• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.07.2017

18:30

DAČIĆEV TELEGRAM SAUČEŠĆA CUNETOVOJ PORODICI: Otišla je legenda srpske muzike, mnoge generacije odrastaće na njegovim pesmama!

Politika

DAČIĆEV TELEGRAM SAUČEŠĆA CUNETOVOJ PORODICI: Otišla je legenda srpske muzike, mnoge generacije odrastaće na njegovim pesmama!

Podeli vest

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je danas telegram saučešća porodici Predraga Gojkovića - Cuneta

- Primite moje iskreno saučešće povodom odlaska vašeg supruga i oca. Cune će svima nama ostati u pamćenju kao legenda srpske muzike uz koju su generacije odrastale i stasavale. Nedostajaće nam svima njegova odanost i privrženost publici koja ga je volela i poštovala, a kojoj se on nesebično davao - navodi se u telegramu.

CUNE NEMA NASLEDNIKA, NITI ĆE SE RODITI: Ovim rečima se Merima Njegomir oprostila od kolege!

- Siguran sam da će uz njegove pesme i gospodski stav na sceni odrastati još mnogo generacija kojima će biti uzor - naveo je Dačić, a prenelo Ministarstvo spoljnih poslova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemanja

pre 6 godina

Jel to Dacic i sebe smatra pevacm Cunetovog kalibra,u Srbiji sve se moze pa i to

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija