• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2017

20:10

NATO VUK U AMERICI PLJUJE VUČIĆA I SRBIJU! Novi skandalozan potez PROPALOG predsedničkog kandidata!

Politika

NATO VUK U AMERICI PLJUJE VUČIĆA I SRBIJU! Novi skandalozan potez PROPALOG predsedničkog kandidata!

Podeli vest

Jeremić je u autorskom tekstu za "Vašington post" najbrutalnije izvređao Srbiju i izabranog predsednika, i to baš pred Vučićevu posetu SAD. Sagovornici Informera tvrde da je tekst masno plaćen

Propali NATO predsednički kandidat Vuk Jeremić, koji je na izborima u aprilu osvojio svega 5,7 odsto glasova, još jednom je pokazao da mu se sva politika svodi na mržnju prema Aleksandru Vučiću i svojoj zemlji!

Vuk Jeremić je u autorskom tekstu za američki "Vašington post" brutalno ispljuvao i Srbiju i predsednika države.

Buši ga pred Pensa

Mrzi i Vučića i Srbiju
Nedopustivo je da bivši šef diplomatije tako blati svoju zemlju i predsednika. Očigledno mu je mržnja prema Vučiću važnija od interesa Srbije
Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova

Bivši šef diplomatije u svom tekstu je Vučića nazvao autokratom, i to baš pred njegovu državničku posetu SAD i susret sa potpredsednikom Majklom Pensom, koji je planiran za ponedeljak 17. jul.

"Sve udaljenija evropska perspektiva regiona olakšala je lokalnim autokratama da prigrabe vlast koristeći populističku retoriku. Ilustrativan je primer novog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nekadašnjeg ministra informisanja u vreme vlasti Slobodana Miloševića devedesetih godina. Vučić je praktično dobio odrešene ruke za suzbijanje osnovnih prava i sloboda, a kao posledica toga Srbija je danas sve dalja od EU. Pod Vučićevom despotskom vlašću Srbija je imala neregularne izbore u kojima su opozicioni lideri besomučno klevetani, bez da za to iko odgovara, pri čemu je većina medija odustala od objektivnog izveštavanja, podređena i lojalna autokratskoj vlasti", napisao je, između ostalog, Jeremić potpuno prećutkujući činjenicu da je na izborima osvojio jedva 5,7 odsto glasova!

Printscreen You Tube

mojugao

OBRAD KESIĆ
ANALITIČAR

U SAD, ako je neki članak plaćen, to mora biti istaknuto. Ne znam na koji je način Jeremić uspeo da objavi svoj autorski tekst.

Stručnjaci, ali i naši izvori bliski Jeremićevom štabu kažu da je on ovaj tekst u "Vašington postu" masno platio.

- Poznato je da je fotelju predsedavajućeg Generalne skupštine UN iskoristio da sebi napravi dobre političke i poslovne kontakte u SAD. Ali umesto da ih koristi za boljitak svoje države, on ih sada zloupotrebljava da podriva svoju zemlju. Već je preko pojedinih lobističkih kuća i marketinških agencija sređivao tekstove u određenim američkim medijima da sam sebe promoviše i blati Srbiju. I ovaj tekst je, nema sumnje, debelo platio... - kaže naš izvor.

Ministar spoljnih poslova i lider socijalista Ivica Dačić kaže za Informer da je nedopustivo da jedan bivši šef diplomatije na ovaj način blati svoju zemlju i njenog predsednika.

- Jeremić to, pritom, čini pred izuzetno važnu Vučićevu državničku posetu SAD, čime pokazuje da mu je lična mržnja važnija od državnih interesa Srbije - ocenjuje Dačić.

Opsednut je Vučićem

I dok iz Jeremićevog štaba nisu želeli da govore za Informer, analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da on direktno radi za antisrpske lobiste u SAD.

printscreen vašington post

- Jeremić nastavlja politiku koja ga je i dovela do poraza na izborima. Napadajući Vučića, sada bruka i Srbiju. Brižljivo je sve ovo isplanirao preko svojih kontakata i tempirao da pusti pred Vučićevu posetu Pensu. Zbog opsesije Vučićem spreman je da plati svaku cenu da bi to objavio. A videli smo u kampanji da mu novca nepoznatog porekla ne manjka... - kaže Stanković.

Glavni urednik "Pečata" Milorad Vučelić ocenjuje da je Jeremić ovim potezom hteo da nanese štetu Srbiji.

- Vuk leči svoje komplekse niže vrednosti. Uvek je radio protiv interesa Srbije, pa i kad je reč o postavljanju pitanja Međunarodnom sudu pravde u Hagu, a u vezi sa nezavisnošću Kosova. On je taj koji se odrekao Rezolucije 1244 SB UN. On je odobrio i Euleks. On je doživeo katastrofu na izborima i sad bi morao da se stidi i ćuti! - naglašava Vučelić.

Krstić: Ovo je Jeremić masno platio

Branko Pantelić

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić nema dilemu da je Jeremićev članak - plaćen.
- Ovo je klasičan je pi-ar tekst, dakle, tekst za koji platite da bi vam bio objavljen. Slične tekstove je imao i tokom predsedničke kampanje, koja se za njega nije završila dobro, pa je ovo osveta Vučiću za pretrpljeni poraz. Razumem njegovu frustraciju, ali ne i razlog zašto se sveti Vučiću s obzirom na to da je katastrofalan poraz doživeo od Belog iz Mladenovca, pa od Jankovića, a svi oni zajedno poraženi su od Vučića, koji je dobio duplo više glasova od svih. Tajming je, naravno, sračunat na to da našteti predsedniku pred susret sa Pensom. Jeremićev neobjektivni i nekorektni tekst veoma šteti interesima Srbije, koju on navodno voli. Ako je voli, onda bi u budućnosti trebalo da se suzdrži od ovako niskih udaraca - ocenjuje naš sagovornik. 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 6 godina

a da vuk postane koleteralna steta ne bi bilo stete.\n

Mara

pre 6 godina

Moze on da pljuje Srbiju koliko hoce,njega je srpski narod vec ispljuvao a posle ovoga ce ga i ispovracati,tako da vise nikad ne moze uci ni u kakvu vlast pa makar ona bila u vidu predsednika mesne zajednice,ni to mu cak nece proci. \n

alexander

pre 6 godina

pa kod bakira neka se kandiduje.......a sta te ochekiwali....da nelajem....

Nikola

pre 6 godina

Ovom nesrećnom gospodinu oduzeti SRPSKO državljanstvo i zahvaliti mu se zauvek na boravku u SRBIJI zbog svih nesreća koje je nam je naneo. Ni jednom gestom ili činom nije promovisao ni Srbiju, ni Srpski narod!

Metla

pre 6 godina

NAROD KAZE I DALJE CVRSTE NE ZA ZUTOG STETOCINU VUKA JEREMICA!! ODAKLE MU SAMO PARE DA IDE PO AMERICI DA OSUDJUJE, KLEVETUJE I OGOVARA AKTUALNOG PREDSEDNIKA. MA JA BI MU KAZAO MARSH BRE U PM.

Janko

pre 6 godina

Pljuje on sam po sebi, pa onda po svima nama. Na sledecim izborima nece imati ni 5 % podrske.

Sanja

pre 6 godina

Jos jedan dokaz da radi protiv sopstvene drazve i naroda. Luzer najobiciniji.

Savo

pre 6 godina

Vuku uvek neko drugi kriv za njegovu nesposobnost i propast na izborima.Kako li ga nije sramota da ovako prica za svoju zemlju?

Laza

pre 6 godina

On koristi svaku priliku da pljuje na Srbiju i na Vučića ali to mu ništa ne pomaže Vučić je izabrani predsednik koga je narod podržao a Jeremić samo pokazuje da gleda samo sopstvene interese.

Mira

pre 6 godina

Dokle god gradjani srbije javno , na ulici i drugim javnim mjestima ,otvoreno ne pokazu prezir , gnusanje i osudu propalog nato vuka i srodne mu bratije koja napada na najprizemniji i primitivniji nacin vucica a na taj nacin drzavu Srbiju i narod njen pljuje i vredja i kopa joj jamu ONI nece prestati zsto svi u bojkot prezrimo koje-cije slugeranje

Dejan

pre 6 godina

Jeremic pokazuje veliku mrznju prema Vucicu a Srbija je kolateralna steta.Takci nikada nece moci da pobede u Srbiji.

Boban

pre 6 godina

On bi prvi trebalo da zna da ga niko neće poštovati kada pljuje po sopstvenoj državi jer sve ovo što radi radi za svoje interese i sledeći put na izborima neće dobiti ni 1% glasova.

Hena

pre 6 godina

Zar to govori nesto lepo o njemu? Pokazao je svoje pravo lice pljujuci svoju zemlju, svoj narod i predsednika.

filip

pre 6 godina

Da li je moguce da je neko u stanju da vredja svoju zemlju

ljupce

pre 6 godina

Uzas, raditi protiv svoje zemlje i naroda!Zelja za vlascu stvarno iskvari coveka.

Bozidar

pre 6 godina

Nemam pojma na šta me podseća ova pesma. A vas?'' Miševi često zbore o lavu. Miševi tuđe živote žive. Al‘ su bez daha od svoga straha. Lava ne vole. Al‘ mu se dive. I miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi. Miš sanja često slavu i presto. Al‘ gricka, šuška i tako živi. Pričaju kako poznaju lava i da su jači, bezbrižno leže al‘ čim se lavlja pojavi glava nastane tajac pa se razbeže. Spori, a misle kako su brzi, u svojoj zlobi miševi trunu… Neko je rođen samo da mrzi. A neko rođen da nosi krunu.''

Simic

pre 6 godina

Bice toga jos. Interesantno je da cela opozicija nema program ni plan. Vec im se sve svodi na kritikovanje Vucica.

Dunja

pre 6 godina

Svi znaju da iz njegovih usta izlaze samo lazi, pa mu niko i ne veruje.

Goran

pre 6 godina

Luzer Vuk još jednom dokazuje da mu nije stalo do Srbije, već isključivo do lične guzice. Pljuje bolje od sebe zato sto je pun zavisti...

DEDA RAKA

pre 6 godina

Jeremiću Vuče - pa gde će ti duša, tvoje baljezgarije Srbija sluša. Na izbore sledeće opet se prijavi - da vidimo na kraju ko će da ih slavi . Pod hitno menjaj prezime u BRANKOVIĆ !

oduzeti mu

pre 6 godina

drzavljanstvo... a treba ga i pozvati da svedoci o slucaju topcider....

Bogdan

pre 6 godina

Izdao bi taj i rođenu državu, zarad lične koristi!

Hedona

pre 6 godina

Znamo ko pljuje Aleksandra Vučića i znamo da među ministrima i njihovim pomoćnicima,postoje ljudi koji žele da uguraju Srbiju u NATO. Vuk Jeremić ima odličnu saradnju sa našim obaveštajnim službama, a među njima postoje ljudi koji su odavno prodali Srbiju za šaku dolara.

Buki

pre 6 godina

Placa da bi mu objavili tekst u kome pljuje svoju drzavu?! Da li to ima igde u svetu?! Zapitali se ta ljiga sta drugi misle o njemu ,kada radi protiv svoje drzave?!

Toma R

pre 6 godina

Pljuvao bi Vuk i najrođenijeg samo da sebe predstavi kao nevinašce.

Bora

pre 6 godina

Vuk je bas odron i to su sve potezi jednog ocajnika koji nikada nije zasjao politicki i vrlo je izvesno da nikada ni nece!

Neša

pre 6 godina

A šta drugo može taj kvazi patriota . Njegova snaga se videla na predhodnim izborima .

Ivana

pre 6 godina

Ocekivano od Jeremica! Nista dobro nikad i nije mislio Srbiji!

Vrscanka

pre 6 godina

Jeremic sve dublje tone.Sebe sigurno nece uzdici time sto blati druge.A ko njega uopste i slusa.

BIBI

pre 6 godina

Takvih kao Vuk je uvek bilo da rade protiv svoje države za sredstva ali sreća pa nisu na vlasti!

Sale

pre 6 godina

Pa to mogu samo veliki olosi i izrodi da urade, kao sto je Jeremic.

Ana MArija

pre 6 godina

Američka politika nije prošla na izborima u Srbiji što znači da njegova reč u Srbiji nema težinu kao što ima u Americi!Narod nema poverenje u Jeremića!

Ljube

pre 6 godina

Nahrani kuče da te jače ujede, kaže naš narod. Srbija i Vučić su mu bili dobri kad je imao podršku za fotelju u UN a ovako vraća. Jedan običan oportunista koji je umislio da je veliki političar, koji bi preko leševa gazio samo da se domogne fotelje i para. Doći će mu ovo glave kad tad ...

Vrscanka

pre 6 godina

Covek koji je opsednut Aleksandrom Vucicem i ne bira sredstva u svojoj prljavoj borbi.

Dejan

pre 6 godina

On je ozbiljna sramota za narod Srbije!Nemam reči za ovo što radi!n

Stojke

pre 6 godina

Šta taj čovek očekuje kad se vrati u Srbiju!Više niko ne veruje u njegove lepe reči,a ovo što radi je sramota!n

Maki

pre 6 godina

Mara15.07.2017. 20:26Moze on da pljuje Srbiju koliko hoce,njega je srpski narod vec ispljuvao a posle ovoga ce ga i ispovracati,tako da vise nikad ne moze uci ni u kakvu vlast pa makar ona bila u vidu predsednika mesne zajednice,ni to mu cak nece proci

Maki

pre 6 godina

Bice toga jos. Interesantno je da cela opozicija nema program ni plan. Vec im se sve svodi na kritikovanje Vucica.

Mirko

pre 6 godina

Pa sto se vracas iz Amerike, obrukao si se na poslednjnim izborima i bolje sa Natasom ostani tamo i ne vracaj se...bicemo srecniji

SAsa

pre 6 godina

Sramota, pitanje je ko to finansira, kome smeta snazna i moderna Srbija?

Hugolina

pre 6 godina

Frustracije od poslednjih izbora su isplivale na povrsinu, vazno je da narod zna ko je Jeremic

Sava

pre 6 godina

Jeremic crn kukavac radi protiv sebe, ovim je jasno pokazao da narod ne treba da glasa za njega jer zeli slabu i ponizenu Srbiju

Vesna

pre 6 godina

Jeremic je do juce bio okruzen NATO generalima..taj covek je potpuno kontraverzan.. on je jedno zlo kojeg se treba sto pre osloboditi, najobicniji parazit koji samo trazi nacin da se dokopa para .

Mara

pre 6 godina

Vuk i njegova zena su obicni lazovi, ne prestaje sa lazima i blacenju Srbije i Vucica.

Slavica

pre 6 godina

Vuk je opasan licemer ali mi je drago sto u Srbiji nema prodju i ne moze da pametuje.To moze tamo preko okeana.

Nikola

pre 6 godina

Mislim da su Vuk kao i uostalom sve demokrate kod nas gradjana zavrsile svoju politicku karijeru. Sve sto nisu uradili uradio je Vucic i poslao ih u istoriju. Mi idemo dalje ka EU. Hvala mu na tome.

Visnja

pre 6 godina

Odnarodjeni politicki aristokrata koji pljuje po drzavi i narodu, prezire ,zloupotrebljava i koristi ih za sopstvene politicke interese.

Milan

pre 6 godina

Pa zato je Vuk tako slavno i prosao na izborima, sto po svetu blati svoju zemlju.

Nenad

pre 6 godina

Setite se samo kako je igrao i pljuvao za vreme kapanje. Ovo sada je veća steta za Srbiju i sve nas.Definitvno ovkakv debakl platiće svi gradjani Srbije,svi mi-pa eto kakav nam je predsednicki kandidat Jeremić i koliko on brine o nama od kojih je trazio i ocekivao glas na izborima. Njegov licni animozitet neka resava na drugi nacin.

joks

pre 6 godina

kaze ova budala neregularni izbori i da su svi opozicioni kandidati oklevetani.pa ko je vise od vas opozicionih kandidata klevetao vucica,niste u svom besu i ocajju nista korisno za ovu drzavu predlagali osim bljuvotina na racun legalno izabrane vlasti.drzavo podignite cenzus za ulazak u skupstinu na 10% pa da ove podguzne nato muve vise nikada ne udju u vlast,a ovome zabraniti ulaz u srbiju.

Iva

pre 6 godina

Sta drugo moze da se ocekuje od njega. Pljuje svoj narod i svoju drzavu. Treba da ga je sramota.

Svedok vremena

pre 6 godina

Ovo bi u boksu bilo okarakterisano, ne samo kao udarac ispod pojasa, nego udarac ispod pojasa posle znaka stop. Nakon što je doživeo klasični nokaut u meču sa Vučićem, posle ovog plaćenog teksta u američkom glasilu, po mišljenju naše publike trebala bi da usledi doživotna diskvalifikacija za Jeremića! Na stranu šaljiv ton (kojim suzbijam vlastito preneraženje), ostaje činjenica da je to gest ekstremizma prema vlastitoj zemlji. Tako nešto može proći jedino u štampi zemlje koja pretenduje da bude vrhovni sudija celoj planeti. (A planeta zna da je sudija, u svoj svojoj svirepoj nadmenosti i aroganciji, okarakterisan nikako drugačije nego kao Planetarno zlo! Poseta Vučića, nakon ove ekstremističke akcije prema Srbiji u uticajnom Vašington postu,(uzgred rečeno, jednom od glasila koje kreira američko i donekle svetsko javno mnenje), samo povećava ionako težak zadatak ,,primirivanja zveri", koji stoji pred našim Predsednikom!

Stanko

pre 6 godina

Jeremić ne može više da e odluči da li je za NATO ili protiv , da li je za Ameriku ili za Rusiju , ili je za Srbiju ili ne , NJegove izjave sve govore.

Mile

pre 6 godina

Jeremić nastavlja politiku koja ga je i dovela do poraza na izborima.

zora

pre 6 godina

Nemam korist,ali cu naneti stetu Srbiji. Vuk Jeremic.

Mile

pre 6 godina

Samo retardirani tipovi mogu da opanjkavaju svoju drzavu i narod van granica svoje zemlje.

Maki

pre 6 godina

A sta se drugo moglo ocekivati od malog Hamdije nego da pljuje Srbiju

Nerandzic Nadica

pre 6 godina

Ovo sto je Jeremić uradio je neoprostivo. Po meni trebao biga Srpski narod izbaciti iz zemlje,Kada se pojavi u Srbiji da se naprave velike demostracije di se zahteva da Jeremić napusti Srbiju da ga odma isprate na avion. Ceo svet bi brujao o njemu tu bi bilo efekta da ostaje zabeležen izdajnik Srpskog Naroda.

Rade

pre 6 godina

Mali čovek ostaje mali i kad se popne na hoklicu.Otrov se drži u malim bočicama.Takvom retorikom se ne postaje patriota kome narod veruje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija