• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.07.2017

21:53

KOLINDA POPULARNIJA OD PLENKOVIĆA: U Hrvatskoj se zna ko nosi pantalone!

Politika

KOLINDA POPULARNIJA OD PLENKOVIĆA: U Hrvatskoj se zna ko nosi pantalone!

Podeli vest

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović već treći mesec beleži rast podrške za svoj rad i trenutno je podržava 53 posto ispitanika, dok popularnost premijera Andreja Plenkovića opada, pokazuje najnovije istraživanje Crobarometra

Istovremeno, ne podržava je 39 posto ispitanih, dok njih osam odsto ne zna. Uz nju je 91 odsto biračkog tela HDZ, ali i 58 odsto birača Mosta i 27 odsto birača SDP.

Grabar-Kitarović je u julu ostavila najviše pozitivnog utiska na birače - 59 odsto, ali i 35 odsto negativnog utiska, pokazuje drugi deo istraživanja Crobarometra, prenosi N1. 

Bivši predsednik Ivo Josipović u istom razdoblju 2012. uživao je veću podršku za svoj rad - 71 odsto ispitanika, a njegov rad nije odobravalo njih 20 posto dok devet posto birača nije znalo.

USTAŠE DIŽU KAJOVE NA SRBE NA GODIŠNJICU OLUJE! Nova strašna provokacija Hrvatske na koju niko iz EU nije reagovao!

Hrvatskog premijera Andreja Plenkovića u ovom trenutku pozitivno doživljava 42 odsto ispitanika, dok 50 odsto njih ima negativan utisak o njemu.

Kada je postao premijer o njemu je pozitivan utisak imalo 63 posto ispitanika.

Kada je reč o tome kako su građani ocenili tri institucije, istraživanje koje je sproveo Dnevnik Nove TV pokazuje da je kabinet predsednice dobio ocenu 2,95 odnosno trojku, hrvatska vlada 2,33 ili dvojku, a Sabor 1,96 ili dvojku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija