• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.07.2017

21:47

JANKOVIĆU, ODAKLE TI GLISER?! Propali dosovski političar KRIJE KO FINANSIRA NJEGOV TAJKUNSKI PROVOD!

Politika

JANKOVIĆU, ODAKLE TI GLISER?! Propali dosovski političar KRIJE KO FINANSIRA NJEGOV TAJKUNSKI PROVOD!

Podeli vest

Propali dosovski političar Saša Janković, koga je paparaco Informera 26. jula fotografisao kako se na Savi bahati na luksuznom gliseru, i dalje uporno odbija da kaže da li je skupoceno plovilo njegovo ili ga je pozajmio!

 

Janković ne želi da kaže ni da li uopšte ima dozvolu za upravljanje čamcima!

Janković nije želeo da odgovori na vrlo konkretna pitanja Informera: Odakle vam luksuzni gliser? Ako ste kupili, odakle vam novac za čamac vredan stotine hiljada evra? Ukoliko ste ga pozajmili, ko je ta darežljiva osoba?

Ako si kupio, odakle ti pare, ako si pozajmio, reci od koga!

INFORMEROV PAPARACO! Janković u skupom provodu na Savi, ŠTITI GRAĐANE SA TAJKUNSKOG GLISERA!

Sagovornici našeg lista slažu se da Janković, koji se predstavlja kao veliki legalista i borac za radnička i prava siromašnih, mora da odgovori na ova pitanja.

Prema njihovim rečima, javnost ima pravo da zna poseduje li Janković gliser, iako ga nije prijavio u imovinskom izveštaju Agenciji za borbu protiv korupcije, i kako može da ga priušti kad je trenutno bez prihoda. Na drugoj strani, ukoliko je Janković tajkunsko plovilo pozajmio za provod na reci, obavezan je da otkrije ko mu je ustupio takav luksuz.

JESI LUD PAŠALIĆU, NE SMANJUJ PLATU! Jankoviću smeta što svi nisu GRAMZIVI POPUT NJEGA!

Dušan Slijepčević iz Saveta za borbu protiv korupcije ističe da Janković mora da otkrije imovinu.

- Državni funkcioneri i javne ličnosti u obavezi su da prijave imovinu i tu ne me biti tajni. Čudno je i to što Janković odbija da kaže ima li dozvolu. Ne verujem da je ne poseduje, jer bi ugrozio svoj i život drugih ljudi. To je kao kad bi neko vozio automobil bez dozvole - podvlači Slijepčević.

Predsednik IO SNS Darko Glišić smatra da Jankovićevo bahato ponašanje ne treba da iznenađuje.

- Ako je njegovim pištoljem u njegovom stanu ubijen njegov prijatelj a da Janković nije ni trepnuo niti dao bilo kakvo objašnjenje, onda ne treba da čudi ovo bahato ponašanje. Svakog dana Janković sve više pokazuje pravo lice. To je lice bahatog, neodgovornog i aferama opterećenog čoveka - zaključuje Glišić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Suzana

pre 6 godina

Jankovic se ceo zivot bahati na tudj racun, neka otkrije vise ko ga finansira posto on sigurno nije zaradio toliki novac postenim radom!

MilanAleksandra

pre 6 godina

covek imao malu platu pa sad nema od cega da se provodi.

Jovan

pre 6 godina

Prosipas pricu da si zastitnik neki, jedino sto stitis to su tajkuni sto te finansiraju!

cvele

pre 6 godina

Ocigledno parice pristizu od bogatih prijatelja, kao sto su Rodic, Miskovic...

MilanAleksandra

pre 6 godina

dok ostali krpe kraj sa krajem covek uziva u raskos

Dunda

pre 6 godina

Neki Soroš, ili Mišković domaće proizvodnje. Ko bi drugi.

Milos

pre 6 godina

Dok Vučić radi i nastoji da od Srbije napravi zemlju na koju ćemo svi biti ponosni, Janković za to vreme uživa na visokoj nozi :/ Toliko...

Andaluz

pre 6 godina

Otkriti ko ga finansira i ko zeli svoju politiku da nametne Jankovicu na stetu Srbije.

Katica

pre 6 godina

Jankovic je alav, ne moze da shvati nikoga ko nije kao on.

aca

pre 6 godina

To pitanje se i treba postaviti ali na sudu..Jankovicu odakle ti pare..

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija