• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.07.2017

13:19

POPOVIĆ: Turizam je razvojna šansa Podrinja!

Politika

POPOVIĆ: Turizam je razvojna šansa Podrinja!

Podeli vest

Drina je jedan od najvećih turističkih potencijala Srbije i jedna od najlepših reka u Evropi. Teritorija Podrinja bogata je atraktivnom turističkom ponudom, vanserijskim prirodnim lepotama, manastirima, spomenicima kulture, etno selima i domaćinstvima. To su atrakcije koje najviše privlače turiste iz Evrope i Rusije. Zato je turizam velika razvojna šansa čitavog Podrinja, rekao je Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj

On je danas u Malom Zvorniku otvorio drinsku regatu koja se odvija u okviru višednevne manifestacije "Drina je smisao života" u ovoj opštini.

- Grad Zvornik i opština Mali Zvornik za mene su jedan grad na dve obale. To je simbol jedinstva srpskog naroda sa leve i desne obale Drine, iz Srbije i Republike Srpske - naveo je Popović.
 

mbpi.gov.rs

On je istakao da će Vlada Republike Srbije podržati napore koje opština Mali Zvornik kontinuirano ulaže u unapređenje turističkih potencijala ovog kraja.

- Turizam je jedna od najbrže rastućih grana privrede u Evropi. Razvoj turizma u Malom Zvorniku vidimo kao šansu za privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta, posebno za mlade - rekao je Popović.

mbpi.gov.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladimir

pre 6 godina

Čovek iz naroda sa narodom šta drugo reći, svaka čast..

Dragutin Ilić

pre 6 godina

Drina je reka sa kojom svi treba da se ponosimo a ujedno I da na sve načine pokušamo da iskoristimo sav njen potencijal

Uglješa

pre 6 godina

Mladima je preko potrebna šansa kako bi se na sve načine zaustavio odliv, kako kroz turizam tako isto i kroz IT koji je danas I više nego zastupljen u celom svetu

Nemanja

pre 6 godina

Imamo turistickih potencijala a slabo ih koristimo. I Drina i druge reke se ne koriste svim svojim potencijalom u turistickom smislu. Nadam se da ce se to promeniti i doprineti razvoju tih krajeva Srbije.

Sloba

pre 6 godina

Kako ne bacamo sva moguca djubriva u njima plasticne kante i slicno

Slobodan

pre 6 godina

Samo ova manifestacija toliko podigne grad da svi ožive. Kamo srece da je vise ovakvih dana.

olja

pre 6 godina

ne samo taj kraj, već čitava srbija. vreme je da se to prepozna.

igor

pre 6 godina

pametne zemlje žive od turizma. nadam se da će se i srbija svrstati, vreme je.

lepava

pre 6 godina

srce mi je puno kad vidim koliko je lepa srbija!

Izbori 2024

Licemerno! DSS Boru Novakovića prozvao Bora Solunac, sada ga stavili za nosioca izborne liste u Novom Sadu
Izbori 2024

Licemerno! DSS Boru Novakovića prozvao Bora Solunac, sada ga stavili za nosioca izborne liste u Novom Sadu

U borbi za vlast svе sе zaboravlja. Aktuеlni partnеri i saradnici, DSS i DS su dvе strankе čiji su sukobi i trvеnja obеlеžili političku istoriju Srbijе nakon 5, oktobra. Afеra "Solun" iz 2001. godinе, čiji jе glavni protagonista bio jеdan od sadašnjih nosilaca ujеdinjеnе opozicionе listе za gradskе izborе Borislav Novaković, bila jе okidač za otvorеni politički rat na liniji DSS i ostatak DOS-a.

10.05.2024

17:52

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija