• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.08.2017

16:45

(FOTO) POPOVIĆ-IVKOVIĆ SA GP BATROVCI: Policijski službenici dobili najsavremeniju opremu, po uzoru na zemlje EU!

Politika

(FOTO) POPOVIĆ-IVKOVIĆ SA GP BATROVCI: Policijski službenici dobili najsavremeniju opremu, po uzoru na zemlje EU!

Podeli vest

​Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Biljana Popović Ivković, obišla je danas sa direktorom policije Vladimirom Rebićem Granični prelaz Batrovci

- Pripadnici Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova spremni su da otpočnu sa radom u novim proširenim kapacitetima na ovom graničnom prelazu, koje je omogućila naša država, što će svakako obezbediti brži i efikasniji protok putnika i robe i mnogo manja zadržavanja, pogotovo sada u jeku letnje turističke sezone. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je hitno opremanje ovog graničnog prelaza i mi smo se danas uverili da su policijski službenici na ovom graničnom prelazu dobili najsavremeniju opremu, po uzoru na zemlje EU, ali i u uslove u kojima će ubuduće raditi - rekla je Popović Ivković. 

Promo

Ona je navela da je Granični prelaz Batrovci najfrekventniji granični prelaz, da pripadnici MUP-a rade odgovorno i da su budni sve vreme i dodala da je u poslednjih mesec dana, od 1. jula do 1. avgusta, ovaj granični prelaz prešlo milion i sto hiljada putnika. 

- Svi kapaciteti Ministarstva unutrašnjih poslova su na raspolaganju. Mi molimo građane za razumevanje, gužvi ima , ali se trudimo da ih ima što manje. Apelujemo na njih da koriste alternativne granične prelaze kako bi što manje čekali na granici - poručila je Popović Ivković.

Direktor policije Vladimir Rebić istakao je da je na sastanku koji je održan sa strešinama granične policije, na kome je analizirano stanje bezbednosti i kontrole državne granice, konstatovan izuzetan profesionalizam i posvećenost policijskih službenika. 

Promo

- S obzirom na činjenicu da su Batrovci najfrekventniji granični prelaz konstatovali smo da se poslovi obavljaju na izuzetno profesionalan i zakonit način, uz punu posvećenost policijskih službenika da građani što manje čekaju prilikom prelaska državne granice - rekao je Rebić. 

Direktor policije je istakao da je na ovom graničnom prelazu od početka godine zaplenjeno 206 kilograma različitih vrsta narkotika, kao i da su procesuirane 24 osobe zbog ilegalnog posedovanja oružja i municije. 

- Na osnovu ostvarenih rezultata možemo konstatovati da su pripadnici ove stanice značajno doprineli većoj bezbednosti građana Republike Srbije - zaključio je Rebić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija