• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.07.2017

20:00

SNS: Umrlicom pokazuju mržnju i frustraciju Vučićem!

Politika

SNS: Umrlicom pokazuju mržnju i frustraciju Vučićem!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je danas da se umrlicom sa likom Aleksandra Vučića, koja se pojavila na društvenim mrežama, na bolestan način pokazuje nečija mržnja i frustracija Aleksandrom Vučićem

- Oni na ovaj bolestan i morbidan način pokazuju svoju mržnju i frustracije, jer Aleksandar Vučić svuda i na svakom mestu pobeđuje i njih i njihove političke ljubimce - naveo je Jovanov u izjavi za javnost dostavljenoj Tanjugu.

VUČIĆ POVODOM "UMRLICE": Živ sam i dovoljno zdrav da ih sekiram što ne mogu da me pobede!

Prema njegovim rečima, nikada ni protiv koga u Srbiji nije vođena tako odvratna i brutalna kampanja, puna laži i motivisana bolesnom mržnjom, kao protiv Aleksandra Vučića. 

Funkcioner SNS je kazao da je neverovatno šta sve Vučić i njegova porodica preživljavaju svakog dana. 

DUBRAVKA FILIPOVSKI: MUP da otkrije ko se krije iza naloga na kom je postavljena Vučićeva "umrlica"!

- Istovremeno sva ona bulumenta licemera što sebe naziva elitom i koja inače reaguje na sve i svašta, ne samo da ćuti, nego se i naslađuje kampanjom koja se vodi protiv Aleksandra Vučića više od 40 dana, kao i umobolnim prizivanjem njegove smrti objavljivanjem lažnih umrlica - naveo Jovanov.

U svakom slučaju, ističe funkcioner SNS, nadležni organi su dužni da ovaj slučaj temeljno istraže i utvrde da li ima elemenata krivične odgovornosti onih koji umrlicama pokazuju šta žele Aleksandru Vučiću.

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Vučićeva umrlica na društvenim mrežama, NEVIĐEN STEPEN MRŽNJE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 6 godina

Bolesni jesu, psihijatara malo jer zutih ima jos uvek vise od lekara

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija