća porez pre ili kasnije doći će pod udar države. Jer, niko od nas nije jači od države - podvukao je Sekulić.

11.50 - Nakon pauze, sledeći gost u studiju TV Pink je glavna urednica Studija B Ivana Vučićević.

Ona je istakla da televizija Studio B redovno plaća svoje poreze, uključujući i 10 miliona na mesečnom nivou za porez na doprinose kao i PDV i zapitala zašto ista pravila ne bi važila i za druge.

Upitana da prokomentariše zahteve za ukidanjem televizije Pink, Vučićević je odgovorila:

- Zar je moguće da Saša Janković i svi ti politički lideri iz opozicije podržavaju da se ne plaća porez?! Pa kakvu to poruku šalje?! Ako se ne plaća porez, nema ni javnog sektora u jednoj državi - rekla je ona.

printscreen

On je naglasila da je država konačno pokazala da svako mora da plati porez.

- Poreska uprava je jaka i važna institucija u ovoj državi. Ovde se stalno piše da je ovo pokušaj zabrane Kurira što je potpuna zamena teza - dodala je Vučićević.

10.39 - Politički analitičar Dejan Vuk Stanković treći je gost specijalne emisije na televiziji Pink posvećenoj pokretanju peticije za gašenje te televizije.

On je objasnio da Saša Janković i Bojan Pajtić imaju jasan politički interes da se udruže sa Kurirom.

- Jasno je sprega između skupa medija u kojima je Kurir najglasniji, i poraženih političkih snaga - rekao je Dejan Vuk Stanković.

On je podsetio da su se svi sadašnji zaštitnici Kurira koliko do juče sablažnjavali nad pisanjem tog lista.

- Najavljujući zabrane i progone oni jasno pokazuju autoritarni karakter - podvukao je analitičar i dodao:

printscreen

- Televizija Pink ne ugrožava ničiji slobodu i svako može da ako mu se to ne dopada može da gleda druge televizije ili čita druge novine - objasnio je Dejan Vuk Stanković.

- Ako dozvoljavate da Kurir piše šta god hoće, zašto je onda problem da i drugi imaju drugačiju uređivačku politiku - konstatovao je analitičar i objasnio da je sprvođenje zakona upravo suprotno diktaturi.

10.22 - U studiju TV Pink u okviru specijalne emisije 'Mafijaški napadi na TV Pink' je ekonomista Miladin Kovačević.

On je naglasio da je plaćanje poreza elementarna kategorija bez koje ne bi bilo ni države ni društva.

- Elementarna i osnovna stvar je plaćanje poreza, i to je nešto iz čega ne može da bude izuzet niko - objasnio je Kovačević.

Na pitanje kako komentariše zamenu teza po kojoj takozvani borci za slobodu medija zalažu za ukidanje medija, Kovačević je primetio:

- Poreska pitanja nisu pitanja javnosti. U Nemačkoj nikada nećete doći na medije ako je pitanje funkcionisanje poreskog sistema. Doćićete u medije jedino ako niste platili porez - naveo je Kovačević.

printscreen

On je naglasio da nikako ne treba mešati pitanje slobode medija i pitanje funkcionisanja poreske administracije.

- To su babe i žabe - metaforički je objasnio Kovačević.

10.06 - Nakon pauze nastavljena je specijalna emisija na TV Pink.

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević i dalje je gost emisije koju vodi Gordana Uzelac.

- Aleksandar Rodić duguje tri miliona evra poreza. Te pare ukrao je od naše dece, od naših bolnica, od naših puteva, od naših penzija i plata u javnom sektoru - nastavio je Vučićević obrazlaganje Rodićeve paramafijaške hobotnice.

- Ovde je pitanje sprovođenja zakona. Vučić je diktator samo zato što ne pristaje da neko ne plati porez - naveo je Vučićević. 

Šta sve Rodić duguje državi

* 132.000.000 dinara - neplaćen PDV u firmi "Kurir-info" od 2013. do 2015.
* 107.000.000 dinara - neplaćen porez na dobit od 2010. do 2015.
* 73.716.062 dinara - obračunata kamata na poreski dug do juna 2017.
* više od 10.000.000 dinara - obračunata kamata do danas
* više od 120.000.000 dinara - poreska utaja u tri Rodićeve ćerke-firme, istraga u toku

Vučićević je potom analizirao sa kim se to sve udružio Aleksandar Rodić.

- Sa Bojanom Pajtićem, čija je pokrajinska vlada ukrala pare od dece sa posebnim potrebama. Sa Sašom Jankovićem koji nikada nije bio zaštitnik građana već zaštitnik samog sebe... Sa Zoranom Živkovićem - pa zar treba trošiti reči na Zorana Živkovića. Sa onim kvazi novinarem Dejanom Anđusom, koji je reketirao biznismena - pojasnio je Vučićević i konstatovao:

- Udružilo se kuso i repato sa jednim ciljem - da sruše Aleksandra Vučića - rekao je glavni urednik Informera.

09.34 - Prvi sagovornik u studiju Pinka je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

On je na samom početku, komentarišući činjenicu da gazda reketaškog Kurira duguje više od tri miliona evra za porez, dok sa druge strane žuti cenzori traže zabranu Pinka, ocenio je da je u Srbiji na delu čist medijski fašizam.

- Oni brane bezakonje. Oni pokušavaju da kažu - Rodiću ne treba da se plati porez, a Pink koji plaća porez treba ugasiti. Pa to je strašna zamena teza - rekao je Vučićević.

Vučićević je ocenio da je pokretanje peticije za ukidanje Pink - šizofreno.

printscreen

- Budi ti Rodiću novinar ako znaš svih 30 slova... Budi šta hoćeš, ali plati porez - konstatao je između ostalog glavni urednik Informera.

On je podsetio da je u vreme dosističkog provizorijuma, porez bio dogovorna kategorija.

- U vreme dosista, nisi morao da plaćaš porez, ako se dogovoriš. Sada to ne može! I zato je Aleksandar Vučić diktator! - ocenio je Vučićević uz ocenu da Aleksandar Rodić ima samo jednu ideologiju - novac.

- On funkcioniše kao džuboks. Ubaciš novac i on svira. I zato je ovolika panika - podvukao je Vučićević.

On se osvrnuo na zahtev Saše Jankovića da se ugasi najgledanija srpska televizija.

- To je diktatura! Kad hoćete da ugasite medije koji vam nisu po volji. Oni hoće da dođu na vlast i da zabrane sve koji im se ne sviđaju. Tako oni zamišljaju demokratiju - istakao je Vučićević i dodao da bi Janković da štiti poreske kriminalce.

- Sada vidimo šta bi on uradio da je došao na vlast, ne daj bože! - naglasio je glavni urednik Informera.

printscreen

Kako su najavili iz TV Pink, deo specijalne emisije biće posvećen i brutalnim napadima reketaškog Kurira na vrh države.

RASKRINKANA JOŠ JEDNA GNUSNA LAŽ REKETAŠA RODIĆA: Kurir izmislio izjavu predsednika UNS o blokadi AMG!

Kako su naveli, razlog ovome jesu permanentni napadi koje „mafijaške grupacije“ imaju prema Televiziji Pink koja pokušava da se poštujući sve kriterijume, redovnog i revnosnog izveštavanja, izbore sa onima koji pokušavaju da zapuše usta običnom građaninu, uzimajući njihov novac za svoje potrebe.

Između ostalog, direktor Adria Medija Grupe Aleksandar Rodić već više od mesec dana vodi kampanju u svom listu „Kurir“ u kojoj napada, kako predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tako i medije čija uređivačka politika mu nije potaman.

Cilj ovih napada je da se, ako je ikako moguće, izbegne plaćanje poreza u visini od 450 miliona dinara, a koje je, samim tim što odbija da ih vrati, oteo građanima Srbije.

DRŽAVA REAGOVALA, REKETAŠ DOLIJAO: Otkrivamo šta sve Rodić DUGUJE OD POREZA!

S obzirom na to da se stav pojedinih medija ne dopada ni njemu ni njegovom pajtosu, bivšem zaštitniku građana Saši Jankoviću, preko društvenih mreža pokrenuli su peticiju, koja poziva da se Televiziji Pink oduzme nacionalna frekvencija.

U okviru ovog kriminalnog zahteva Televizija Pink će sutra od osam časova emitovati program posvećen aktuelnim dešavanjima i pokušaju da se demokratska reč ugasi od strane „mafijaške grupacije“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilicaG

pre 6 godina

Odakle njima pravo da trazeukidanje bilo cega,sta bre oni zamisljaju?

Marko

pre 6 godina

Pa Rodic je navikao za vreme zutih da radi sta hoce. I zanimljivo je kako su poceli napadi na Vucica bas kad se poteglo pitanje poreza..

Vanja

pre 6 godina

Taj lopov (Rodic) je i poceo sve zivo da napada, zato sto je znao da mnogo dugije drzavi.

Milan

pre 6 godina

Saša Janković želi da Srbijom vlada lopovluk, korupcija i reketiranje.

Sanjasa

pre 6 godina

Rodic glumi zrtvu, steta sto mu narod ne veruje.

Goran

pre 6 godina

Rodic ovim napadima pokusava da skrece paznju sa tog da on duguje drzavi ogromne pare za porez.

Mikica

pre 6 godina

Svi bivši se udružili i ne biraju sredstva da se ponovo vrete na vlast malo im što su pokrali u prethodnom periodu.

Aco

pre 6 godina

Porez mora da se plati. Dzaba Rodicu ovolika frka i buka.

Boban

pre 6 godina

Rodić će morati da plati porez niko nije iznad zakona i neka prestane da izigrava žrtvu.

Igor

pre 6 godina

kurir mora da plati porez i to nema nikakve veze sa Vucicem i naprednjacima.

Jovana

pre 6 godina

Janković se bori za "demokratiju" ali ne dozvoljava drugima da imaju svoj stav što znači da je običan prevarant i glumac koji pokušava narod da obmane!

Laza

pre 6 godina

Ama nije on jači od države moraće da plati porez neka ide tamo u Hrvatsku pa nek ne plaća porez ovde mora!!!

jeca1995

pre 6 godina

I svi gradjani su se slozili i svako normalan se slozio.

Olivera

pre 6 godina

Koliko bi se samo povećale plate i penzije kada bi Rodić platio porez?!

Branko

pre 6 godina

Porez je zakonska obaveza svih, pa i Rodićeva. Kad plati porez prestaje da bude interesantan državi.

eneja

pre 6 godina

Puni mu dzepovi zmija,pa ne sme da zavuce ruku u dzep.

novak

pre 6 godina

Sasa Janković je pokazao koliko je ozbiljan kandidat.

Noka

pre 6 godina

"Demokrate" koje su na vlast dosle bager revolucijom i paljenjem skupstine 2000. sada u sprezi sa mafijasko reketaskim medijima poput Kurira, zale da ugase svako drgacije misljenje, pa narod Srpski nije tako najvan da poveruje u njihove besmislene lazi.

Bole

pre 6 godina

Opozicija mora da se navikne na red i zakon u drzavi Srbiji.Proslo je vreme kad su ziveli bahato i o trosku gradjana Srbije.

Milovan

pre 6 godina

Ima 193.000.000 dinara neplaćenog poreza, i sada mu je Vučić kriv za to. A propali DOS-ovci staju iz njega i brane ga iako je Živković jednom za Kurir rekao: ''To je ono što se prodaje na kioscima, a nisu novine''.

brane k

pre 6 godina

Kad je počeo sa strašnim napadima i lažima bilo je jasno da nešto ili traži ili duguje.

pera ciganin

pre 6 godina

Rodicu psihotata prestani vise sa lazima inapadima na predsednika zakon je za sve isti.

Higija

pre 6 godina

Poreska uprava je jaka i važna institucija u ovoj državi.Ako mogu svi da plate porez države može i Rodić.

Hedona

pre 6 godina

Vidimo da Rodić manipuliše narodom, a poreze nije platio.

pera ciganin

pre 6 godina

Plati porez lopovcino jedna ako mi mali placamo mozes i ti .

Vukašin

pre 6 godina

Porez plaćaju svi, zašto bi Rodić bio oslobodjen?

paramonte

pre 6 godina

Kome se ne svidja ne mora da gleda Pink,to je stvar izbora i ima mnogih koli gledaju samo njihove programe.

paramonte

pre 6 godina

Kad treba da plati porez onda se buni i kritikuje,njemu je mesto iza resetaka a ne u medijima.

mumodevic7

pre 6 godina

Saši je verovatno obečana dobra napojnica ako digne veliku prašinu oko Rodića islobode kvazi medija.

ilija

pre 6 godina

i treba da se naplati Rodicu porez jer je zakon u Srbiji jednak i za bogate i za obicne ljude

Rea

pre 6 godina

Pokusava na sve nacine da ne plati porez,porez se mora placati,nema izvlacenja.

Rea

pre 6 godina

Krajnje je vreme da se Rodicevom ne placanju poreza dodje kraj,ili nek plati ili nek krivicno odgovara za neplacanje istog.

prikaza

pre 6 godina

Nece jos dugo moci da izbegava placanje poreza. Stici ce ga ruka pravde

Marija

pre 6 godina

Rodic uporno od sebe pravi zrtvu,ali i ne ide mu nesto.

Boka

pre 6 godina

Izigrava nekog ko brine o gradjanima ,a ne razmislja da od tih para koje duguje drzavi moze puno toga da se uradi! Rodicu, plati porez!

Lazo

pre 6 godina

Niko ne može da izbegne plaćanje poreza pa ni Rodić.

Biba

pre 6 godina

Zbog takvih kao on ,d rzava je morala da uvede mere stednje! Dosta smo ispastali mi , vreme je da oni budu ti!

bojan

pre 6 godina

Naslov je rekao sve,svako od nas plaća porez pa mora i on.

Darko

pre 6 godina

Ova emisija je jos jedna potvrda kako razmislja vecina gradjana u Srbiji.

Sava

pre 6 godina

Rodic da plati porez, nego sta. Ogroman je to novac. I on i Miskovic neka odgovaraju pred zakonom.

Lola

pre 6 godina

Drzava zato nije ni mogla nikada napredovati, jer ovakvi poput Rodica ne placaju porez. Sada je tome dosao kraj.

ranko

pre 6 godina

Rodic je klasicni mafijas i njegove utaje poreza treba da se kazne propisano Zakonom... on ne sme da bude postedjen...

Radisav

pre 6 godina

Hoce covek da izigrava zrtvu po svaku cenu.Dug drzavi moras platiti pa onda glumi sta zelis!

Miša

pre 6 godina

Умислио Родић да је жртва и по сваку цену жели да оно што дугује не врати.Ниси жртва Родићу већ си дужник држави Србији.

olgkug

pre 6 godina

Bilo je krajnje vreme, Srbija treba da vidi ko je u pravu.

Urke

pre 6 godina

Глуми жртву а дугује и Богу и народу.Па сви би ми изигравали жртве ако би нам држава опростила дугове.

Milica

pre 6 godina

Odakle Rodicu vise inspiracija za gnusne podvale i izmisljotine. I za ovo treba imati kliker... Treba da plati porez drzavi vec jednom i da se sve novine otkace od propalice.

Ika

pre 6 godina

Nije on nikakva žrtva već veliki poreski dužnik Srbije!

Alen

pre 6 godina

Rodić bezuspešno želi da od sebe napravi žrtvu, najpametnije mu je da plati dug za porez kao što to rade svi građani.

sasa

pre 6 godina

Glumi zrtvu kako ne bi platio svoje astronomske dugove.

Ja

pre 6 godina

...e pa doslo je vreme na srecu svih nas da ne moze niko vise da prodje ne kaznjen zbog utaje poreza... znaci Rodicu, ili plati porez koji dugujes drzavi ili pa, pa u zatvor

Ilija

pre 6 godina

Nigde u svetu ne postoji to da se ne plaća porez!

Milivoj

pre 6 godina

Ko izbegne plaćanje poreza njemu je mesto u zatvoru. Svaki građanin Srbije se slaže sa ovim.

Ivan

pre 6 godina

Rodić hoće da ga zakon mimoiđe ne bi li u njegovom džepu ostalo više

BIN

pre 6 godina

Bas tako, lepo su mu ljudi porucili...samo da bude pametan i poslusa ih!

Vrscanka

pre 6 godina

Utajivacima poreza je mesto iza resetaka kao sto zakon kaze.

vukota

pre 6 godina

Da je Rodić platio porez, nikakvog problema ne bi bilo.

Bija

pre 6 godina

Nema se sta tu raspravljati.Rodic mora da plati porez kao sto ga i ja,i svaki drugi gradjanin moraplatiti.

makica

pre 6 godina

Rodic i ostala svita ocigledno zeli da izbegne placanje poreza.

justin

pre 6 godina

Zar sebe predstavlja kao zrtvu? Pa treba da ga bude sramota! Lopov!

Vanja

pre 6 godina

Bolje je da je platio porez do sada umesto što glumi žrtvu.

Cicko

pre 6 godina

Ma Rodica treba smestiti u zatvor pa neka tamo glumi zrtvu.

Milorad

pre 6 godina

Ovi ljudi su u pravu. Ovo što Rodić radi nema smisla.

marko

pre 6 godina

Ne razumem ovog Rodica .... Plati porez covece ... nemoj da krades od sedam miliona gradjana Srbije ...

Dejan

pre 6 godina

Jasno je ko je Rodić i šta radi,i on i njegovi sledbenici!Ali mi nije jasno zašto država ne reaguje kad je evidentno da nije platio porez!?n

Bilja

pre 6 godina

Rodic je navikao da se ponasa kao kabadahija za vreme zutih.

maca

pre 6 godina

Onda treba nadlezni organi da se aktiviraju i da ga prisle da plati porez. I da odgovara za sve sto je uradio.

kristina

pre 6 godina

Čovek se toliko osilio da je to već počelo da vređa.Ako je utvrđeno da duguje porez,ne znam zašto država ne reaguje zakonski!?n

moso

pre 6 godina

Svaki građanin ove zemlje koji želi da živi u uređenom društvu saglasan je da se plate obaveze državi

Lidija

pre 6 godina

Sromota je sto Jankovic, nas nekadasnji zg staje na strani Rodica i podrzava coveka koji krsi zakon jer ne izmiruje svoje poreske obaveze...Ali nema dogovora i popustanja sve dok ne plati i poslednji dinar

Sinisa

pre 6 godina

Pa rodic glumeci zrtvu pokusava da privuce paznju naroda i mozda neku zastitu, u suprotnom njemu nema spasa zakon i zatvor ga cekaju

Janko

pre 6 godina

Kad bi on platio porez koliko bi obdanista i bolnica bilo renovirano, ne zna im se broj

Sonja

pre 6 godina

Rodiu je mesto u zatvoru da prestane da glumi zrtvu i da napada nema mu spasa.

Vesna

pre 6 godina

Rodić mora da plati porez i niko mu nije i ne može biti kriv što je varao narod i državu.

Goga

pre 6 godina

Rodić proziva i vređa predsednika države a Vučić nema nikakve veze sa njim i Rodić će morai da plati porez kojim je najveću štetu naneo građanima Srbije.

Iva

pre 6 godina

Zakon vazi za sve, ako mora obican covek da placa porez mora i medijski tajkun Rodic.

Filip

pre 6 godina

Rodić će morati kad tad da odgovara za sva nezakonita dela koje je počinio jer ne može zauvek izbegavati odgovornost za ono što je učinio.

Boban

pre 6 godina

kako je to covek majstorski okrenuo sebi u korist, kao zrtva sada , i po mogucstvu za utajen porez da kupi vile , jahte, i ugodan zivot do kraja zivota a dok bude ispijao sampanjac na jahti ima da nam se smeje, samo vi njega drzite na slobodi !!!! Odma sa njime u aps, nema oprastanja , pogotovo ne tajkunu takvih srazmera , on ima titulu i mafijasa/reketasa, narkomana , ma bre odma lisiti slobode...

Rasa

pre 6 godina

Dzaba mu sve to, narod sve sad vidi, obmana u pokusaju jer nema sta da izgubi sem da plati utajen porez i da ide u zatvor za to krivicno delo, zato su svi ovi napadi...

Unapred

pre 6 godina

Hajde malo da probamo novu scenariju kada opozija na vlasti. Premijer ce biti Jankovic. Predsednik npr Sutanovac. Pajtic za guverner banke. Tadic za inostrani poslovi, i tako redom. Prva stvar ce biti elimisani politicki protivnika od Vucica do daljeg. Druga stvar ce biti ukinuti medije od TV Pinka i redom, novina Informer i redom. Cetvrta stvar ce biti porosnja drzavni budzet tipa imaju ogromnu plate. Peta stvar ce biti ispraznjena banke jer su svi uzeli veliki kredit i ne vracaju. ITD ITD.... Bice im lepo a nama kako bog da.

Gorana Micic

pre 6 godina

Realna i prava stvar je da vise nece biti ni zasticenih,a ni povlascenih.

Sale

pre 6 godina

Ovo sto radi Rodic je licemerno...pljuje vlast, a pri tom ne postuje zakone i nece da plati porez

marko

pre 6 godina

Rodić treba da plati porez kao i ostali građani Srbije.

Danilo

pre 6 godina

Ne treba da budes strucnjak da Rodic mora da plati porez. I ja placam racune i porez na kucu, to nije neka novost. A kad si biznismen i porez na zaradu naravno.

Toza

pre 6 godina

I Al Kapone je pao na porezu ...Tako ce i ovaj nas mafijas...

Kondor

pre 6 godina

Može da mi se ne sviđa neka emisija , imam daljinski i promenim kanal ...ali to što je Janković u svom diktatorskosadističkom stilu pozvao na linč i gašenje jednog medija , samo i samo zato što to politički njemu smeta ,po meni tako jedna persona zaslužuje ozbiljno ispitivanje i udaljivanje iz javnog života Srbije !!!

petar10

pre 6 godina

Sa jedne strane glumi zrtvu, a sa druge napada Pink i Vucica samo zato sto rade svoj posao.

Novak

pre 6 godina

Rodicu, i veliki Al Capone je platio na kraju porez, a ne ti mali ustasko - siptarsko sorosevski - potrcko .

Lola

pre 6 godina

Ko izbegne plaćanje poreza njemu je mesto u zatvoru.

Dejana

pre 6 godina

Svi moraju da placaju porez , sta li ovaj covek glumi.

Mara Nikolic

pre 6 godina

MA NEMA ON PARA DA PLATI,SVE SU MU PO INOSTRANIM BANKAMA,U SRBIJI JEDVA DA KUPI I ĐEVREK.

Olja

pre 6 godina

Zakon vazi za sve,porez mora da se plati,jer bez placenog poreza nema novca za finansiranje zdravstva, skolstva,gradnju puteva, za nauku i kulturu.

Darija

pre 6 godina

Na sve nacine pokusava da izbegne placanje poreza, ali nece mu poci za rukom.

baki

pre 6 godina

Zbog takvih tajkuna kao Rodic sto se bogate a ne placaju porez ispastaju obicni gradjani.

Ninica

pre 6 godina

Rodicu, duzan si drzavi i Bogu i narodu a glumis neko postenje. Svi znamo ko si i sta si.

PrakticnaZena

pre 6 godina

Rodić treba da bude srećan jer mu je račun blokiran, ali nije iza brave.

Drnda

pre 6 godina

Koji je taj Rodic lik,neverovatno. Plati porez bitango i prestani da cmizdris.

Maraija

pre 6 godina

Ovom narodu se smučijo Rodić i njemu slični! Ko je on da ne plati porez, a građani moraju? Ima da plati kao i svi mi porez i tu nema šta da glumi žrtvu i laže narod.

Dejan

pre 6 godina

Nego šta ,nego da plati porez i odgovara za verbalne napade i laži na predsednika Vučića!

Danda

pre 6 godina

To sto Rodic glumi zrtvu ne znaci da ce se izvuci, svako od nas mora da plati ono sto duguje.

lenka

pre 6 godina

Obaveza svih gradjana je da placaju porez. Rodic se ne sme izvuci.

Lazo

pre 6 godina

Niko ne može da izbegne plaćanje poreza pa ni Rodić.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija