• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.07.2017

12:45

VULIN: Srbija neće prestati da traži istinu o zločinima nad Srbima na KiM!

Politika

VULIN: Srbija neće prestati da traži istinu o zločinima nad Srbima na KiM!

Podeli vest

Prošlo je 18 godina od kako je streljano 14 žetelaca u Starom Gacku, na Kosovu i Metohiji, a ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da, kao ni za većinu zločina nad Srbima na Kosovu i Metohiji, posebno od dolaska međunarodne zajednice na to područje, ni za to niko nije procesuiran, niko nije kažnjen

- Sada je formiran Sud za ratne zločine počinjene na prostoru Kosova i Metohije i nama ostaje nada da će ta institucija otvoriti istragu i da ćemo saznati ko su monstrumi koji su streljali žeteoce, uništene su čitave porodice, a za to niko nije odgovarao. Kao ni za više od 1.000 Srba ubijenih za sve ove godine - naglasio je Vulin.

SRBIJA NEĆE ZABORAVITI: Navršava se 18 godina od masakra u Starom Grackom!

On je istakao da je vreme da neko odgovara za to, da saznamo ko je streljao našu decu na reci Bistrici i Goraždevcu, ko je pobio porodicu Stolić, ko je podmetnuo bombu pod autobus Nišekspresa, ko je ubio malog Danila...

- Vreme je da se istina sazna, jer bez toga nema pomirenja. Srbija nikada neće prestati da traga za istinom o ubicama svog naroda, Srbija neće prestati da insistira na tome da se istina kaže, da traži od međunarodne zajednice da preuzme odgovornost za pravdu i život na prostoru Kosova i Metohije, kao što je preduzela odgovornost za Rezoluciju 1244 - rekao je ministar Vulin.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 6 godina

2045 године ни сами не знамо који Вулинов наследник ће паролисати ... Нећемо да престанемо ... !Убице су наши шиптари који су српскога рода а наредбодавци су албански мафијаши!Како разноразни сведоци шиптари и албанци полако одлазе на онај свет ,значи,никада неће се знати које су убице!

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija