• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: politika.rs

23.07.2017

21:57

ŠOK KOLUMNA MIROSLAVA LAZANSKOG: Šest „migova-29” farbaju šest meseci!

Politika

ŠOK KOLUMNA MIROSLAVA LAZANSKOG: Šest „migova-29” farbaju šest meseci!

Podeli vest

Ako obećani avioni iz Rusije ne stignu u septembru i odmah ne uđu u remont, sledeće godine Srbija više neće imati lovačku avijaciju, piše za Politiku, Miroslav Lazanski u svojoj kolumni koju u celosti prenosimo

Kako je krenulo ne bih se začudio da u ove vrele dane u novinama osvane i vest da Srbija želi da nabavi, ili da napravi rakete dometa 5.000 km. Što bih ja, kao osvedočeni ljubitelj raketa velikog dometa zdušno pozdravio, jer domet je uvek lakše kratiti nego povećavati.

I to ne bi bilo daleko od istine, jer je jedna naša firma posle raspada Sovjetskog Saveza kupila u Belorusiji dvadesetak sovjetskih raketa SS-20, naravno bez nuklearne bojeve glave, kao običnu furdu. To su one čuvene sovjetske rakete koje je Moskva instalirala u zapadnim delovima SSSR-a početkom osamdesetih godina prošlog veka, zbog čega je administracija predsednika Ronalda Regana odlučila da u Nemačkoj i Velikoj Britaniji postavi projektile „peršing-2“ i krstareće rakete.

MIROSLAV LAZANSKI OTKRIVA ZAVERU: Ruski MiG-ovi bi odavno doleteli u Srbiju, ali im komšije na nagovor NATO ne daju prelet!

Posle je sporazumom dogovoreno da Sovjeti povuku i unište rakete SS-20, Amerikanci projektile „peršing-2“, dok su krstareće rakete ostale.

Elem, Rusi su posle raspada SSSR-a zaključili da im se ne isplati da rakete SS-20 prebacuju iz Belorusije, iz okoline grada Bresta gde su bile na borbenom dežurstvu, u Rusiju, skinuli su nuklearne bojeve glave i elektroniku i rakete ponudili na prodaju. Jedna naša firma ih je kupila jer su tela raketa izrađena od specijalnih metala i to je tada bio i tehnološki vrlo vredan „otpad“.

U procesu disolucije Sovjetskog Saveza po železničkim stanicama ostajale su zaboravljene cele kompozicije tenkova i artiljerije nekadašnje sovjetske armije, pa je priča oko SS-20 samo ogledalo tog vremena.

Public

Naime, Moskva je iz bivših republika SSSR-a izvlačila samo nuklearno oružje, kompletno konvencionalno naoružanje ostalo je tamo gde se zateklo, izuzetak je samo šest strateških bombardera Tu-160, koji su iz Ukrajine preleteli u Rusiju, i nosač aviona „Admiral Kuznjecov“, kojeg je njegov komandant samoinicijativno i protivno naređenju izveo iz Sevastopolja, da ne ostane ukrajinskoj ratnoj floti, i doveo do njegove sadašnje stalne baze Severne flote na poluostrvu Kola.

MIROSLAV LAZANSKI O NAORUŽAVANJU SRBIJE: Imaćemo najjaču eskadrilu, s Putinovim oružjem postaćemo vojna sila!

Dakle, iz Moskve je došla vest da Rusija razmatra isporuku PVO sistema S-300 Srbiji. Ne znam kako je sada odjednom došlo do te vesti, jer je samo pre nekoliko meseci tadašnji premijer, a sadašnji predsednik Aleksandar Vučić rekao „da mi para za S-300 sada nemamo“.

Naravno da se špekulacije oko S-300 povremeno pojavljuju u medijima, nemaš drugu temu, ’ajd malo o S-300. Kao da će S-300 rešiti sve političke, ekonomske i vojne probleme zemlje Srbije. Niti je to jeftin sistem, dve baterije, odnosno 12 vozila – lansera sa pratećom opremom i vozilima nisu ispod 500 miliona dolara. Pitanje je i koju bi nam to verziju sistema S-300 Rusi isporučili, osnovna verzija je već zastarela, osim toga imaju je i Bugari i Grci.

Public

Sudeći po tempu isporuke doniranih šest migova-29, 30 tenkova T-72 i 30 oklopnih automobila BRDM-2, od vesti kako ćemo dobiti sistem S-300 do njegovog eventualnog dolaska u Srbiju svaki već postojeći S-300 će definitivno zastariti. Treba da pokažemo interes za sistem S-500, jedino će on kada i eventualno stigne u Srbiju još biti moderan. Pošto ga još nije dobila ni ruska armija.

(FOTO) SRPSKA VOJSKA JAČA NEGO IKAD! Najmodernije naoružanje domaće proizvodnje pokazalo MOĆ SRBIJE!

Zaista, ta saga o poklonjenim „migovima-29”, tenkovima i oklopnim automobilima traje već predugo. Stići će pred izbore, ne nego posle izbora, ne, stići će za dan inauguracije novog predsednika, ne već za Vidovdan, prošao je i Vidovdan, sada iz Moskve javljaju da će stići do kraja godine kada će ih preuzeti vazduhoplovni zavod „Moma Stanojlović“ u Batajnici da bi se remontovali.

Čekajte gospodo, zar nije početkom ove godine rečeno da je jedna opcija da avioni dolaze u aprilu i da ih onda remontujemo u „Momi Stanojloviću“ uz pomoć ruskih stručnjaka, a da je druga opcija da se „migovi-29” kompletno remontuju u Rusiji do kraja godine. Šta se onda čeka ako je remont kod nas, a avioni su u letnom stanju?

Tanjug

Odgovorni faktori kažu da je sve to splet raznih okolnosti, birokratija u Rusiji, carina, pa pitanje je li to donacija, ili nije, pa da je predsednik Putin potpisao da migovi idu za Srbiju i da je sve to sada spušteno na nivo ruske kompanije za promet oružja „Rosoboreno eksport“, ali da oni zatežu, jer je sada pitanje ko će ofarbati „migove-29”?

NATO I SAD U PANICI: Srbi imaju oružje koje može da uništi bilo koji grad u regionu!

Rusi iz „Rosoboreno eksport“, ili mi u „Momi Stanojloviću“? Evo, ja se javljam da sa svojim drugovima Zokom i Nešom besplatno ofarbamo „migove-29”. Jer, ovo sa migovima-29 sve skupa već postaje tragikomično. Šest „migova-29” farbaju šest meseci? Ili je neko nesposoban, ili su u pitanju politički razlozi.

No, naše ministarstvo odbrane napravilo je strategiju dolaska „migova-29” u Srbiju, strategiju podeljenu u tri faze. Što bi rekla bivša braća Hrvati „za krepat od smijeha“. Strategija za preuzimanje i prebacivanje ne 60, već samo šest aviona? A početkom sledeće godine za naša tri postojeća aviona „mig-29” ističu svi resursi, neće smeti da lete.

LAZANSKI, ISTINA O AKCIJI OLUJA: Dobro je organizovana, ali da se proučava u vojnim školama SAD, e to je SMEJURIJA OD GENERALA MATISA!

Ako ovi „migovi-29” iz Rusije ne stignu u septembru i odmah uđu u remont, sledeće godine Srbija više nema lovačku avijaciju. Ili, da se i dalje ložimo oko S-300...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mirko

pre 6 godina

Jeste li pitali Mike Pence zasto avioni ne stizu? Ne razumem zasto se Lazanski iscudjava, on bolje od svih zna da je Nato taj koji ima pristup svemu u Srbiji, ne Rusi.

Vlah alija

pre 6 godina

Kakav bre Pence i šuplje priče migovi koštaju 300 miliona eura i kad pare legnu na konto rusi će ih poslati,ako su rusi neka sila nebi valjda koristili godinu dana da srede 6 migova.

Abe

pre 6 godina

Bravo Miroslave, krajnje je vreme da neko progovori o toj farsi sa avionima, tenkovima, i da ne nabrajam. Bruka brate više.

vev

pre 6 godina

Nije bruka , nego reciprocitet! Mi vas spasavamo kada se davite, gasimo vatru kad se zapalite, stavljamo veto za sve lose po vas i nema nista od diplomatskog statusa za nas....e, pa nece da moze A oni i 1999.-donese milosrdnog andjela-sa puno poklona i oni zato dobise!!!!

dejan

pre 6 godina

jesi li pazljivo citao tekst .izgleda da nisi a nisam izgleda ni ja . ovde nisu uopste bitni migovi bitna je informacija da je " jedna nasa firma svojevremeno kupila 20 raketa nosaca za sistem s-20 sebr- po nato oznakama" crni lazo sta to ti ustvari hoces nama ili kome vec da kazes ?

veliborxxl

pre 6 godina

Ja imam komentar... Inace se bavim uvozom vozila za podrucije BiH. Preko interneta kupujem vozila.Saljem kamion sa labudicom i pare i ta vozila moraju da dodju za 7-10 dana. Ovo sa MIG-ovima nema smisla.Ako rusi zatezu imaju amerikanci,svedjani,francuzi,njemci...

cope

pre 6 godina

Valjda ce stici do septembra inace smo u velikom problemu.Bez borbenih aviona nemozemo da garantujemo bezbednost putnickim ili transpoetnim avionima.Strucnije receno bez vazdusne policije tesko funkcionise vazdusni saobracaj u bezbednosnom smislu.Cist primer je BIH koja nema borbene avijone pa je za 9 januar(dan Republike Srpske) hrvacki lovci leteli iznad Banjaluke.\n

Vickasti

pre 6 godina

Što gospodin Lazanski koji je narodni poslanik to pitanje ne postavi vladi a ne nama. Kao prvo mi smo dali neka obećanja u Moskvi i sad se pravimo glupavi. Obećali smo diplomatski status rusima a sad kao videćemo. I rusi zaustavili isporuku sve ovo ostalo je farbanje građana a Lazanski kao to ne zna. I nije nama ponuđen nov S-300 već verovatno polovan koji ruska vojska menja sa S-400. Oni povlače nekoliko tih baterija on se može dobiti povoljno kakvih crnih 500 miliona dolara.

Jox

pre 6 godina

Otkud ti znas sta smo mi obecali Rusima u Moskvi? Da im nisi drzao svecu?

Razbribriga

pre 6 godina

E svaka ti je na mestu... vickast smo mi narod, nema pomoci sa strane nego da se zabavimo malo sa svojim mogucnostima. Koliko para toliko muzike !!! Nista ne pada sa neba osim nasih aviona!!!

kakvi MIG ovi

pre 6 godina

Svaki svestan Srbin znao je da je to jalova rabota. Nisu oni za nas vazdusni pristor, em krsevi. Nasa vlastela godinama na skolovanju i platnom spisku Engleza i Amera. Kakvi Rusi, a oni to znaju pa se zezaju sa nama. Oni ce sve prodati za kes.. \n

Sale

pre 6 godina

Neverovatno da je on ovo izjavio, on koji zna da se ne radi samo o remontu već o ugradnji novog radara kako nišanskog tako i za osmatranje. Tačno je da su avioni u letnom stanju i odmah bi se mogli koristiti ali je dogovor bio da im se ugradi savremena elektronika i da kao takvi budu konkurentni za narednih 15 godina.

Darko

pre 6 godina

Sale al ga lupas. Vidis da lazu celu Srbiju. Uslovljavaju Srbiju sa onim centrom u Nisu. Nema Migova bez povlastenog statusa radnicima humanitarnog centra u Nisu

CRNIDJORDJE

pre 6 godina

lazo svaka ti cast al i ja bi dodao koga grci hrane i rusi brane taj je nadrljao a i to oruzje ce stici za sveti nikad

Rajko

pre 6 godina

U pravu je g.Lazanski. Već predugo traje taj ugovoreni posao. Rusi bi trebalo da to što je dogovoreno izvrše, a po meni, bilo bi im u interesu da nam ustupe na korišćenje deo njihovog naoružanja. Dakako i mi snosimo deo krivice pošto još nismo regulisali diplomatski status za zaposlene u humanitarnom centru Niš. Tek kada to učinimo možemo pričati da smo vojno neutralni, pošto smo Natou, čitaj amerima, dali takva ovlašćenja i za prolazak običnih vojnika kroz Srbiju.

milorad

pre 6 godina

Nisam protiv ove vlasti samo mi je drago što napokon neko imade m..a da kaže ono što misli. Mogu nas neprijatelji pojesti dok mi dobijemo nešto na poklon. Samo niko od političara neće da kaže da su naši pokloni mnogo skupi pa bilo to i od BRAĆE Rusa. Da izadju napokon pred ovaj napaceni narod i da kazu istinu.Dosta je demagogije.

Vlada

pre 6 godina

Allo bre kakav poklon!!! Najpostenije je plati pa leti. Samo se pitam ko koga ovde vuce za nos. Sa jednim dupetom na dve stolice sedeti mogao je samo Tito ali smo sa njim imali Mig-29 cim je izasao iz proizvodnje. Ovo posle njega je sve Boranija mislim od Vardara pa do Triglava.

Zlatko

pre 6 godina

Odgovor na pitanje kada ce doci su iskljucivo davali nasi zvanicnici. U ovoj situaciji ni ja ne bih isporucio ovu opremu. Ne zaboravite da ni Medvedev nije dosao vec skoro godinu dana od najave a uslov je bio RHC u Nisu. Kakva je izjava Brnabicke bila, pa i Vucica da je na mukama oko centra u Nisu. Zasto na mukama? Ako smo neutralni onda mozemo dati iste uslove svima kao i NATO-u!!! A nismo. Znate, u biznisu postoji vlasnik i direktor. Direktor je u fotelji dok slusa vlasnika. Nije tesko zakljuciti ko je vlasnik a ko direktor.

milovan

pre 6 godina

Ma nama se nemoze verovati.Izdalismo,Sadama,Gadafija,RS,RSK,KiM. I sta da nam Rusi i poklone najnovije disteme. Sutra dodje na vlast,Cynak,Ceda,Jsnkovic,DS,DSS. I ode mast u propast. Srbija je izgubljen slucaj.Nitko nam vise neveruje.

Polpo

pre 6 godina

Ne bojte se stici ce americki avioni f16. Polako pocinje prica o bratskoj Americi i lukavoj Rusiji... Priprema se teren za ulazak Srbije u Nato. A ovi mediji sto su do sad pisali o zlocinackom Nato paktu prvi ce poceti da ih hvale. Evo i Lazanski je primer...

jova

pre 6 godina

Sve mi se cini da cemo dobiti "suhoje",samo ih treba prefarbati - da lice na polovne "migove"...a mozda je sve to u vezi polovnog naoruzanja - samo farbanje?

Nikola

pre 6 godina

ja sam ovo isto napisao 7 dana posle Vidovdana,..i niste objavili

Alex

pre 6 godina

E kada Lazanski ovako govori t samo znaci da je posao propao ili ga nikad nike ni bilo. Pitaj boga sta su oni bogalji obecali Rusima pa do dan danas nisu ispunili a sada ovo sve toliko kasni da je nemoguce da postoji bilo kakav birokratski problem oko isporuke kada je sve bilo "reseno" na politickom nivou od strane Putina itd... sad vidimo da su nas barem ovi nasi mediji obmanjivali i da od ovih MiG-ova izgleda nema nista jer AV nema muda da Rusima da imunitet... a ameri to znaju pa provociraju sa dacmo vam mi F-16

dejan

pre 6 godina

pa sta to bi miroslave nesreco jedna ? od coveka koji je tako dobro informisan o relacijama moskva beograd i obrnuto sam ocekivao sve samo ne ovakvu kuknjavu. ispasce da ti tvoji izvori i nisu bili bas naj pouzdaniji . a da si hteo mogo si da na netu nadjes sazetu istoriju rusko srpskih odnosa unazad 200 godina i bilo bi ti sve jasno .posto izvesno je nemas vremena dacu ti konacan zakljucak a on je ruska inperija nebi bila to sto jeste da je isla i okolo poklanjala bilo sta sto nije mogla bar dva puta da naplati .kada to utuvis u svoju romanticarsku glavicu i spregnes sa poznavanjem tehnickih detalja raznoraznog oruzja bice od tebe dobar novinar .

CAPAJEV

pre 6 godina

Svu mi znamo zasto kasne Migovi. Rusi to mogu juce da isporuce

drago

pre 6 godina

Jel' da nas,Rusi,naoruzaju da bi smo ponovo vezbali,sa NATO-om,u Bugarskoj!?Pa,nije Putin Mamlaz!!!???A,o "nesrecnom slucaju Nis",necu ni,da govorim! Mnogaja ljeta,Serbija!!!

XXL

pre 6 godina

Kao što rekoh onomad u komentaru - prvo skočiti pa napisati OP-aaa.

Ante

pre 6 godina

Ma Rusi izasli u susret Hrvatskoj, i odlazu isporuku MiGova dok Hrvatskoj ne dodju F-16! Paze oni na balans snaga, ne brinite! Salu na stranu, jasno je u cemu je stvar. Rusija isporukom zeli politicke ustupke, nema tu "prijateljstva"'. Neuvodjenje sankcija je dobra podloga, ali samo podloga, za vece povezivanje Srbije i Rusije, osim lijepih rijeci potrebno je i nekih djela, tipa imunitet za "vatrogasce" u Nisu. Iako mi nije jasno, sta ce Srbiji oruzje za odbranu od zemalja kojima se zeli pridruziti, to je malo sizofreno, shvacam da bi voljela iskoristiti dobar odnos s Rusijom, kojeg trenutno ima rijetko koja drzava u Evropi. Ali, kako kazete vi u Srbiji : "Sto ne platis na mostu, platit ces na cupriji", znaci, te donacije, kao i Hrvatskoj od Amerike, imaju svoju cijenu, iako nije na racunu. Najbolje je kupiti za pare, i znas na cemu si. Ali za to treba dobra ekonomija. I onda se vracamo na ocito, hajde prvo da sredimo da imamo para, da uredimo drzave, pa cemo onda visak da potrosimo na vojne igracke i da se igramo ciji je veci. Trosenje novca i energije, a rata nece niti moze biti vise. Nas se nece pitati, ne mozemo vise sami ni da pokrenemo rat, a kamoli da ga zavrsimo. Cemu onda uopce trosenje na to? Srbija u EU i NATO, i bog te veseli! Poslije Srbija moze da ucjenjuje Kosovo s cim zeli, jer onda oni postaju izoliran otok okruzen EU i NATO, sto je sad Srbija.

Drago

pre 6 godina

Sve što se poklanja na kraju ispadne naj skuplje. Mogli bi pitati baba Vangu možda ona zna kada stižu? Do sada bi stigli, da jih voze sa konjima po cesti. Sve je to politika i puno priče u prazno. Možda se i vi u Srbiji malo otrijeznite i shvatite, da se treba uzdati use i u svoje kljuse. Mnogi se zavaravaju kako bi Rusi nama pomogli ako bi se zaratilo, a bilo bi isto kao i prošli put. Niti će nam pomoći Amerikanci niti Rusi samo sami sebi možemo pomoći, a ostalo je obećanje ludo radovanje. Konačno, da se je neko usudijo otvoreno reći kako stvari stoje.

xxdet

pre 6 godina

Iskreno me cudi ovaj Lazanski, toliko se time bavi a dovoljno je bilo samo u nebo da pogleda, ja ne znam sta je stiglo ali su mi iznad glave dok sam setao i glava novobeogradjana protutnjala prema Surcinu dva najveca Ruska vojna teretna aviona na svetu. Iskreno sam se zacudio jer vece avione nisam video u zivotu. Delovali su potpuno nestvarno na nebu. Sigurno nisu doneli vojnicku marendu vec mnogo vece stvari. Te avione Rusi inace koriste za prenos aviona, tenkova, raketa i ostalih krupnih vojnih oruzja. Ajde sad Lazanski vrati veru i bolje se informisi.

Giša

pre 6 godina

Neznam što će nam te olupine.Poučeni ranijim iskustvom o slanju pomoći iz rusije od toga nema ništa.Za sve se na balkanu pita NATO,znam da je to teško priznati alo je to realnost.Srbija će ljudi ući u taj savez kad se najmane budemo nadali.Kakva Rusija ljudi moji to je traljava nacija kao i mi vidite šta im s etski hoštapleri i moćnici rade to je smješno.Nego glave dole i u Nato.

Dragan

pre 6 godina

Uciteljica zivota, t.j. istorija nas lepo uci kakvu politiku je vodio TITO. Kad god su rusi zatezali oko necega a on se malo nagne prema amerima i gle cuda problem se brzo resi, isto tako i sa amerima. Da je Vucic poveo Vulina u Vasington i razgovarao o nabavci americkog naoruzanja ja mislim da bi famozni migovi sacekali Vucica na Batajnici

Ante

pre 6 godina

Do farbanja nisu još stigli,još prave motore i krill, verovatno iduće godine biće gotovi, za Boźić!

KoleM

pre 6 godina

Te migove 29 plaćamo 185 milki, znači nikakav poklon nije u pitanju. Sa druge strane Rusi vade besplatno naftu u Srbiji u vrednosti od 500 miliona $. Šta bi sve moglo da se kupi za te pare a mi sve Rusima dadosmo.

ANTE BAN

pre 6 godina

Če vam stignu sljedeći vikend! MI znamo sigurno, jer brat Putin Hrvate NIKADA ne laže!

grof01

pre 6 godina

Srbi polako počinju biti svjesni još jedne ruske farse.Bravo

arsa

pre 6 godina

To je cena sedenja na dve stolice.Sve je lepo dok sedis na obe ali kada se izmakne jedna izmaknuce se i druga a onda........NATO je okupator na nasoj zemlji i ne vidim sta mi mozemo pregovarati sa njima.U Rusiji je spas ali treba biti iskren prema rusima pa ce onda i rusi biti iskreni prema nama.

vlada

pre 6 godina

....da li si se zapitao Lazanski, koliko je naš politički stav dosledan i principijelan? Ne može se "šurovati" sa amerikancima, a očekivati rusko oružje! Rusi /Putin/ te stvari rešavaju BRZO i efikasno, kada znaju u šta ulažu, da ne bude /na kraju/ da su oni veći Srbi od "srba"!

gagi

pre 6 godina

bravo gospodine Lazanski a kad su ti veliki Rusi pomogli NIKADA maknimo se od njih shvatimo da su nam surovi prijatelji kao 1999 godine aman nomejte samo vise reusi da nas brane

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija