• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D. - B. V.

25.07.2017

18:51

TEŽAK SKANDAL PRESTOLONASLEDNIKA ALEKSANDRA KARAĐORĐEVIĆA: Važnije mu more od Karađorđa!

Politika

TEŽAK SKANDAL PRESTOLONASLEDNIKA ALEKSANDRA KARAĐORĐEVIĆA: Važnije mu more od Karađorđa!

Podeli vest

Danas je na Oplencu obeleženo 200 godina od ubistva vožda Karađorđa, rodonačelnika najznačajnije srpske dinastije, a svečanom odavanju počasti nisu prisustvovali prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević i njegova supruga Katarina!

Umesto da budu tamo, verovali ili ne, oni se nalaze na odmoru u inostranstvu, saznaje Informer!

Čuvene prestolonaslednikove odvale

* U mom teletu kuca srpsko srce. (hteo je da kaže "u telu")
* Dragi Čečeni! (umesto "Čačani")
* Vi ste naši šamponi! (trebalo da kaže "šampioni)

Naš izvor uključen u organizaciju događaja kaže da je Aleksandru Karađorđeviću poziv upućen na vreme.

REČI KRALJA ALEKSANDRA VOJNICIMA NA KRFU 1916. ZA USKRS: Srbijo, ovo pažljivo čitaj!

- I bez toga mora da zna kad se navršavaju dva veka od tragične smrti Karađorđa i morao je da odloži sve obaveze. Neviđena je bruka da umesto odavanja počasti pretku krstare po egzotičnim destinacijama! Nemaju poštovanja prema državi i precima, ali zato stalno traže pare od države - kaže sagovornik Informera.

Prema našim informacijama, kao izaslanik Aleksandra i Katarine, venac na Karađorđev grob položiće Dragomir Acović, član Krunskog veća kraljevske porodice.

Karađorđevićevi gafovi

* Nije dozvolio da knez Aleksandar, voždov čukununuk, bude sahranjen u porodičnoj kripti na Oplencu, već u porti crkve
* Na godišnjicu smrti svog dede, kralja Aleksandra I Karađorđevića, ubijenog u Marseju, provodio se s Edijem Ramom
* Kraljevska porodica godinama nije plaćala komunalije za dvorski kompleks, pa su dugovi dostigli milionske iznose
* Prestolonaslednik bukvalno natuca maternji srpski jezik
* Srpski prinčevi ne dolaze u Srbiju, ali raskalašnim ponašanjem brukaju državu gde god stignu

HIT PRIČA! VENČANJE KARAĐORĐEVIĆA U CRKVI NA OPLENCU: Ovo su prve fotografije PRINČEVSKOG PARA!

- Prestolonaslednik i njegova porodica nisu u zemlji. Odlučeno je da u njihovo ime položim venac u Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu - naglašava Acović, priznajući da će nekima izgledati čudno što niko iz kraljevske porodice ne prisustvuje ceremoniji:

- Prestolonaslednik i njegova porodica su održavali uspomenu na vožda Karađorđa kad su mnogi koji će se danas oglasiti okretali glavu. Važno je živeti u skladu s tom uspomenom, a to da li će se obeležavati godišnjice je sekundarna stvar.

Državnu delegaciju obeležavanja smrti vožda Karađorđa, koji je ubijen u noći između 25. i 26. jula u Radovanjskom Lugu kraj Velike Plane, predvodvodio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milica

pre 6 godina

Sta ocekivati od njega svaki posao koji je zapoceo nije bio u stanju da radi ,i cela porodica ukljucujuci njegovog oca ceo zivot je prosila i grebla se o dijasporu a ovaj ovde o gladni Srpski narod ,oterati to iz Srbije

Lala iz Banata

pre 6 godina

Он је Србин, колико и ја... - Енглез...?!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Он заправо и није од лозе Карађорђевића...! Нека да своју "краљевску" крв за ДНК анализу, и видећете са киме се то мати краљица ... - ШВАЛЕРАЛА...! Краљ Петар 2. био је због тога... и очајан и понижен Човек...!А овај тип што седи данас у Белом Двору...- је странац и УЉЕЗ којем и није ту било место...!! Зато тако и саосећа са "сенима" предака ко и за лањским снегом...!!

Branko

pre 6 godina

"Prestolonaslednik" ne haje za svoje direktne pretke koji su zasluzni sto on ima tu titulu,pa kakav bi bio tek prema svom narodu.

Ljube

pre 6 godina

On je bruka i sramota za Srbiju. Strane diplomate dođu na službu u Srbiju na nekoliko godina i perfektno nauče naš jezik a ovaj grebator i fukara ne može da ga nauči ceo život. Samo su nam oni falili na grbači ...

dusan

pre 6 godina

Prestolonaslednik.Kakav to presto Srbija ima za ovog parazita koji nije u stanju nikog da nasledi.Pa taj ni Srpski nezna.

asid

pre 6 godina

Egleski špijun imao je važne poslovne obaveze!

Ivanka

pre 6 godina

Pa još je Jelisaveta tvrdila da je on sin batlera...a ne Kralja Petra.

Dajic Rosa

pre 6 godina

ZIVIO PRESTOLONASLEDNIK .VOLE TE SRBI. A ONIH DRUGIH IMA JAKO MALO.9

Bivši monarhist

pre 6 godina

Iskreno rečeno ja tog predstolonaslednika ne cenim uopšte prvo što nije naučio Srpski jezik a drugo što se nije priključii bili kojij jedinici u ratu sa hrvatskom i bosnom. Posle svega za šta kriviti čoveka kome su izmuzli sve što su migli Drašković i Šešelj obećanjima jada skinu Miloševića sa vlasti postaviće njega. Lobirao je jadan koliko je znao i umeo da dos pobedi na izborima ali čim sediše u fotelje zaboraviše svig kralja kome su išli redovno na poklonjenje. Da je pametan da traži sve što je njegova poridica posedivala a komunisti oduzeli imao bi novca da živi kao Kralj.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija