• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2017

10:44

ZAGRMEO ČEPURIN: Bolje da se ne vrše pritisci na Srbiju, MI SMO DVA VELIKA VOZA KOJA SE KREĆU NAPRED I KOJE NIKO NEĆE ZAUSTAVITI!

Politika

ZAGRMEO ČEPURIN: Bolje da se ne vrše pritisci na Srbiju, MI SMO DVA VELIKA VOZA KOJA SE KREĆU NAPRED I KOJE NIKO NEĆE ZAUSTAVITI!

Podeli vest

Ambasador Rusije Aleksandar Čeupurin izjavio je danas da Srbija treba, pre svega, da vodi računa o svojim interesima i poručio da bi bilo bolje da se ne vrše pritisci na Srbiju po pitanju njene spoljne politike i ne zadire u interese srpskog naroda

 

- Srbija ima svoju vladu i svog predsednika, koje je izabrao srpski narod i obaveza predsednika je da brani, pre svega, interese Srbije. Postoji više subjekata u svetu i svaki od njih ima svoje interese, ali je zadatak rukovodstva zemlje, kako mi to razumemo, da se brani interes svoje zemlje odnosno interes naroda, kao i da se promovišu u agendu upravo potrebe srpskog naroda - rekao je Čepurin na pitanje novinara da prokomentariše da li se na Srbiju vrše pritisci u spoljnoj politici.


SVAKA ČAST PREDSEDNIČE, TAKO SE BRANE SRBI: Vučić u Vašingtonu poručio da ubistva i progon civila u "Oluji" ne mogu da budu "veličanstveno delo"!

Onda bi bolje bilo, kako kaže, da se ne vrši pritisak sa jedne strane, druge ,treće i četvrte i da se zadire u interese Srbije i srpskog naroda.

- Sa druge strane, rusko - srpski odnosi imaju neverovatnu dubinu, koja je istorijska, moralna i strateška. Onda, neki glasovi sa strane neće ništa promeniti. Rusija i Srbija su kao dva velika voza koja se kreću napred i oni nisu ni protiv koga, nisu usmereni ni protiv koga, već ostaju prijateljske zemlje, koje su sarađivale, sarađuju i koje će sarađivati u budućnosti - zaključio je Čepurin.


VUČIĆA U SAD OČEKUJE PAKAO! TRAŽIĆE MU DA PRIZNA VOJSKU KOSOVA I HARADINAJA ZA PREMIJERA: Danijel Server otkriva PLANOVE VAŠINGTONA!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mikelandjelo

pre 6 godina

Bravo Gospodine Anbasadore tako i nikako drugacije

ATOMSKA SPARTA

pre 6 godina

Srbi su Rusima i Rusi Srbima jedini iskreni saveznici kroz čitavu međusobnu istoriju, šteta što u tome ne participiraju i svi ostali slovenski pravoslavni narodi poput takozvanih Crnogoraca i Makedonaca te Bugara i Ukrajinaca s izuzetkom Belorusa, ali kada bi ovi narodi i njihove države bili jedinstveni, kao što to nikada nisu bili, nikakav zapad pa ni 100 Amerika ne bi tu mogle ništa ni da promene ni da pokušaju, a kamoli da u nekim zlim namerama i uspeju.

drago

pre 6 godina

"Glasova sa strane" je oduvek i bilo ali,"prosle su,srecom,90-e i unipolarna diktatura"!!! "Svaka ptica svome,jatu,leti"!

nada

pre 6 godina

Sve sto vise Srbija jaca i napreduje na svim poljima pritisci sa strane su sve veci !!!!!!!!!!!!! Srbija i ako prdne oni se pitaju zasto je to uradila ! Cega se svi boje ako imaju cistu savest i vode iskrenu i nedvosmislenu politiku ? Okruzeni smo poltronima i laznim dusebriznicima koji gledaju samo u nase dvoriste a sta komsija radi nije ni bitno !!!!!!!!!!!!!!!!

Znalac

pre 6 godina

Molim vas ko boga samo se vi drzite rusije i putina i njih slusajte i sto dalje od zapada...poz iz Hrvatske

Vladimir

pre 6 godina

Pametan čovek puno ne govori....ko razume, razume, a ko ne, niko mu nije kriv.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija