• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2017

14:45

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK OBJASNIO: Pogledajte sa kim se sve udružio reketaš Rodić - sa Pajtićem, Zaevim, Anđusom - I SVE ĆE VAM BITI JASNO!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK OBJASNIO: Pogledajte sa kim se sve udružio reketaš Rodić - sa Pajtićem, Zaevim, Anđusom - I SVE ĆE VAM BITI JASNO!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević istakao je gostujući u specijalnoj emisiji na TV Pink da će građanima i javnosti sve biti jasno ukoliko pogledaju sa kim se to sve udružio karijerni utajivač poreza, medijski mafijaš Aleksandar Rodić

- Hajde da pogledamo ko to sve podržava Aleksandra Rodića. Podržava ga Bojan Pajtić, saučesnik u pljački Razvojne banke Vojvodine. Bojan Pajtić koji je samo u dvorcu Heterlend, on i njegova vlast, od dece sa posebnim potrebama urkao milione evra. Da vidimo dalje. Saša Janković, čovek koji je bio Zaštitnik građana a svi znamo da je štitio samo sebe... Dakle, s kim se to udružio Aleksandar Rodić?! Živković - zar treba trošiti reči na Živkovića?! Njega podržava onaj Zoran Zaev, makedonski premijer, šiptarski plaćenik, čovek koji bi od Makedonije da napravi Šiptariju i Bugariju, čovek koji je protiv svoje države?! Ko ga još podržava? Hrvatske obaveštajne službe. Imamo fotografije Aleksandra Rodića sa čovek iz vrha izdavačke kuće Štirija sa katoličkim sveštenikom fra Ivanom Toljom od koga dobija sva uputstva kako da deluje u Srbiji, da pokušava da u Srbiji izazove haos - naveo je Vučićević i dodao:

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ RASKRINKAO RODIĆA I ŽUTU BANDU: Pogledajte gostovanje glavnog urednika Informera na TV Pink!

- Pogledajte skim se prethodno udružio Aleksandar Rodić, sa Dejanom Anđusom! To je onaj lažni novinar, koji je na parkingu uzeo 30.000 evra reketa od ucenjenog biznismena . Kada je prošlog petka uhapšen taj Anđus, kada je uzeo pare, sa rukama u medu uhapšen, odmah su rekli - 'to je nameštaljka, to je laž, pa ta koverta je prazna, pa vidi kako je tanka'. Kada se pojavio snimak na kome Dejan Anđus otvara taj koverat i broji 30.000 evra, odjednom su se svi ućutali. A prethodno su na osnovu Anđusovih laži i Anđusovih najgorih monstruoznih izmišljotina pravili naslovne strane reketaškog Kurira i pokušavali da u Srbiji izazovu haos. I to su podržavali isti ovi koji sada brane Rodića od obaveze plaćanja poreza - istakao je glavni urednik Informera.

Pogledajte šta je još rekao Vučićević:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maki

pre 6 godina

Rodic je mislio da ce uspeti da prevari drzavu i utaji ogroman porez, bezuspesno. Sadasnjoj vlasti nije bitno ko je ucinio krivicno delo, svi ce odgovarati pred Zakonom.

Mirfa

pre 6 godina

Rodic i njegove kolege utajivaci poreza ce morati da plate porez, hteli to ili ne.

Nikola

pre 6 godina

Kriminalci se okupiše oko Rodića, valjda zbog toga što je isti kao i oni.

Rs

pre 6 godina

Slažem Se sa Vučicevićem,Rodic je oko sebe sad okupio sav šljam zuti odnosno Ds ,koji su dzelati i ubice Srbije opljačkali su sav i jedan resor i zaduzili nas narednih 100 godina.Sakuplja ih Rodic i u svoje medije Kurir od Tadića pa do Živkovića i svu lopvsku elitu Ds.Kako ih nije sramota!!!!

dragan

pre 6 godina

citam i kurir i samo napadi na vucica a nigde objasnjenje citaocima za ovoliku kradju i utaju poreza o tome nista samo vucic je kriv pa im se pridruzio onaj medojevic i on kao osudjuje vucica a glas mu se ne cuje u crnoj gori.\n

CombeC

pre 6 godina

Ne zivim u Srbiji vec 17 godina . Priznajem , sumnje su me obuzele posle raznih tekstova i prica o Vucicu . Ali ... kad procitah nocas tekst u kuriru da je Vucic nudio Velji 600 000 eura , a Velja to odlucno odbio , vristao sam od smeha .... Velja odbio pare ??? Sad sam 1000 posto siguran da Vucic ispravno gura dalje ..... Velja Ilic odbio lovu .... hahahahaahhahahah \nVeljo , pozdravio te Andrija ....

velikibuda

pre 6 godina

U sveri nekopetentnosti i nakaradnog sistema vrednosti nista se drugo i ne ocekuje.POSTAVLJAM pitanje sta su radili tuzioci,poreksa policija,sudovi.Kada sistem izvrsne vlasti ne funkcionise dobijamo OVO sto imamo danas.Sljam koji se udruzuje zarad uspostavljanja sopstvenih interesa sopstvenih nakaradnih vrednosti.Ja JAVNO kritikujem Vucica kao nosioca politicke moci iskazane kroz mandat NARODA sto istu moc naroda ne iskoristi i ISKORENI GORE NAVEDENO na sistemskom nivou.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija