• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.07.2017

13:23

GOJKOVIĆEVA OSUDILA HAJKU NA VUČIĆA: Lične uvrede i mržnja nemaju nikakve veze sa slobodom medija iza koje pokušavaju da se sakriju!

Politika

GOJKOVIĆEVA OSUDILA HAJKU NA VUČIĆA: Lične uvrede i mržnja nemaju nikakve veze sa slobodom medija iza koje pokušavaju da se sakriju!

Podeli vest

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković osudila je hajku i napade na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koju, kako je istakla, vodi dnevni list Kurir

"Najoštrije osuđujem besomučnu hajku koja se vodi protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Neistine koje se plasiraju već duže od mesec dana, očigledne lične uvrede i mržnja prema predsedniku Republike Srbije nemaju nikakve veze sa slobodom medija iza koje neki pokušavaju da se sakriju", navela je Gojkovićeva u saopštenju.

On je naglasila da je Srbija pravna država u kojoj zakoni važe za sve i moraju da se poštuju, pa zato, kako je dodala, zabrinjavaju stavovi, poslednjih dana, a koji dolaze čak i od pojedinih aktuelnih ili nekadašnjih poslanika da izgleda ne moraju svi da plate porez i izmire svoje zakonske obaveze prema državi i građanima ove zemlje. 

"Uverena sam da građani Srbije, koji su na izborima dali snažnu podršku predsedniku Vučiću za politiku stabilnosti i razvoja Srbije koju vodi, jasno mogu da vide koliko su ovi prizemni i brutalni napadi na njega besmisleni i neosnovani", istakla je ona.

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ PITA PARTIJSKE KOLEGE: Uvaženi saborci, ČEGA SE PLAŠITE? Zašto iz svojih UDOBNIH FUNKCIONERSKIH FOTELJA ne branite Vučića od brutalnih medijskih napada?!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
riki

pre 6 godina

Zashvaljujuci Vucicu, Srbija je postala postovana zemlja

riki

pre 6 godina

Srbija je danas na pravom putu napretka i razvoja

ConnorJ03

pre 6 godina

Kako je G. Maja, stala u odbranu Vučića, trebali bi ostali da krenu za njom, pošto se digla velika hajka na predsednika. Uz tebe smo Vučiću.

Maja

pre 6 godina

Gradjani daju podrsku Vucicu i naprednjacima i nista ove "demokrate" ne mogu da urade da to sprece. Sto se tice ovih napada od strane Kurira na Vucica mislim da su prevrsili svaku meru.

Andrija

pre 6 godina

Ma kakva diktatura i cenzura. Tu pricu guraju zuti i ovakvi kao sto je Kurir koji ne placaju porez.

Jovana

pre 6 godina

Nije u redu što familiju Vučić blati redakcijska kuća koja je utajila porez na čelu sa Rodićem!

AS

pre 6 godina

IZ KOJIH SREDSTAVA SE TAJ ŠLJAM ŠTAMPA AKO SU IM RAČUNI BLOKIRANI?

mila

pre 6 godina

Najlakse je tako, drzava mi ne oprosti dug a ja onda svim silama putem medija udarim na sefa drzave!

Olivera

pre 6 godina

Za svaku osudu je bilo koji vid nasilja, utaje poreza , kriminala ,korupcije, ponižavanja,...nekoga samo zato što svoje obaveze i dužnosti kao poslodavac i građanin Srbije nije ispunio Rodić!

mimi

pre 6 godina

Nije fer sto Vucica napadaju postali su naporni vec

Joka

pre 6 godina

Lične uvrede i mržnja nemaju nikakve veze sa slobodom medija iza koje pokušavaju da se sakriju!

Jovan

pre 6 godina

Opozicija ih huska,a posto nemaju argumente moraju da ga napadaju kao coveka.

Sinisa

pre 6 godina

Tajkuni su se uzemirili i njihove produzene ruke udaraju po valsti, ali ne jos zadugo.

Toma

pre 6 godina

Što naš narod voli da kaže: "Uvek su gori za boljima lajali", pa tako i Kurir za Vučićem.

Velimir

pre 6 godina

Neko mora da zaustavi nekorektno pisanje nekih medija. Naravno, ne zabranom, već oštrom osudom onoga što se više od mesec dana radi. Postoje brojna novinska udruženja koja bi morala da se bore za istinitost, tačnost informacija koje se objavljuju.

Taki

pre 6 godina

Ponasaju se necivilizovano samo zato sto ne mogu da kraduckaju!

Andrej

pre 6 godina

Rodic misli da ukoliko se ponasa necivilizovano nece morati da plati porez, e pa vara se, svako mora da izmiri obaveze prema drzavi!

Branko

pre 6 godina

Ma kakva sloboda medija, pisanje lazi i gluposti nije sloboda medija to cak nije ni novinarstvo.

Milanče

pre 6 godina

Gojkovićeva je lepo rekla sve, apsolutno se slažem sa njenom izjavom.

Igor

pre 6 godina

Gospođa Maja Gojković je među prvima stala u odbranu Aleksandra Vučića!

Lina

pre 6 godina

Svaka rec joj je na mestu! Ovakvo ponasanje i jeste za svaku osudu!

taca

pre 6 godina

Dobro je da konačno članovi SNS stanu u odbranu Vučića

Mile

pre 6 godina

Mnogima se ne svidja ova celokupna hajka na predsednika, covek to nicim nije zasluzio.

Maraija

pre 6 godina

Osuđujem napade i hajku na Vučića! Smatram da je ovo društvo veoma jadno kada dozvoljava da neki klošari vređaju predsednbka države.

nina

pre 6 godina

Ovo je za svaku osudu i svi trebamo osuditi kampanju coveka koji em nam vredja predsednika em nam pljacka drzavu kroz neplacanje poreza.

vladbgd

pre 6 godina

G. Gojkovic, skupli se gubitnici, pa udri u plac. Sta ocekivati od samozvane elite, a ustvari su prazilukovici?

Vrscanka

pre 6 godina

Vreme je da se pogleda istini u oči i da se javno stane u odbranu naseg Predsednika i njegove porodice

Gospođa

pre 6 godina

Gubitnici ne znaju šta će od sebe, pa udaraju najniže.

Maki

pre 6 godina

To nisu novine, to je postalo parce papira na osnovu kojeg se lece sopstveni komleksi i zamagljuju sopstveni nedostaci i mane, time sto se iznose gnusne lazi o Aleksandru Vucicu.

Aki

pre 6 godina

Svaka cast Majo, ovo jeste za svaku osudu....preterase ga.

ole

pre 6 godina

Mogu da napadaju, ali znaju da nisu u pravu i zato mu nista ne mogu.

Milos

pre 6 godina

Ovi napadi na predsednika su dokaz koliko je zapravo na ispravnom putu!

Mi vidimo sve

pre 6 godina

Postovana Majo, mi koji smo na izborima podrzali predsednika Vucica odlicno vidimo i razumemo da je ovaj nacin odbrane i napad na predsednika neosnovan i brutalan...

Petar

pre 6 godina

Jutros je osvanula nova odvratna naslovna strana Kurira. To je u neku ruku i dobro, da građani vide o kakvom zverinjaku od redakcije i kakvom neuravnoteženom uredniku novina se radi. Samo nastavite gospodo iz Kurira ali ne znam koliko će vam to još trajati. Jer ste potrošili sve kredite, pljunuli na profesiju i čitaoce.

Ja

pre 6 godina

Zabolelo je gospodu sto moraju da plate drzavi obaveze pa zato napadaju...zalim slucaj ali porez platite, to je vasa obaveza

Sloba

pre 6 godina

Rodić neće pobediti , porez se mora platiti i država će mu naplatiti ili oduzeti imovinu.

Vodolija

pre 6 godina

Kurir se svakodnevno služi lažima i uvredama , i to narod zna i vidi otuda i najmanje prodaja Kurira u zadnjih godinu dana , tonu sve dublje i dublje.

Jami

pre 6 godina

Zene su dokazale da su veci borci nego mnoge nazovi "muskarcine". Bravo za Gojkovicevu!

brane

pre 6 godina

Lud vidi da ovolika negativna kampanja ima neku ozbiljnu pozadinu.

Ar

pre 6 godina

Apsolutno podrzavam Maju Gojkovic i smatram da je ova sramna hajka na Vucica za svaku vrstu osude.

Aca

pre 6 godina

Ja i dalje ne mogu da verujem da i dalje napadaju Vučića, meni ti napadi liče na ucenu ako mi oprostiš dugove, neću više pisati neistine.

Iva

pre 6 godina

Napadi Kurira su neosnovani.....bazirani na licnoj mrznji Rodica prema Vucicu....zna se i zbog cega

Govedarica

pre 6 godina

Zaista je nedopustivo vise ovo sto radi kuriri odnosno Rodić.Hoće da se bogati na utaji poreza pa pokusava po svaku cenu da izbegne porez.

ranac

pre 6 godina

Suludo je koliko je mrznje u opoziciji prema predsedniku Vucicu.

marko

pre 6 godina

Ovo je najveća sramota , da se na ovaj način pljuje po čoveku koji to definitivno nije zaslužio . Ovakvo ponašanje svi treba da osude . Nemogu da svatim odkud ovolika mržnja prema Predsedniku republike. Tako se gospodo moja ne dolazi na vlast .

obrad

pre 6 godina

Jedini polticki program opozicije je mrznja prema Vucicu.

obrad

pre 6 godina

Tajkun mrze Vucica jer je on dao vlast narodu, nikada vise tajkuni nece upravljati ovom zemljom.

marko

pre 6 godina

Svi kao Maja i Vlada Djukanovic treba da osude napade kurira na Predsednika drzave i daju podrsku coveku koji sav teret nosi na svojim ledjima ... Djukanovic je svojim pismom hrabro istupio i ukazao na izostanak jace podrske Predseniku Vucicu danas kad se vodi medijski rat protiv njega ... Nijedna naslovna strana Kurira vec 60 dana nije bila bez Vuciceve slike i gnusnih lazi upucenih prema njemu ...

Nataša

pre 6 godina

Rodić je prevarant koji pokušava da plati utajeni porez državi i niko drugi mu nije i ne može biti kriv nego on sam sebi.

Pavle

pre 6 godina

Dok svi građani gledaju da izmire svoje obaveze Todić je sebe postavio za nekog građanina višeg ranga pa zaboravio da izmituje svoje obaveze i još pljuje na sve u Srbiji. Sram te bilo! Rodiću ti si prevarant i u zatvoru ti je mesto!

Jana

pre 6 godina

Odredjeni mediji u Srbiji uopste nisu slobodni, jer su robovi svojih tajkuna koji preko njih pljuju po Vucicu, a pre svega po gradjanima Srbije.

pop

pre 6 godina

Nemaju nikakve argumente koje bi upotrebili protiv Vučića pa im je ostalo samo da vređaju i govore laži " lajanje na zvezde" samo što je film imao odličan uspeh a a oni samo sve veći neuspeh.

Mikica

pre 6 godina

Jedna od retkih koja je osudila hajku na predsednika Vučića.

NENA

pre 6 godina

Najvaznije da gradjani Srbije i daju maksimalnu podrsku Aleksandru Vucicu nista ove slabe takozvane demokrate ne mogu da urade da to sprece. To se tice napada od strane Kurira na Aleksandra Vucica mislim da su prevrsili svaku meru, sto ce im se na kraju obti o glavu..

Bole

pre 6 godina

Jasna stvar je da ako ne platite poreze - blokiraju vam račun! To važi za sve pravne subjekte. Jedino ako neki smatraju da treba da budu izuzeti jer blate vladu, predsednika...

Milos

pre 6 godina

Svaka cast Maji, koja je javno istupila i stala u zastitu, ovo sto se dogadja je zaista velika sramota

Igor

pre 6 godina

Nadam se da ce organi uskoro da reaguju i da cemo docekati dane bez hajke i jeftinih napada

DarkoS

pre 6 godina

Svaka cast Gojkovicevoj. Treba ustati i braniti naseg predsednika.

Simic

pre 6 godina

Napade na Vucica ne treba shvatiti olako. U pitanju je dirigovan dobro organizovan napad od strane neprijatelja drzave.

DacaH

pre 6 godina

Svaki napad je za osudu,a u Srbiji je nepisano pravilo da se tudji uspeh jako lose podnosi

Jakov

pre 6 godina

Hajka na Predsednika Vucica je ujedno i hajka na gradjane, drzavu, zastavu, himnu i svo srpsko znamenje, sto je kvislinzima i stranim placenicima strano !

duca

pre 6 godina

Ma kurir vise niko ni ne cita, zato pisu svakakve nebuloze da bi se prodali.

milos

pre 6 godina

Svi nadju Vucica da vredjaju a svoje greske i mane ne vide!

jovana

pre 6 godina

Za sta napadaju Vucica..jer vraca Srbiju u normalu??

Cveta

pre 6 godina

Kad mrznja uzme maha tu nema realnosti ni objektivnosti,sve to je za najvecu osudu.

Mica

pre 6 godina

Neki propali politicari jednostavno ne mogu da prihvate to da je narod za Vucica jer on najvise cini za zemlju.

Lazar

pre 6 godina

Iza lista kurir stoje tajkuni tako da od njih moze da se ocekuje samo pisanje neistine i propagande.

vanja

pre 6 godina

Svi ti sto pljuju i ponizavaju su jadni, nesrecni. A Vucicu mogu da zavide na uspesima, volji, istrajnosti, hrabrosti, upornosti...

faksa

pre 6 godina

Ja mislim da u svakoj normalnoj zemlji medij koji mesecima napada svog predsednika drzave treba da bude ugasen i sankcionisan,ne oni su u pravu a toliko ljudi koji su glasali su budale,gde to bre ima

Nikola Srndac

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim pojedince iz opozicije koji direktno napadaju predsednikovu porodicu!?

Deda Hrandzo

pre 6 godina

Krajnje je vreme da ova medijska hajka prestane.

hrandzo bgd

pre 6 godina

Ti sto napadaju Predsednika Vucica i njegovu porodicu su oni koji ne mogu da podnesu sve njegove uspehe.

KikindjaniN

pre 6 godina

Ti domaci izdajnici nece uspeti da ukinu demokratiju gradjanima Srbije.

Ana

pre 6 godina

Vučić je pretrpeo sve i svašta i ovo će preziveri.

Ana

pre 6 godina

Vučić je uradio najviše za našu zemlju,a uzgred pretrpeo najviše uvreda.

kiki

pre 6 godina

Svako normalan i posten ce stati u odbranu Vucica jer nam je dosta vise ovih lopuza koji pokradose Srbiju .

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija