• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: intermagazin

21.07.2017

15:08

PUTIN OTKRIO ZAŠTO RUSIJA NIJE MOGLA DA SPREČI NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE: Moskva nije bila dovoljno moćna!

Politika

PUTIN OTKRIO ZAŠTO RUSIJA NIJE MOGLA DA SPREČI NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE: Moskva nije bila dovoljno moćna!

Podeli vest

Putin je prokomentarisao to što je Zapad često ostajao gluv na stav Moskve o pokretanju vojnih sukoba, popot nezakonitog NATO bombardovanja Jugoslavije 1999. i napada na Republiku Srpsku i Krajinu 1995. godine

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da su propali pokušaji uspostaljanja unipolarnog sveta i da se ravnoteža u međunarodnim odnosima polako vraća, a kao primer delovanja samo jednog centra moći naveo je bombardovanje nekadašnje Jugoslavije.

- To je neizbežno. Propali su pokušaji da se napravi unipolarni svet. Već živimo u drugačijem dobu - poručio je Putin.

DOBRE VESTI IZ MOSKVE, SRBIJA DOBIJA S-300! Putinov saradnik Dmitrij Šugajev zvanično potvrdio da nam Rusija šalje moćni raketni sistem!

Rusija je uvek insistirala na tome da uporedo s odbranom svojih interesa, moramo da poštujemo interese drugih.

Tako ćemo graditi odnose s kolegama", kazao je predsednik Rusije u intervjuu televiziji NTV.

RUSI ĆE FINANSIRATI GASOVOD KROZ SRBIJU: Beograd će Gaspromu pare vratiti od naplate tranzitnih taksi?!

Putin je prokomentarisao to što je Zapad često ostajao gluv na stav Moskve o pokretanju vojnih sukoba, na primer tokom „nezakonitog bombardovanja Jugoslavije od strane NATO" 1999. i vojnih operacija Severnoatlantske alijanse u Bosni i Hercegovini 1995.

(VIDEO) UZBUNA! SRBIJA NA METI USAMLJENIH VUKOVA: Krah Islamske države u Siriji OPASAN I PO NAŠU ZEMLJU!

- Odgovor je veoma jednostavan: slušali su samo snažne glasove. I mislim da nikome više nije tajna da mnogi naši partneri sada radije pribegavaju poštovanju međunarodnog prava jer se ravnoteža u svetu uspostavlja - rekao je Putin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
farsa

pre 6 godina

Da nije bila mocna jer nije imala 5.000 atomskih glava, vec samo 4.550 kom. Deco bezite sa prozora. Kolika je cena 1 kub.metra gasa za Nemce, a koliko za Srbe. Kad to shvatite znacete ko je ko. Moj otac je zavrsio tamo voj.akad. i zna ih ko zlu paru.\n

dejan

pre 6 godina

to ja govorim i mislim sve ovo vreme . srbinu moze i mora da pomogne samo drugi srbin . kada to konacno utuvimo u ove nase tvrde glave bice sve u redu. a braca rusi neka su nam zivi i zdravi. ali neka se ne nadaju da ce sa zapadom da vode rat do poslednjeg srbina.

vlada

pre 6 godina

Pravi prijatelji Rusije to znaju i razumeju i nikada Vam to neće zameriti, jer svaki narod, svaki poredak i njihovi zvaničnici imaju period iskušenja, problema i krize, izazvanih - kako spolja, tako i iznutra! Ne morate se pravdati i objašnjavati razloge, jer Vam, vašim dolaskom na vlast dugujemo veliku zahvalnost što nas, danas, moćna Rusija - podržava! Spasibo!

Rossia

pre 6 godina

Браћа Руси Путина да прогласе за цара да влада Русијом доживотно, човек је геније, Срби га обожавају јер је подигао и Русију и Србију и ојачао православље.

MILOVAN

pre 6 godina

I sta ja sada da kazem. Meni su siptari potpomognuti sa amerima i eu oteli kucu i ja sada u Srbiji zivim u drvenoj baraci. Sramota a nasi cute. Sramota.

zoran miljkovic

pre 6 godina

Човек је политикант,прича бајке за малу децу,шта њега пита Америка ако одлучи,како су бацили мајку бомбу,јесу ли га питали,ово су приче за лаковерне РУСОФИЛЕ.

Radovan

pre 6 godina

Onog trenutka kada se uspostavi medjunarodno pravo USA (kako se nazivaju) će bankrotirati!  Jer mnogo država će imati pravo da ih tuži za sva dela koje su počinili po celom svetu! Čak i ceo svet će imati puno pravo da ih rasparča da ne postoji uopšte kao zločinačka sila!!! Živi bili pa videli!n

ČITATELJKA

pre 6 godina

Posle čitanja tog bajkovitog teksta će svi rusofili poverovati da je sve istina i doživeće orgazmičko zadovoljstvo.

Lefkada

pre 6 godina

Verujem, ali brate Putine, isplati deonice Beopetrola po ugovoru . .za to imate sigurno ... Hvala ..

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija