• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.07.2017

18:41

MILIĆEVIĆ, SPS: Tadić prebacuje sopstvenu odgovornost za Fijat

Politika

MILIĆEVIĆ, SPS: Tadić prebacuje sopstvenu odgovornost za Fijat

Podeli vest

Šef poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević izjavio je danas da bivši predsednik Boris Tadić, za vreme čije vlasti je potpisan ugovor sa Fijatom, pokušava da prebaci svoju odgovornost na aktuelnu srpsku vlast

Tadić je danas novinarima rekao da je ugovor potpisan sa Fijatom tajna i da je slučaj Fijata zapušten od 2012. godine. 

Građani Srbije su nekoliko puta na izborima do sada jasno rekli šta misle o politici Borisa Tadića i smatramo da su im veoma dobro poznate njegove medijske manipulacije i obmanjivanje javnosti zarad sticanja jeftinih političkih poena, izjavio je danas Milićević tim povodom.

Tadić "kroz bezuspešne napade, pokušava da prebaci odgovornost, za još jednu u nizu svojih grešaka, na Predsednika Srbije i na Vladu Srbije", poručuje mu šef socijalista.

(FOTO) NAJVAŽNIJE JE DA FIJAT OPET RADI: Informer sa zaposlenima u kragujevačkoj fabrici posle tronedeljnog štrajka!

Navodi i da Tadić, i pored toga što su mu dobro poznate sve činjenice, "licemerno pokušava da dođe do medijske pažnje".

- Bilo bi dobro, ako bi se možda mogao objaviti ugovor da dobijemo odgovor na pitanje na šta je sve gospodin Tadić bio spreman kako bi pobedio na izborima. Građani Srbije poručuju Borisu Tadiću da više nema laži i prevara, da više nikada neće dozvoliti kriminalne i pljačkaške privatizacije zbog kojih je na desetine hiljada ljudi ostajalo na ulici bez posla, zbog kojih su uništavani privredni giganti i stvarano privredno groblje u kojem je Srbija bila zatočena u vreme vlasti DOS-a- navodi Milićević.

PRLJAVA IGRA! POLJACI NUDILI 225 MILIONA EVRA DA NAM OTMU FIJAT! Evo ko je želeo da se okoristi od štrajka u Kragujevcu!

Dodaje da se otvorenim pismom javnosti obraća ne zato što je Tadić značajna politička figura, već da bi podsetio građane Srbije na državnika kakvog je Srbija imala za predsednika punih osam godina.

- SPS podržava odgovoran i ozbiljan odnos Vlade Srbije po pitanju Fijata i pozdravljamo prekid štrajka, jer je to interes svih, imajući u vidu strateški značaj i važnost Fijata za Srbiju i privredu Srbije. Zato je veoma važno da se kroz razgovor dođe do kompromisnih i prihvatljivih rešenja za obe strane i apelujemo da svi učesnici imaju ozbiljan i odgovoran odnos kao što ima premijerka Srbije i Vlada Srbije- navodi Milićević.

DULIĆ BESAN: NEĆU NA ROBIJU ZBOG BORISOVE KOMBINACIJE! Bivši ministar tvrdi da je sve radio po Tadićevom nalogu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija